Katso kotialbumikuva! Kanerva-kohun 16-vuotias Kristiina – aineista malliksi vai ei?

KristiinaSeiska-lehden julkisuuteen tuoma vasta 16-vuotias Kristiina on jo parissa numerossa kertonut skandaalinhuuruisia tarinoita siitä, kuinka joutui Ilkka Kanervan iskuyritysten kohteeksi.

Nyt tämä neitokainen on lyöttäytynyt yhteen MNG-mallitoimiston omistajan kanssa. Johtaja Kim Rusi ei paljasta suunnitelmiaan, mutta kertoo, että Kristiinalla on julkisuushaaveita.

Hymy sai haltuunsa Kristiinan poseerauksen tämän kotialbumista. Malliainesta vai ei?

Kuva: Kaunis Kristiina on vasta 16-vuotias.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Kim Rusi

Kommentit

Rusi on alan rautainen ammattilainen. Tietämättömät hiljaa! Olet hyvissä käsissä Kristiina!

Tää Rusi jos joku osaa pitää huolta täst tytsystä, on sen verran pitkään alalla ollut. Elä kristiina välitä kateellisista, kauniit ja menestyvät ihmiset saa aina kateutta osakseen, varsinkin jos noin nuorena saavuttaa jotain mitä muut haluu. jokainen nuori haluu olla joku bb-julkkis nykyään, vain harvat pääsee tohon ”asemaan”.

julkisuuden haaveita, niinpä ja keinolla millä hyvänsä, ketään säästämättä ja kenenkään tunteita ajattelematta. Toivottavasti tyttö tulee saamaan sitä mitä haluaa ja myös maksamaan siitä sen hinnan, minkä käytöksellään ansaitsee. Oksettavaa ja niin itserakasta käytöstä kuin vain tuon ikäiseltä voi odottaa, toivottavasti kompastelee ja pahasti matkallaan maineeseen!

samaa tasoa kaikessa kuin tukiainen, paitsi tyhmempi koska matkii

samaa tasoa kaikessa kuin tukiainen, paitsi tyhmempi koska matkii

Tietäähän sen viimeistään näistä puheista jokainen, että Ilkka tässä on kärsinyt enemmän kun tyttö. Selvästikkin neito tahtoo vain julkisuuteen keinolla millä tahansa.

Oma kommentti