Keminmaan ilotyttökeskus: Torstai on toivoa täynnä!

Karaoke BarPeyton Place oli 1960-luvulla amerikkalainen televisiosarja, jossa seurattiin pikkukaupungin elämää. Kauas on kuljettu, kun samanniminen karaokebaari Keminmaalla tunnetaan puolestaan seksityöläisinä toimivien venäläisnaisten keskuksena.

Peyton Placen terassilla on torstaina iltapäivällä sähköinen tunnelma, kun miehet odottelevat Murmanskista saapuvaa ilotyttöbussia. Kaikkien tiedossa on, että torstai on uusien naisten tulopäivä.

– Venäläiset ovat meille normaaleja asiakkaita, joille myydään juomia samalla tavalla kuin muillekin. Jotkut ovat kertoneet, että Keminmaassa on naisilta loppunut päänsärky, eikö se ole positiivinen asia, naurahtaa Marjut Muukkonen, baarin toinen omistaja.

Mitä tytöt maksavat ja mitä sanoo kunnanjohtaja? Lue koko juttu syyskuun Hymystä!

Teksti: Hymy

Kommentit

Monesti tilipäivänä tulee käytyä Peyton Place:ssa ja otan sieltä ”siivoojan” mukaan.

Tästä oli juttua muuallakin, siis yleisellä tasolla. Tämä venäläisnaisten turismi hyödyttää kaikkia: Venäläiset naiset saavat lomamatkoillaan purkaa seksuaalisia patoumiaan, tutustua suomalaiseen luontoon ja kultuuriin, sekä lisäksi saavat kelpo tilin kotiinviemisiksi. Samalla suomalaiset miehet saavat keminmaan perukoillakin hieman sitä lempeä josta ovat jääneet paitsi. Kaikki voittavat, paitsi katkerat ja kateelliset valittajat.

Nauttiikaa naimisesta, kateelliset siitä ovat vain huolissaan.

Eiköhän toi naisten ”päänsärky” ole tekosyy sille, että mies on huono sängyssä. Itse ainakin otan sen syyksi, jos mies on mallia ” sisään, ulos, sisään, ulos ja sisään ja TULEE. En ole itse mikään puupillu ja saan normi 10min yhdynnässä kyllä parikin orkkua, mutta miehet jotka ei sytytä tai on niitä kahden minuutin kestoja ei vaan innosta.

Nita. Missa tässä tekstissä lukee, että seksiä harrastetaan ilman uimalakkia?

On se suomalaisten naistenkin lettujen levitys etela-euroopassa sita luokkaa, etta huhhu! Miehet vain tekevat sita kotimaassa. Mita eroa?

ei ole ihme, kun suomen miehet sairastaa niin paljon sukupuolitauteja nykyään. MISTÄ lienee tullut? oliskohan siltä naapurin kaisalta??

Oma kommentti