Kerstin Campoy: Esikoispoika paljasti mykistävän salaisuuden!

Kerstin CampoyHuoltajuussotkuista tuttu Kerstin Campoy on antanut tilityshaastattelun helmikuun Hymy-lehteen. 12 vuotta sitten poikansa Yhdysvaltoihin menettänyt ja heidät viime vuonna pitkän tauon jälkeen tavannut nainen haluaa nyt pitää yhteyttä täysikäisiin lapsiinsa.

Hän on saanut vanhemmalta pojaltaan sähköpostivastauksia, mutta uudelleen tutustuminen ei ole helppoa. Kerstin on siihen valmis, vaikka se vaatisi aikaa ja matkoja.

-Tässä on kyllä mennyt sulatellessa erästä henkilökohtaista paljastusta, jonka vanhin poikani minulle elämästään teki, Kerstin toteaa, mutta ei halua puhua asiasta tarkemmin.

-Nieleskelty on, hitaasti, Kerstin lausuu Hymyssä.

Hän ei kuitenkaan halua ja voi puhua poikansa yksityisasioista omia tuntemuksiaan enempää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kerstin Campoy

Kommentit

Todella ala-arvoista kommentointia.
Kommentoijat ovat oletettavasti aikuisia, ja jos nimimerkin takaa tykitys ja huutelu on tämän hetken käytöstaso, olette vanhuksina varmasti aivan ällöttäviä hoidettavia. Kuka teitä haluaa hoitaa? Ei kukaan. Kaikki tuo vähäjärkinen käytös siirtyy suoraan lapsille tässä nykyajan mediassa.
Kuvitelkaa jos omista lapsistanne ilmestyisi sosiaalisissa medioissa vastaavia lausuntoja, tehän tekisitte rikosilmoituksen herjaamisesta, ainakin mölyäisitte kiusaamisesta.
Sitä tämänlaatuinen kommentointi on Hymyssä, Iltalehdessä ym. Ilkeilyä ja typerää käytöstä.
Vai onko ilkeily jo vieras sana? Ilkeily on negatiivista käytöstä, joka aiheuttaa mielipahaa toisessa ihmisessä.
Kiusattu ihminen menettää elämän halunsa, ja vajoaa tyhjän päälle yksinäisyyteen. Alatyylinen kommentointi on samaa kuin koulukiusaus ja työpaikkakiusaus.
Onko hyvä köytös tai hyvien tapojen mukainen kommentointi liian vaikeaa? Silloin voisi pitää suunsa kiinni, vallan hyvin.

Ottamatta kantaa itse juttuun, sanon vain että en kuulu ko. henkilön ystäväpiiriin, olen vain vihainen näiden lasten puolesta sekä kommentoijien pahansuopuuden että julkisuudessa niin mielellään esiintyvän äidin vuoksi. Miltä heistä tuntuisi jos saisivat tietää oman äitinsä vihjailevan julkisesti mitään heidän sanomisiaan julkisuuteen? Entä oheiset kommentit?

Tämä ilkeily on vain jäävuoren huippu, mutta näky koulukiusatun lapsen käsivarsissa – satoja viiltoarpia, saa minut raivon partaalle. Ilkeily viiltää syviä haavoja.
Hävetkää.

En halua kertoa poikani yksityisasioista muuta kuin, että hän on hinttari ja nieleskelee miehensä spermaa.

On siinä äidillä nieleskelemistä…

Kappas, uutinen ilman sitä uutista! Tää on vissiin tätä nykyajan mediaa.:D

Ja tämä eukko se tekee tikustakin asiaa, että sais pärstänsä lehtien palstoille.
Kun ei muuta irtoa, vedetään lapset mukaan, vaikka eikö ne pojat nimenomaan ole sanoneet että he eivät halua olla missään tekemisissä äitinsa Roskajulkisuuden kanssa.

Tyrniöljyä on tutkittu eri puolella maailmaa. Sen on todettu voivan vähentää silmien, suun, nielun ja intiimialueiden limakalvojen ja ihon kuivuutta. Hengitystiehyiden ja suoliston limakalvojen hyvä kunto on tärkeää myös vastustuskyvyn ylläpidossa. Intiimialueiden limakalvojen kuivuminen on varsinkin vaihdevuosi-ikään ehtineen Campoyn vitsaus, jonka helpottamisessa tyrniöljy on vakiinnuttanut asemansa

Oma kommentti