Keskinen korjaa: ”Annoin 108 orgasmia!”

Vesa KeskinenVesa Keskinen lähestyi Hymyn toimitusta yön yli nukuttuaan ja haluaa korjata eilisen tiedon saamiensa orgasmien määrästä ja ajankohdasta.

-Annoin 108 orgasmia yön aikana. Minä otin vain yhden. Älkää nyt siemenlinkoa minusta tehkö!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Vesa Keskinen

Kommentit

kaikki Vesat antaa naisille 108 orkkua ja enemmänkin ,siinä jää tiuskit ja arto toiseks

Vesa varmaan sanoi poljettavalleen, että hän maksaa aina 1000 euroa orgasmista…niin äkkiä sitä nainen orgasmin saa ja monta peräkkäin…mutta Vesa ei hoksaa.

kuka hommais veslle sopivan vaimon,niin rauhoittuisi ja alkaisi elää normaalia elämää.

Vesa boy ei varmaan ole koskaan kuullut et naiset usein feikkaa…jesus mikä peelo.

Hei, ei sitten ollutkaan Vesan onnenluku 313? Näittekö, kun oli juttu Iltiksessä? Iso mies lukee kuvassa Aku Ankkaa ja muita tiedonlähteitä näkyvät olevan iltapäivälehdet. Ja vielä ihmettelee omaa julkisuuskuvaansa ynnä itkee oikeusmurhia…?

Naisena en pysty millään tapaa kuvittelemaan, että 108 orgasmia illassa olisi sen parinkymmenen jälkeen enää nautinnollista. Vai lienevätkö sellaisia pliisuja väristyksiä? Sillon kun tullaan korkeelta ja kovaa niin tarvitaan hetki lepoo, jotta jalat kantaa. En mä ainakaan noita miniorgasmeja laske, Vesa ilmeisesti kylläkin…

Voi tätä myötähäpeän määrää! Vesan äiti, pane se tukkimaan suunsa.

kyllä kauppias keskinen totta tietysti puhuu, kuten kauppiaat yleensä. liene vain kustakin kulkenut laskuihin luiskahtaen vai?

putki jatkuu….eiköhän toi örvellys taas lopu kun käy välillä katkolla..onkohan jo 3 viikon putki menos?

tuurin orkkumarket .orgasmitakuulla,myyntikäyrä nousee kuin keeskisen k

Mitenhän tuo Keskinen kuvittelee, että tämmöinen julkisuus on hyvää Businekselle. Itse en koskaan tuon miehen kaupassa kävisi.

Kunhan Vesa selviää niin tajuaa mitä on taas tullut puhuttua. Ihankohan se itse soittelee näitä ”uutisiaan” lehdille? Kohta varmaan on jossain lehdessä iso juttu siitä, kuinka alkoholi ei sovi Vesalle ja kuinka nyt korkki on kiinni. Maine on mieheltä kuitenkin vähitellen mennyt, joten se varmaan harmittaa Tuurissa.

mäkin harrastin orkkuilua onlineorgasmitehtailua,viimeyönä

Vesaaaaa! Et oo niin ihana,että ikkunasta kukaan tulisi! Totuus tulee ilmi vielä!Hahhahhaaaaaaa

Mene, Vesa, kotiin kasvamaan aikuiseksi. Äidit rakastavat kaikenlaisia lapsiaan.

Kas, kun ei sitä maagista miljoonaa orgasmia.. Miljoonaogasmi.com.. Kun kaiken pitää olla joko seitsemän, tai miljoona. Enkä nyt sano tätä pahalla, ehkä olen vain kade, että joku nainen voi saada NOIN monta orgasmia muutamassa tunnissa. Mutta en silti lähtisi koittamaan Veskua. Vaikka tiedossa olisi noinkin monta orgasmia.

Kyllä minä luulen, että siellä Keskisen kaupassa on muutamia henkilöitä, jotka auttavat tuossa kaupan ylläpidossa, jos Vesa on vain semmoinen ideoija. Mutta on hän kyllä melkoinen jannu, jos antaa 108 orkkua yössä jollekin naiselle. Kysyiköhän hän naiselta, että paljonko tämä sai, vai, onko kyseessä Vesan oma mielipide asiasta.

Vesa luuli pierujaan orkuiks. Luuli olevansa kunnon panomies mut oikeasti kärsi vain laktoosi-intoleranssista

Aika epäuskottava lukema, ja kuka laskee. Lisäksi moinen urakka Keskiseltä veisi varmaan jo sairaalaan, ja joku paikka olisi ruvella liikarasituksesta niin Vesalla kuin partnerillakin. En usko, että Vesa ihan tietää mitä yhdessä yössä ehtii ja voi. Tietysti on sairauksia, joissa orgasmeja voi saada spontaanisti koko ajan. Olisiko sellainen nainen? Toivon, että Keskinen löytää todellisen rakkautensa, ilman turhaa julkisuutta, tai ainakin mautonta seksielämäuutisointia.

tainnu nähdä elämänsä aikana 108
oravaa,sotkee keskenään orkut ja
oravat,meilläkin oli lapissa sotkussa nainen nimeltään orkkuli oikea orkkukone

onkohan vesa nyt vaan nähny unta.. kun ei oikeen oo varma kuka on antanu ja mitä.. on tainnu vaan haaveilla antavansa 108 orgasmia jollekkin.. kun oikeesti antaa 0,08 orgasmia!

ja miten vesa voit tietää orgasmien määrän niin tarkkaan.. lasketko niitä oikeesti kokoajan.. yksi.. kaksi…

voi vittu miten säälittävä äijjä!!!!! hahhhhaha. kuvottaa kun ees katson sen kuvaa, kun se yleensä toljottaa vielä joku kissa paita päällä.. HYI!!!

Yön yli nukuttuaan muisti, että en se ollutkaan minä, joka sai, vaan annoin. Helppohan tuollaisessa asiassa on erehtyä..

Jos Vesa olisi oikeasti näin tyhmä kuin antaa ymmärtää niin en usko että kyläkaupan pyörittäminen olisi mahdollista. Oisko Vesa oikeasti niin viisas että käyttäisi omaa persoonaansa uudella, innovatiivisella, tavalla markkinoidakseen kauppaansa.. Ja kaikki juntit taas juoksee ostoksille sen kauppaan ihmettelemään… Ei kaveri välttämättä ole tyhmä!

miksi vesa on niin rumannäköinen nykyään? silmissä kilon painoiset pussit alla, hirveät rypyt, koko naama pöhöttynyt jne.

Tää reppana on niin NOLO eikä se ite tajua näillä lausunnoillaan kaivavansa itselleen koko ajan syvempää kuoppaa…

HYVÄ VESA!
ANNA PALAA, LISÄÄ SAMANLAISIA JUTTUJA JA KANSALLA VERI KIEHUU JA SULLA MILJOONAT LISÄÄNTYY!
OOT HIENOSTI LYÖNY RAHOIKSI KOKO SUOMEN TYPERÄN MEDIAN KUSTANNUKSELLA.

Saakohan Veljekset Keskiseltä orgasmilaskureita? Tuskin edes Vesa pystyy tikkaamaan niin kylmän tunteettomasti että pysyy laskuissa tuollaisessa määrässä orgasmeja.

Vesa K:n naisasioissa on jotain peräti outoa. Normaali mies ei syytä avovaimoaan varkaaksi julkisuudessa, kuten Vesa K haukkui Nataliaa. Samoin Hamatikin varasti Vesa K:ltä auton, ja tämäkin tieto piti tuoda julkisuuteen. Sitten oli ne ikävät raiskausjutut ja humalassa esiintymiset julkisuudessa. Päättelen, että Vesa K ei voi hyvin henkisesti, ja hänen olisi syyä pohtia omaa tulevaisuuttaan.

Hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahhaahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahaha

vesku taitaa olla tämän maan ainoa oikea U.R.O.S..vessi kun könyää naisen päälle siinä on lottarit sun muut saaret kiila poikina vaan välissä..

Eix se nainen ollu lukittuna kartanoo,pääs ikkunan kautta pakenee? Samaan aikaa auttamassa olin.

Vain Hullu ihminen antaa tällaisia lehtihaastatteluja.Täysin keksittyä!

Ottakaas HYMY asiaksi hoitaa Natalien haastattelu Vesasta.Mukava olisi kuulla hänen sanovan totuus!

Voi vittu tätä paskanjauhaajaa!
itse todistanut läheltä,ettei taia Vesa nyt totta puhua, tästä ikkunatunkeilijasta!

en yhtää ihmettele miks tää elahtanu mies ei saa enää muuta kuin maksusta.

Voisko joku sieltä Veskun lähipiiristä ottaa asiakseen ja laittaa tämän hepun hetkeksi säilöön selkiintymään. Alkaa oleen nää jutut sellasia, ettei taida olla Vesalla enää kaikki inkkarit kanootissa… tekee hallaa koko tälle Tuurin seudulle toi sen sekoilu.

Vesa parka ei tiedä mikä orgasmi on.Sitävarten niitä voi antaa samallalailla kuin rahaa.Antoihan vesa aikoinaan miljoona pilkkiä.Se vasta on paljon.

Hienoa että matkustat!

Mailmalta löydät monia kohteita,
ihonväri lisää kiinnostavuutta monesti.
Arvaattehan suklaapintaisen autovarkaan takamuksen keimailevan African syystuulessa,näykkien kylän ainutta hedelmää.

108 Olette TE .Ja Veskee on tyytyväinen.(jos ei 108 kirjoitusta tule,niin uutinen ei ole mitään)

tukkimiehen kirjanpitoako se on pitänyt, aika tarkka heppu kyllä

joo joo…yhden yön aikana 108 orgasmia?? todella uskottavaa. onko toi äijä oikeasti ketään ..piip.. taitaa olla pelkkää kuvitelmaa. ;D

miksi vesa et pitänyt niinasta kiinni?! suhde tarvitsee kaksi toisilleen uskollista ihmistä!! teit niinalle tosi rumasti!!! näillä jutuilla teet itsestäsi täyden toopen!!! ei nainen saa orgasmia aina ku äännähtää! vähennä viinaa ja keskity yhteen naiseen, naisessa on muuhunki ku olemaan reikä hellan ja makuuhuoneen välissä…

Tehän tässä idiootteja olette.
Kundilla on vähintään 15 milliä
tilillä ja saa ilmaista mainosta,
niinhän te poikkeatte ostoksille.

mies se oli, ilman rintoja,vesalla ei vaan seisonut siks soitti vartijan paikalle

Ei voi olla totta. Siis niin säälittävää. Ei uskois ett jätkä on jo yli 40v. Jutut on kuin pojanklopilla. Kas kun ei kehu, miten hyvä viinapää on, tyyliin, ett tulipahan vedettyä 10 ploa kossua, eikä tunnu missään. Sääliks käy Vesan sukulaisia.

panen aina 1den paremmaksi,ei lopu kunto,nääs käyn 2kertaa viikossa salilla säett turha kehua

HYMY HUOM!!! ottakaa siihen nataliaan heti yhteyttä, se uhkasi jo että kertoo vesasta jotain salaisuuksia, joten maksakaa sille tonni käteen niin muija aukoo kyllä suutaan ja kertoo kaiken.

Kumpikohan olisi bisneksille ja Tuurin kyläkaupalle haitallisempaa, se että tulisi kaapista rehellisesti ulos ja lopettaisi nuo hirveät naisjutut vai jatkaisi tällä samalla linjalla, tekemällä itsestään naurun alaisen?

Onkohan Vesa tosiaan homo? Jos on niin mitä sitä häpeämään. Tunnustaa pois ihan rehellisesti, ja elää oman seksuaalisuutensa kanssa. Tulee kyllä mieleen sekin mahdollisuus, että Vesa on maksanut rakkaudesta aina rahalla, ja siitä on jäänyt syvät traumat mieheen, joka etsii oikeaa rakkautta.

Jotenkiin niiiin Vesamaista.Jostain se totuus vielä pilkahtaa.Kovat puheet tällä, idiootti kuka näitä juttuja uskoo. Mitäköhän nataliella olisi vesasta sanottavaa? Jotakin uhkasi lehdistölle kertoa????

HYVÄ MAINOS VAI MITÄ :D?
VESA se vaan on MIÄS! OIKEE BISNESMIÄS.

”VESA,SÄ OOT SÄÄLITTÄVÄ (vierailija), 4.8.2011 klo 09.55
Jännä juttu,että vesa on omien puheidensa mukaan kova panomies,mutta siltikään yksikään nainen ei jaksa sitä kattella kauaa??? jopa brassi,ja africa horot lähtee kalppimaan”

Oletko miettinyt asiaa niin että EHKÄ VESA ON KOVA PANOMIES, mutta kun aina ORKKUJA tulee naisille kun riisiä kiinalaisissa häissä, niin siinä on terveenkin ihmisen PUMPPU(lue. SYDÄN) kovilla. eli on aika hengenvaarallista jos tuo 108orkkua on tullu yhdelle naiselle!

Vesa ja Tuksu sopis kyl hyvin yhteen. Siinä olis suomalaisille äärimmäisen myötähäpeän supersankari kaksikko.

Kuka ton pöhöttyneen kanssa edes sänkyyn menisi… ai joo rahaa löytyy… niin ja eihän naiset osaa orgasmeja feikata eihän???

Juu,Vesa on ihan gayn näköinenkin…tai taitaa olla loukkaus niitä kohtaan..
Keskinen ku on joka toinen päivä kännissä..

Pohjanmaalla homous on täysin synti, siellä ei saa kukaan kertoa olevansa homo. Siksi homot pysyvät sielläpäin aina kaapissa.

Voi Vesa,voi Vesa. Jos olet miehiin päin niin tunnusta pois. Et ole ensimmäinen homo suomessa. Voisit saada paremmin seuraa kammariisi kun kaikki tietäisi suuntaumuksesi.Kikkeli tanassa, vaikka pers aukkoon.

Hyvä Vesa! Olet mahtisonni! Tilaa postimyyntikuvastosta 109 naista, ja yritä viedä heidät hekuman huipulle yhden yön aikana. Sinulta se onnistuu, jos keltään!

Jos sillä on ollut ryhmäorgiat. Dildo jaksaa kyllä vaikka 108 kertaa, jos patterit riittää.

Oli homo tai ei mutta tällä kaverilla ei ehkä ole henkisellä puolella asiat ihan reilassa. Ei näitä viimeaikaisia julkituloja voi oikein muutoinkaan selittää?

Ei taida olla Vesalla korkki kiinni, jutuista päätellen.
Vaikkä näin lupasi iltapäivälehdille sen Maria-jutun jälkeen 🙁

AI NIIN. UUTINEN EI KERRO OLIKO VESALLA TASKULASKIN VIERESSÄ, KUN NOIN TARKKAAN TIESI LUKUMÄÄRÄN??? IDIOOTTI !

Keskity hyvä mies kauppaasi.Kuka uskoo näitä sun juttujasi? Se että naiset kömpivät ikkunasta sisään,on täyttä paskaa!Täysin mahdottomuuskin jopa!

Vesalta lähti lasti matkaan jo sen tuoksusta minkä jälkeen hän jätti maksamatta ja meni nukkumaaan.

Sama huhu luotettavilta tahoilta…Vesa EI OLE hetero vaan pitää miehistä.

Tunnen vesan lähipiiriläisen joka on paljastanut veskun olevan homo

Antakaa Vesan olla. Hyväntahtoinen hassu setä. Ja ihan hyvä mies olis – jollekin naiselle.

Voiko tyhmempää enää olla? Mikä ajaa ihmisen haluamaan valtakunnanidiootin virkaa?

No miten sen nyt loppujen lopuksi oli?? saitko vai annoitko?? Jos sait niin keneltä ja jos annoit niin mitenkä??

Heeiii, älkää mollatko. Meidän Vesuli osaa laskea sataan. Tämä oli jutun oikea uutinen!

”Vesa! Miksi antaa tuollaisia kommentteja? Sentään olet bisnesmies. Uskottavuutesi kärsii”….niin mikä uskottavuus ?????

Säälittävä pelle tämä Vesa…ei saa naista ellei Carl Danhammeri hoida hommaa puolestasi. Tämän Keskisen tyhmyyttä lisää se, että hän vaatii Ghanasta miljoona euroa jostain parin donan paskasta maasturista. Olet lahjoittanut Hamamatille sen auton joten etpä sitä voi takaisin saada. Keskity nyt vain siihen miesten väliseen lempeen ja ole hiljaa…saatanan lapsellinen olet. Ei ihme ettei kukaan nainen tällä maapallolla halua sinua.

Vesa! Miksi antaa tuollaisia kommentteja? Sentään olet bisnesmies. Uskottavuutesi kärsii. Hävettää puolestasi,melkein naapurini. Jos ei ole antaa julkisuuteen mitään todellista asiaa,kannattaisiko poistua julkisuudesta vähin äänin? Olen/olemme täällä tuurissa ihmeissämme…Miksi tuo maineen mustaaminen ja vielä OMASTA toimestaan?

Vesa on homoseksuaali joka yrittää pönkittää heterokulissiaan.

Afrikassa ihan muut kuin naiset kainalossa.

Kuinka monta naista Vesku on tyydyttänyt? Jos naisia on ollut kymmenen kerrallaan, jokainen on saanut about 10 kertaa, plus-miinus yksi tai kaksi. Siinähän se selitys.

Mikäli tarkoituksenasi on ollut saattaa itsesi julkiseen häpeään ja naurunalaiseksi.. ONNEKSI OLKOON!! .. Olet onnistunut.. Vieläkö joku ihmetteleen tän jätkän ongelmia naisrintamalla..!?

Miesten välinen lempi ei tietääkseni ole poliisiasia edes Tuurin kylässä, joten tuskinpa poliisi ketään on ”napannut”.

olet tyhmä! sinun nämä päiväntasaajan tois puolen naisen ovat olleet köyhiä sinusta vain rahat ottavia naisia, tottakai maksulliset naiset AINA feikkaavat orkkuja, kymmeniä peräkkäin yössä! voi että olet niin LAPSELLINEN ja hyväksikäytettävä mies!

miksi poliisit ”nappaisivat” Vesan talteen ”rysän päältä” jos hän on miesten seurassa? Poliisit diggaavat katsella kun miehet rakastelevat?

Ei *ttu mikä peelo, suksi mäkeen lööpeistä hervetin spede.

Oi oi!! Samalle naiselle? Huh! Onneksi en ole hän. Jos Keskisen yö kestää 8h, on se 13,5 orgasmia tunnissa. Jos yön kesto on 10h, tarkoitta se ”vain” 11 orkkua tunnissa. Orgasmi tässä tapauksessa noin viiden minuutin välein? Koko yön!! Ei ole tyttöparka varmaan edes juoda ehtinyt, nestehukkahan tuossa iskee.

mene nyt täyttämään niitä kauppasi hyllyjä ja ole hiljaa…

Eteläm tyttö se on kova voihkimaan, ne kun ovat saaneet opit, että suomipojalta lentää nopiammin, kun ähkii riittävästi. Että kuule luulet vaan, reppana.

tosi asiassahan Vesa on homppeli ja noi etniset kaunottaret pitää vain kulisseja yllä… paikalliset poliisit on jo pitkään tiennyt vesan todellisen luonteen ja napannut sitä miesseurasta jopa rysänpäältä

Jännä juttu,että vesa on omien puheidensa mukaan kova panomies,mutta siltikään yksikään nainen ei jaksa sitä kattella kauaa??? jopa brassi,ja africa horot lähtee kalppimaan

Taitaa Vesa puhua siitä juomasta jonka nimi on ”orgasmi”. Jos Vesa olisi niin kova panomies kuin väittää, niin puolet suomen naisista olisi selällään…vai olisiko?

Oma kommentti