Keskiselle moitepuhelun suoraan lähetykseen soittanut on itse rattijuoppo – katso!

Kari ja Pasi SaarelaSeitsemän Päivää -lehti on selvittänyt kohuttuun Maria-ohjelman suoraan lähetykseen Vesa Keskiselle soittaneen miehen henkilöllisyyden. Keskiviikkona humalassa Nelosella esiintynyt kyläkauppias sai oudon puhelun mieheltä, joka kehotti Keskistä ”tulemaan pois ruudusta sekoilemasta”.

Seiskan mukaan mies on juuri vankilasta vapautunut Kari Saarela Tuurista.

Saarelalla onkin kompetenssia soitella julkkiksille tv-ruutuun ja varoitella heitä alkoholin vaaroista, mies kun itse pääsi vankilasta hiljattain istuttuaan siellä rattijuoppoudesta. Seitsemän kuukauden tuomiosta kerrottiin marraskuun Hymy-lehdessä. Jutun aiheena oli samassa vankilassa istuvat veljekset.

Kuvassa Kari Saarela vasemmalla ja hänen veljensä Pasi.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/suomalaisveljekset-istuvat-samassa-vankilassa-harvinainen-haastattelu

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Kari Saarela, Pasi Saarela

Kommentit

Tunnen hyvin molemmat veljekset,MOLEMMAT ON SIVIILISSÄ,PERHE,OMAKOTITALOT, KUKAAN KENTIES EI USKOISI ETTÄ IHMINEN VOI MUUTTUA,OLEN,KUurtanelainen enkä MUUTU,SE JOTA TARKOITIT ON HURMA, LUE SE KIRJA.pilaa pohjalaisten maineen,se on jo pilattu slussenin siltojen alla isiemme ja isoisiemme toimesta. Minulla on 2 Tohtorin tutkintoa ja kolmas työn alla.Olen tuntenut veljekset ja kuortaaneen kerrostalopoppoota elämäni eikä ne ole koskaan pahaa sanaa sanot, vois joskus katsoa peiliin ja miettiä kuka se on joka katsoo sinua suoraan silmiin.Omatunto, ehkä.

kari tuli julkisuuteen soitosta vesalle….ei rikoksistaan!!

Vesaha o yhtä uskottava ku rehellinen lapin mies Isometsä.

Määkin olisin soittanut, jos olis ollut numero- kyllä niin paljon hävetti. Pohjalainen per****le, varsinainen irvikuva- pysyis kotonaan sekoilemassa.

tykätään jauhaa? Itse tunkee julkisuuteen omaehtoisesti

”aivan”: niin ja ne somalitko ei kuormita yhteiskuntaa?!
”kuortaneilanen” :vai ei ihmiset muutu..kun tiedät kerran niin hyvin…niin miten oli se yksi joka istui vankilassa,yrtti itsemurhaa,tuli ”uskoon”,kirjotti kirjan yms….sekö on nyt hyvä ihminen sitten?!
tietääkseni vesalle soitossa ei tapahtunut mitään rikosta,vai tapahtuko kun sen rikoksista tykätään täällä niin jauhaa?! menkää jo ihmiset itseenne…

rattijuoppous on lievin rikos mitä tämä on urakoinut. Melko kova kuormitus yhteiskunnalle näistä, ennemmin vaikka somaleita linja-autolastillinen

Tuo tyyppi ei muutu, valitettavasti. Näyttää olevan geeneissä.

Niinpä. Ja kaveri yritti varottaa Keskistä.

Sitä kun julkisuuteen on kova tunku, annetaan Hymylle ensin juttu ja sitten Seiskalle näistä soitteluista, pitää kestää vaikka seuraavana reviteltäis mitä. Julkisuus ei toimi Saarelan ehdoilla, se on varma.

No eihän Saarela tv:ssä kännis ajellu. Ja jos mies on muuttunu,niin silloinhan sillä on kokemusta varoittaa niistä alkoholin vaaroista.

Oma kommentti