Keskisen kohutilitys: Kaikki naiseni pettivät!

Vesa KeskinenKoko kansan tuntema Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen teki jälleen uuden aluevaltauksen ja kirjoitti Hymyn novellin aiheesta, jonka hän tuntee läpi ja kotaisin. Naisista, tietenkin! Novellista käy ilmi Vesan palvova asenne naisia kohtaan, mutta ehkä sekin, ettei hän oikein luota heihin.

Haastattelussa hän alleviivaa, että lukuisat hänen suhteistaan ovat kaatuneet naistensa ”toimeenpanemaan pettämiseen tai väärinymmärrykseen”. Vain yksi on ollut täysin uskollinen. Kuka?

Vesa puhuu haastattelussa varsin yleviä ja korkealentoisia:

-Olen ollut naiseuden kanssa alaston aina. Ikuinen, ikuinen alaston Tarzan! Tuurin viidakon kuningas. Vesana ikänäni en aio itseäni sen kummemmin selitellä. Mannerheimeja oli yksi. Olen Suomen ainoa Vesa Petteri Keskinen.

Lue kohunovelli ja haastattelu maaliskuun Hymy-lehdestä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Vesa Keskinen

Kommentit

Uskoisin, että poliisinainen Nina Juurakko on ollut uskollinen, eikös Vesan pettämisen vuoksi he erosivat? Olen joskus Tampereen suunnassa nähnyt hänet(Ninan), on ihan fiksun oloinen nainen, toisin kuin muut Vesan naiset.

Olisi rehellisempää myöntää, että
a) en ollut onnellinen heidän kanssaan. He eivät olleet minulle oikeita, joten ajauduin pettämään heitä tai
b) olen ollut pettäjä, mutta en ole enää. Olen kehittänyt itseäni tai
C) olen krooninen pettäjä. Seurustelen vain naisten kanssa, jotka pystyvät katsomaan sormien läpi näitä tapojani ja taipumuksiani.

Ostin Hymyn ja luin Vesa Keskisen kirjoitelman suomalaisista naisista; en löytänyt kirjoitelmasta juurikaan vikaa. Sen sijaan Vesan kirjoitelman yhteyteen liitetty haastattelu, jossa hän puhuu ”naisten toimeenpanamasta pettämisestä…”. Onko tämä nyt ymmärrettävä niin, että Vesa syyttää Nina Juurakkoa Marika Fingerroosin syliin eksymisestään ja Henna Tuomista Eppu ”Eija” Erosen tapailusta?

Ole rohkea homojen/bi miesten puolestapuhuja. Ei siinä ole pahaa jos haluat homoilla. Muista silti kondomit!!!!

Ntaa Vesan harrastaa seksiä miesten kanssa. Olkoon vaikka mitä fetissijuttuja kunhan pitää omana tietonaan.

Vesa oli nina juurakon kanssa keltasella lambolla lumijoella käymässä vierailulla oli hieno parsikunta ja kunnioitin vesaa silloin en enää

Vesa,tuntuu tutulta.minulla kaikki miehet pettävät ja lähtevät.jotenkin voin ymmärtää sua.en näytä monsterilta,mutta miehet vaan käyttää hyväksi mm.rahallisesti ja sitten katoaa yks kaks

Ei siinä ole mitään väärää ole jos pelaa molemmissa joukkueissa, tulis vaan reilusti esiin kaapista

Tai biseksuaalinen.
Ei siinä mitään väärää ole.
Kunhan lopettaisi mediassa huoraamisen.

joo, selvä homohan toi, on aina ollut ja se tiedetään kylälläkin.

Vesa Vesa… Nämä naurettavat naisjutut vaan vahvistavat sitä huhua että olet niitä ”toisen joukkueen miehiä”. Ja tämä juttu sinetöi sen.

Vesa. Voisitko nyt yksinkertaisesti kadota julkisuudesta ja pyörittää sitä pikku kauppaasi. Itse petit Juurakkoa, koska itsetuntosi on niin huono, että hiveli, kun joku aivoton blondi (Fingerroos) osoitti huomiota ja kivahan sen kanssa oli liikkua että sai vähän huomiota muiltakin jätkiltä.

Meillä kaikilla on varmaan asioita, joita kadutaan, mutta useimmat ei tee niistä julkisia lehtien palstoilla.

Vesan kannattaisi ottaa Homomatti Hamamatin tilalle ja tulla kaapista

Vesa:”kaatuneet naistensa toimeenpanemaan pettämiseen tai…”

Vierastan tällaista ajattelua, jossa pyritään etsimään syyllistä. Minusta se on melko kehittymätöntä ajattelua. Asia pitäisi nähdä minusta niin, ettei Vesan ex-naiset ovat löytäneet itselleen sopivat kumppanit, Vesa sen sijaan ei:

1) Nina Juurakko elää Vesikon onnellisena vaimona.

2) Marika Fingeroos on avioitunut, saanut lapsen ja rakentanut talon Janinsa kanssa.

3) Henna Tuominen on naimisissa Lassensa kanssa.

4) Ehkäpä Hamamatista tulee rouva Vesa Keskinen eli Vesa löytää hänestä itselleen sopivan kumppanin.

Vesa: ”…tai väärinymmärrykseen”

Mikäli ihminen on rakas ja tärkeä, tuskin kukaan päästää suhdetta päättymään väärinymmärrykseen.(Itse pyrin ainakin selvittämään väärinymmärrykset kihlattuni kanssa – mahdollisimman pian !)

VESAAA!! I lööv jyy rusketusmeikkiä, ”pahemmatkuindressmanin” -vaatteita ja kaikkea idioottimaista mitä sen suusta pääsee.

Pitäskö siitä keskaristakin tehrä hintti animaatio? Mitäs sanot Tampereen flikka

eikö se tuurin kyläkauppa pysy
pystyssä ilman tätä paskajulkisuutta ja ittensä häpäisemistä suvusta ny puhumattakaan.

Voi Vesa… sitä saa mitä tilaa!!! Toivottavasti Nina Juurakko oli se nainen, joka EI pettänyt sua.

Vesa pelaa kyllä saamieni tietojen mukaan eri joukkueessa..

Mitä teit Ninalle! Sinulla olisi ollut mahdollisuus saada fiksu ja kaunis suomalainen nainen ja mitä teit? Hairahduit kamaliin moukkamaisiin ämmiin. Voi Vesa, tilaisuutesi meni jo.

Olisiko Vesan kunto pettänyt ensin naiset? Jos hänelle riittää, kuten Ike Kanervalle, julkinen esiintyminen nuorten kauniiden naisten kanssa.

Mikä h*lvetin tarve tällä maunolla on tuoda kaikki lorttonsa julkisuuteen ja sen jälkeen nillittää niiden perään?? Keskittyisi vaan pölynimurien myyntiin ja mölkyn pelaamiseen sanon mä.

Oma kommentti