Kike ja Kimmo Elomaan yhteishaastattelu: Kike itki nälästä!

Kike ja Kimmo ElomaaTammikuun Hymystä voi lukea harvinaisen jutun, sillä matalan profiilin pari Kike ja Kimmo Elomaa on suostunut antamaan yhteishaastattelun vuosien tauon jälkeen. Pariskunta on elänyt avioliitossa yli 33 vuotta.

Kimmo ja Kike luonnehtivat liittoaan kaikeksi muuksi kuin pusipusi-storyksi, ja vaikka eri osoitteissa on väliin asuttu pitkäänkin – ja jopa eri maissa – heitä yhdistää koti Maskussa. Kimmo lupasi aikoinaan pitää Kikestä huolta, ja niin hän sanoo tekevänsä edelleenkin.

Pari palaa haastattelussa myös treenausvuosiinsa. Kike voitti kehonrakennuksen maailmanmestaruutta vastaavan Ms. Olympian tittelin Kimmon valmennuksessa vuonna 1981.

Nainen kertoo itkeneensä nälästä, mutta rasitusta ja treenausta oli menestyäkseen vain lisättävä.

-Kimmo näki minussa sitkeyttä ja määrätietoisuutta, hän sanoo. Lue mielenkiintoinen juttu tammikuun lehdestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kike Elomaa, Kimmo Elomaa

Kommentit

Eiköhän jonkinlainen totuus paljastunut seiskassakin. Suhde jatkunut jo niin pitkään että mahdoton salata. Matkoja tehdään ja kakaroita kasvatetaan ja yritetään jostain syystä pitää yllä kuvaa ehjästä avioliitosta. Kimmo ei enää edes kiellä suhdetta toiseen naiseen.

Vanhukset muistelevat.
Ikivanhoja asioita.
Ketä kiinostaa?
No ei ketään.

Muistamme kyllä kaikki Globen hallin rakentamisen liittuvät veronkierto sotkut. Kuin myös Maskun kodin arvo-omaisuuden varastamiset, jotka sitten osoittautuivatkin vakuutus petokseksi. Että semmonen tausta kansan edustajalla. No ei se ihme ole kun tietää mistä puoilueesta.

Kikestä olisi presidentiksi. Arvot kohdallaan ja tyylikäs aikuinen nainen.

Oma kommentti