Kippis! Sampo Kaulanen saa oman oluen!

Hymy paljastaa, että Jounin Kauppaa luotsaava Sampo Kaulanen on kohta oman oluen isä.

-Paikkansahan tämä pitää, kun nyt kysyt. Alunperin oli tarkoitus tehdä Jounin Kaupan lageria, mutta kyllä myös tumma versio tulee, somessa suosittu Kaulanen naurahtaa ja jatkaa:

-Pitäähän solla itelle ja vaimolle oma.

Sampo tunnustaa oluen maistuvan itsellekin varsin hyvin – riippuu milloin mistäkin hörhötyksestä. Nyt kun Sampo on terveyshaasteella, hänelle maistuu pelkästään alkoholiton.

-Terassilla ei olla tänä kesänä oltu ku kelit olleet mitä olleet mutta loppukeväästä kun oltiin ulkomailla niin kyllä soli soma rannalla ottaa ölppää! Sitä mennee sopivasti! Sillon ku ollaan juhlimassa niin laskut mennee sekasin loppuillasta!

Suosikkioluekseen Sampo toteaa: kylmä. Oluentuntijaksi hän ei lukeudu.

Suunnitteilla jo pitkään

Mutta siihen Jounin Kaupan olueeseen. Sampo toteaa suunnitelleensa omaa merkkiä jo pitkään.

Jethro kävi avaamassa uuen Aninkaisen puljun Rovaniemelle ja sillä oli niin pirun hyvä omalla merkillä oleva makkara, että mie aattelin ajan olevan nyt kypsä sille omalle pilsnerille! Menin sitten heittään Facebookkiin asiasta juttua niin halukkaita valmistajia ilmottautu yli puolenkymmentä! Nyt pittää vain lähteä maisteleen tuotteita ja löytään se oikea valmistaja, Sampo kertoo.

-Tässä kohtaa mennään laatu eellä! Ei hinta. Mie luotan myös ammattilaisiin ja varmana ronttaan jonku asiaan vihkiytyneen jeesaan hommassa. Joissaki panimoissa luvattiin että pääsen mukaan valmistukseen.

Olut olisi tarkoitus saada myyntiin vuoden lopussa.

-Vuosi vaihtuu omissa hiivoissa, Sampo letkauttaa.

-Ja näitähän ei sitten löyä ku parhaiten varustetuista marketeista, Sampo paljastaa Hymylle.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sampo Kaulanen, Olut, Jounin Kauppa

Kommentit

Oma kommentti