Kissatappelu! Näin Henna Kalinainen tylytti Saana Parviaista!

Henna KalinainenKohuissa itsekin kierinyt, mutta nyt siistiin julkisuuteen keskittyvä Henna Kalinainen tylyttää ikäeropari Jussi ja Saana Parviaista Twitterissään:

-Parviaisen voisivat lentää kuuhun! Henna kivauttaa.

Henna mitä ilmeisemmin on nokkiintunut Saanan julkisuuteen antamista lausunnoista, joissa hän puolustelee aviomiehensä Jussin elokuvarekrytointeja. Niistä nousi kohu, kun muun muassa Miss Suomi Sara Sieppi on kertonut saaneensa Jussilta erikoisia ”koekuvaustarjouksia”. Jussi pyysi myös Hennaa tapaamiseen.

-Herrajumala tuota Saana Parviaista, Henna parahtaa, – Saana taisi olla ainut joka meni Jussi Parviaisen koekuvauksiin. Fiksut naiset kun tajuavat, ettei ole aivan normaali käytäntö, jos pyydetään koekuvauksiin maauimalaan bikinit päällä ottamaan aurinkoa – jotta Jussi näkee, onko (henkilö) potentiaali johonkin amatöörielokuvaan.

-Aika hyvä tulevaisuus Saanalla tulee olemaan viihdemaailmassa, kun haukkuu kaikkia muita julkisuudenhenkilöitä minkä kerkeää, Henna kurmuuttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Sieppi, Henna Kalinainen, Saana Parviainen

Kommentit

Paraskin puhuja. Itsa Henna on tyrkyttänyt itseään julkisuudelle vaikka millä keinoin. Esim, myymällä suurella työllä ja vaivalla kasvattamiaan alapään karvoja.

Parviaiset voitaisiin tosiaan ampua vaikka kuuhun…mutta siihen rakettiin on tunkua…koska Henna on yksi heistä ja tietenkin Tukiaisen siskokset Artoa myöden. Saa Arto istua kuussa sipulipussi päässään.

Möi pimppakarvojaan ja oli naimassa autotallissa josta oli kuvasarja,kateus vain panee hennan kommentoimaan.Muka ei hauku toisia julkisuuden henkilöitä ei muuta tekään onhan Saana tuore kasvo ja ei niin kulunut naama kuin tällä ällötyksellä.

Lennä itse sinne kuuhun paraskin sanoja,pysy pois julkisuudesta sinua ei kukaan kaipaa ennemin luen vaikka Saanan kuin tämän kuluneen kanan juoruja

Aina Saana järkevämpi on kuin ”leuka”, Leukahan esitteli itseään jossain pornofilmikarsintakiertueella, eikä päässyt. saana pääsi

Niin se pata kattilaa soimaa. Vai onko nyt peräti kateellinen, kun kaikki puhuu Saansasta. Eikös tää Hennakin myynyt pimppakarvojaan jossain netissä, että se siitä

Parviaiset,Kalunainen,Kurhinen,Tiuski ja Henna kuuta kiertävälle radalle. Tämä rakettimme hetkessä valmistuu sen määränpää on kuu.

Hei! Lopetetaan näiden turhakkeiden tekemisien/tekemättä jättämisien kommentointi kokonaan…pliis!!!

Häh? Onko niinkin tyhmä hemmo olemassa, että on kelvannut Karhisen kaveriksi?

jos hymyä ja seiskaa ei olis olemassa, kukaan ei tietäis jostakin nobodystä nimeltä henna

IHAN KAIKKI vois nyt jo ymmärtää, että koko Parviais- show on PELKKÄÄ BLUFFIA!

VOI ODOTTAA VAIN KAUHUNSEKAISIN TUNTEIN KUN TUKSU HERÄÄ JA HUOMAA ETTÄ HÄNEN IDEOITAAN JA KÄYTTÄYTYMISTAPOJAAN OLLAAN PLAGIOIMASSA SAANAN TOIMESTA

Voi kunpa te kaikki neljä vaan lähtisitte kuuhun. Pysyvästi. Me maksamme!!

Ällö Henna, ällö Jossu ja ällö marttina!!!!!!
Ja nyt sitten tapellaan siitä, kuka onkaan se kaikista noloin.. Huhhuh..

Hennalla rahat lopussa, katis kun tuli kilpailija.Viellä kauheampi tyrkkis. Molemmat out.

JEP! Ällöttävää tuohua Parviaisten meno…
GO HENNA! 😉

Jussi-Setä haluaa vain Nuorta härpätintä. Itsestäänselvää. miksi edes hermostua.

Saana on samaa sarjaa Hennan ja tukiaisen kanssa, turhia julkisuudenhakuisia pellejä kaikki!

Saana ei ole kaunis, habitukseltaan tai varsinkaan elämältään/käyttäytymiseltään,on vain ns. pikkusievä ja lapsenomainen, suorastaan viaton kasvoiltaan – mitään klassisia kauneuslementtejä ei ole. Eipä pärjäisi esim. missikisoissa – no, ei voi osallistuakaan, kun on ns. teiniäiti.

Ja: älyllisessä esiintymisessä = viestinnässä + ulosannissa hänellä on todellisia haasteita + runsaasti parantamisen varaa.

Julkkistyrkkyjä tässä maassa näköjään riittää – seuraavat Tuksun viitoittamaa polkua.

ettei vaan iskenyt kateus HYNNALLE??? on meinaan sen verran kaunis likka tuo saana!!!! että moni toiseks jää!!!

”julkisuudenhenkilöitä minkä kerkeää” sää et ainakaa mikää julkisuudehenkilö oo

painukkee vittuun tiältä mie luven tiältä hyviä juoruloita ja mie oon tuijja järvilehto

Hennahan itse riehui mm. Vaasan MacDonaldsissa taannoin… paraskin puhuja…

Keitä nämä ihmiset ovat ja mitä he ovat tehneet tullakseen mainituksi mediassa?

Hauskasti henna kommentoi sitä että teki itse vielä alempiarvoisesti 😀

Tiedoksi kaikille: HYMYLEHTI ON MIKA LAHTOSEN JOHDOLLA MUUTTUNUT ENTISTÄ PAREMMAKSI!

Kiitos Mika Lahtonen ja tunnustus sinulle!

No ei kai kukaan oikeasti nyt niin tyhmä ole, että luulee tuota kommenttien esittäjää Antti Kurhiseksi – nimimerkistä huolimatta… hohhoijaa.

Tosi hauskaa kpommentoida täällä mukamas Antin nimellä. Anteeksi vaan mutta tiedän itse heidän tuttavanaan, että nuo ei ole Antin kirjoittamia. Hankkikaa ihmiset elämä!

Joo, Henna! Mitäs sä itse teet kokoajan. Miksi kutsut itseäsi julkisuudenhenkilöksi, kun et sitä ole. Olet vain BB-PELLE sekä TYRKKY

Oma kommentti