Klup! Tällä kuvalla BB-Janicaa myydään stripparikeikoille – mikä peppu!!!

Big Brotherin tänä vuonna voittanut perheenäiti Janica on – kuten kaikki tietävät – stripteasetaiteilija. TV-studiossa Janicaa kannustamassa nähtiin myös pornoelokuvia tehnyt Mr. Lothar eli Anssi Viskari. Kyseinen henkilö kauppaa eroottisia esiintyjiä firmansa kautta, ja yksi heistä on luonnollisesti Janica.

Janica käyttää Mr. Lotharin tallissa stripparinimeä Jade. Ja varsinaiselta jalokiveltä Janica promokuvassa näyttääkin. Tämän stripparin peppu vaikuttaa sellaiselta, että sillä onnistuu varmasti sylitanssi jos toinenkin. Katso Janican esittelykuva Lotharin sivuilta, täältä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Mr. Lothar, Janica

Kommentit

mitä isot edellä sitä pienet perässä , eiköhän se tyttökin sieltä parin vuoden kuluttua tupsahda markkinoille 😉 hyvä roppahan tytöllä on, mut naama on vissiin muuttanu alakertaan asumaan.

Eipä paljon oo muokattu tota kuvaa, ei sillä tollanen perse BB:s ollu!

lol kateuskortti esiin vaan. en mä haluaisi hänen asemassaan olla. en tosin jaksa dissatakaan. te sen sijaan ootte ihan spedejä

Janika on upea naineen ja äiti!uskaltaa tehdä asioita mitä monelta katkeralta mollaajalta jää tekemättä=)

helvwtti mitä te siellä änkytätte. strippari ja äiti ei oo mikään mahdoton yhdistelmä. jos on ulkonäköä ja kroppaa niin miksei??? Stiptease on taidetta!! ja nämä tytöt ovat tanssijoita eivät huoria!! vittu ottakaa selvää asioista vai onkohan teidän ukkonne olleet minunkin keikallani?? voin kertoa että työillan jälkeen tytöt menee yleensä nukkumaan!!!

Eihän noista tiedä, kuka kuvissa on, kun ulkonäkö vaihtuu jatkuvasti. Eikö muori häpeä lastensa edessä?

yleensä ne on juuri noiden katkerien naisten miehet siellä eturivissä 🙂

Suomalaiset itsesäälissä rypevät kateelliset toisia mollaa,ku on itse ”noupadi” säälittäviä kommentteja (ei kaikki) !

Ai stripparitkin on nykyään TAITEILIJOITA??? Kohta katuhuoratkin on varmaan jotain ”erotiikkaTAITEILIJOITA”, ei hyvää päivää!

Että oikein perheenäiti leima piti lätkästä tähänkin juttuun.

Oma kommentti