Kohta kuusikymppinen Marju on sijoittanut 50 000 euroa kauneusleikkauksiin – katso hätkähdyttävät kuvat!

Mäntsäläläinen 56-vuotias blondiini ei toden totta näytä ikäiseltään. Hän on kasvattanut seitsemän lasta ja sai mieheltään palkkioksi kauneusleikkauksia, joita onkin nyt toteuttanut peräti 50 000 eurolla.

Rintoja on laitettu viisi kertaa, kasvoja kohotettu, rasvaimuja tehty. Marju Kangas on elämäänsä hyvin tyytyväinen.

Paitsi että viimeisin silikonileikkaus oli pettymys. Marju tunsi olonsa huijatuksi. Nyt hän kertoo elämästään ja leikkauksesta tuoreessa Hymyssä. Marjun leikkauksesta tekee uutisen se, että sen teki arvostettu suomalainen huippukirurgi.

-Menin hänen töppäyksensä takia korjauttamaan rintani Viroon.

Lue hurja juttu Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marju Kangas, plastiikkakirurgia

Kommentit

Juuri näinhän se on laissa. Sananvapauteen ei kuulu oikeus saada apua sanomansa levittämiseen. Sanavapaus Suomessa on, mutta sitä varten pitää tarvittaessa perustaa oma foorumi tai lehti.- Juuri näin se menee.

SANANVAPAUDESTA

Hymyllä ei ole mitään tarvetta julkaista täällä ketään ruokottomasti haukkuvia kommentteja. Ei teillä siihen mitään sananvapautta ole jota Hymyn pitäisi noudattaa.
Hymyllä nimittäin on JULKAISUVAPAUS.

OTtakaa selvää mitkä näiden kahden asian ero on.

”1 § Sananvapaus
Forumilla vallitsee sananvapaus. Tähän ei kuitenkaan kuulu ehdotonta oikeutta saada forumilta apua sanomansa levittämiseen.

2 § Julkaisuvapaus
Forumilla vallitsee sananvapauden ohella julkaisuvapaus. Julkaisuvapaus tarkoittaa sitä, että forumin moderoijilla ja ylläpidolla on oikeus päättää siitä, mitä materiaalia sillä julkaistaan. Sananvapaus ja julkaisuvapaus eivät ole keskenään ristiriitaisia: kukin voi sanoa mitä haluaa, mutta forumilla ei ole julkaisupakkoa.”

Edellisellä viestin kirjoittalla ei oikein luetun ymmärtäminen käy yksiin.Mistähän lehden jutussa oli kyse…?Olikohan silikoneista…

Mutta tolla akallahan ON silikonit ja koko muija on leikelty,silvottu ja kursittu kasaan.Pisteenä iin päällä vielä kuvottavat tatuoinnit.Naiskauneus on onnistuneesti kyetty hävittämään ja paluuta entiseen ei enää ole.Ja sekös nyt harmittaa!

Taitaa nimimerkki ”Tyyneli” olla tämä kumitissinen akankuvatus iha ite!

Te voisitte sillä 50000e ostaa itellenne käytöstavat!!!!!:) (akat, eihän kukaan käytä enää tollasta sanaa edes.)

Niinkuin sanoin,katso peiliin…:) En voi kun nauraa teillä säälittäville ”en ole kateellinen”,mutta silti arvostelen mihin kukakin rahat käyttää paskaan”…Huh huh…JA johan kommentoin ostakaa te niitä turhake marimekon verhoja,ja antakaa ihmisten laittaa rahat mihin haluaa:D

HAAHAA..Täällä ne katkerat,kateelliset ”naiset” avautuu.Ei muuta,kun kuvia kehiin niin katotaan kuinka nuorelta itse näytätte siinä iässä.Ja mitä sitten jos ei kaulan ja käsien iho ole sen ikäisen näköistä.Eiköhän jokainen saa tehdä rahoillaan mitä haluaa.Ostakaa te vaan marimekon verhoja,mitään ette hautaa mukaan saa,toisin ku ne jotka on itseensä panostanut:)Nostan hattua kyseiselle naiselle,rankka elämä,mutta on jaksanut panostaa myös itseensä…menkää peilin eteen ja kattokaa sinne,oiskohan teillä nimimerkin takaa huutavilla surkimuksilla joku ongelma ittenne kanssa…:D

Tästä Marjusta näkee ettei rahalla ja leikkauksilla saa nuoruutta takaisin: nainen näyttää 70-vuotiaalta, jolle tehty lukuisia epäonnistuneita kirurgisia toimenpiteitä. Varoittava esimerkki.

Kypsät naiset ovat kiihottavan seksikkäitä,mutta tuon keinotekoisen naispuolisen Frankesteinin kanssa tulisi varmasti pahoja erektio-ongelmia!Siis, JOS olisi pakko suorittaa häntä…

Ei kai tuossa ole mitään hämmästyttävää, pahka poskessa ja striidit tississä

No mutta, kenties paremmat tissit kuin Tuksulla, ja ikäeroa sentään yli 20 vuotta.

Koska mahtaa ryhtyä show-tanssijaksi? Ylipainoa tai keskivartalolihavuuttakaan ei ole näin äkkiseltään havaittavissa, luultavasti mooviet onnistuvat upeasti.

No, tämä Marjo vissiin nyt sai sen 15 minuutin julkisuutensa, jota kai sitten tarvitsi, jostakin meille käsittämättömistä syistä.

Ja juu, epäilenpä, että tästä naisesta tullaan ikinä kuulemaan jatkossakaan mitään. Mitä hyvää hän on esim. tälle yhteiskunnalle tehnyt?

Menköön mökkiinsä mököttämään ja pysyköön siellä. Ja samat sanat 50 dönää menettäneelle miehelleen. – Ota, kuule, äijä, itsellesi halvempi nainen, jos pystyt…

Kasvoistaankin ruma ja erittäin kolho nainen muutoinkin. – Eikö Myhy voisi laittaa sivuilleen jotakin nätinpää, vaikka 56-vuotiaita miehiä…

Kyllä uskon. Voi sanoa, että 50 000 meni kuin kankkulan kaivoon…olisi sillä rahalla hankkiutunut noista tatuoinneista eroon. Sopii kuin otsatukka sialle tollaset tatskat.

Todella kiva, että Myhyn toimitus on totaalisesti sensuroinut edellisen, kriittisen vaan mielestäni asiallisen kommenttini.

Kysymykseni: Noudattaako Hymy ja sen toimitus/sivun ylläpitohenkilöstö Suomen perustuslain takaamaa sananvapautta? Ellei, niin miksi ei? Ajatteleeko toimitus/ylläpito, että elämme tsaarin aikaa, vuotta 1912?

Minulla on 60-vuotias vaimo, joka on tehnyt paljon ylitöitä raskaassa ammatissaan ilman leikkauksia ja näyttää alle viiskymppiseltä. Tatuoinnit myös vanhentaa naista kun ikää tulee, oletteko huomanneet…. Tämä Marju näyttää vanhemmalta kuin vaimoni äiti(?)

Ei näytä ikäiseltään? Vanhalta kurpaltahan tuo näyttää!!! HAHAHAHAH!!!

En nyt ihan hirveesti kehuis. Naama ja kaula paljastaa lopulta oikean iän. Pienellä laihdutuksella ja jumpalla tekee saman kuin kallilla rasvaimulla – jos itsekuria riittää. Itse olen vain pari vuotta nuorempi – täysin luomu, hyvältä näytän ilman 50.000 leikkauksia.

Oma kommentti