Kohu-Iidan kihlaus kesti 2 viikkoa – tämän viestin julkaisi!

Kultamekko-Iidana tunnettu Suomen nuorin ammattiurheilutoimittaja, Iida Vainio, 18, kihlautui pari viikkoa sitten thainyrkkeilyn MM-miehen Jesse palannon kanssa.

Ikäeroa parilla on sen verran, että Jesse kävisi Iidan isästä.

Nyt kihlaparin onnen taivaalla lentää korppikotkia ja vilisee mustia pilviä. Hymylle on juoruttu, että pari olisi eronnut. Ainakin jonkinlainen isompi välirikko on kyseessä, sillä Iida on palannut Tampereelta kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan ainakin väliaikaisesti. Hän on kirjoittanut Instagramin stories-osuuteen myös kipakasti:

-Worked on myself. Opened my eyes. You hate my friends, turns out they were right.

Vapaasti suomennettuna Iidan viesti kuuluu, että hän on avannut silmänsä ja työskentelee nyt itsensä ja ajatustensa kanssa.

-Vihaat ystäviäni. Selvisi että he ovat aivan oikeassa, Iida jatkaa miettimistään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iida Ketola, Jesse Palanto

Kommentit

Typykkä koulun penkille ja harha luulot itsestään on viskattava sinne kuuluun Kankkulan kaivoon. Kunnon ammatti ja siitä urapolku eteen päin. Hän ei ole mikään häkellyttävä kaunotar vaan ihan tavis, joita on noin keskimäärin viisitoista tusinassa täällä Suomen maassa.. Hirveän rumat ,ylisuuret silikonit näyttää överiltä ja muistampa ,että sanottiin niiden olevat luomut???? Eivät ole ,sen näkee sokea reettakin.Alku näyttää lupaavasti sille ,että saadaan uusi tuksu , no entinenhän alkaa olla aikansa elänyt ja joutaa hyvin eläkkeelle…

Voi, älkää ruokkiko tuon varhaisaikuisen lapsen harhoja! Hän ressukka on aivan tavallinen ihminen, ei kaunotar, ei julkkis, TAVIS TYTTÖ!

Oma kommentti