Kohu-Johanna muuttaa Jenkkeihin

Johanna TukiainenKohu-Johanna eli Kanerva-skandaalin myötä superjulkkikseksi Suomessa noussut Johanna Tukiainen väsyi saamaansa huomioon ja pakkaa kimsunsa ja kamsunsa paeten Yhdysvaltoihin.

-Tarkoituksenani on kiertää eri kohteissa, muun muassa Miamissa, joka on minulle hyvin tuttu paikka.

Johannalla ei ole vielä tietoa, kuinka kauan hän aikoo viipyä, mutta kyse on kuitenkin pitemmästä ajasta kuin vain pienestä lomamatkasta.

Myös Tukiaisen Julia-sisar lähtee mukaan.

Tukiaisella on Yhdysvalloissa paljon ystäviä. Muun muassa hänen ex-rakkaansa, nykyisin levinnyttä melanoomaa sairastava miljonäärimies nimeltään Udi.

Teksti: Hymy

Kommentit

Terve menoa vaan, ei tarvii tulla takas. yks ruma harakka vähemmän tässä maassa sen jälkeen.

Siis mikä superjulkkis?
Viimeinki älys tuo haahka jotaki fiksua tehdä.

IHANNENAINEN

Kyseltäessä kuka on naisihanteesi, hän vastaa nopeasti että Pamela Andersson ja Johanna Tukiainen. Jälkimmäiseen hän olisi valmis vaikka heti tutustumaan. Mikäli Johanna Tukiaisella on vastatunteita tai muuten vain halua seikkailla, tahtoo Patukka lähettää avoimen kirjeen Johannalle:

” ota tai jätä – Patukka Heiskanen 041-5605832 ”

Olen itsekkin ollut julkisuudessa ja nyt J Tukiaiselle pieni breikki on paikallaan. Olet tehnyt sen mitä pitikin ja nyt jenkkeihin hermolomalle ! Kyllä tekisi minunkin mieleni täältä kylmästä pohjolasta ja räntäsateesta sinne lämpimään pois pikkusieluisten keskeltä. Onnea !

Vooooe. Ei haittaa ollenkaa. Jospa se nyt pysyis vähän aikaa julkisuudestaki pois. Turhanpäivänen meikkipelle bmbo joka kerää vain huomiota!

maya se tietää millaita Miamissa on olla, heheh, koskaan varmaan käynytkään. Mäkin lähtisin sinne jos töiltä pääsisin.

Täällä Suomessa kaikki on niin kapeaa ja pientä.

Mä en ole kenenkään puolella tässä koko jupakassa, mutta loppujen lopuksi kuitenkin sitä mieltä, että jos ei aikuinen 6-kymppinen mies tiedä mitä voi tapahtua, kun kirjoittelee tollasia tekstiviestejä niin sitten ei voi mitään. Olkoon sitten J Tukainen kuinka julkisuuttahaluava sitten.

Hyvä Johanna pidä tosiasioista kiinni, ettei käy kuin Fingeroosille tai Bergille, jotka ovat menettäneet hermonsa kohujen takia. Sinä olet tehnyt hienon liikkeen paljastamalla henkilön, jonka piti tietää rajansa, jotta olisi ollut äänestäjien arvoinen. Ja halusit vielä perua tekstareiden julkitulonkin.
Olet ansainnut levon jenkeissä. Sulla on suuri sydän !

Ketkä on Tukiaisen puolella ja missä asiassa? Enpä muuten tunne yhtäkään ihmistä! Näyttää muuten ihan Johannan itse kirjoittamalta tekstiltä.

Kannatan, että muuttaisit kuitenkin vain vähäksi aikaa. Jos olet saanut kovasti ala-arvoista tekstiä, niin tiukillehan se voi ottaa; kateellisten puuhia muistuttaisin !!
– olet saanut paljon aikaiseksi sellaista, mikä puhdistaa ilman, että hyvä vaan. Odota, kun pöly laskeutuu ja tähyä niille uusille urille, mistä olet puhunut. Moni ihminen tässä maassa on puolellasi !!

Oma kommentti