Kohu-Marianne Kallio, 18, skandinaaviseen miestenlehteen – videolinkki!

Marianne Kallio on tunnettu TV5:n Tallinna-sarjasta ja siitä, että hänen äitinsä osti Mariannelle silikonit lahjaksi. Tämän jälkeen Marianne onkin edennyt päämäärätietoisesti kohujulkkiksen urallaan ja pian hänestä ollaan tekemässä omaa reality-tv-sarjaa. Nyt kuitenkin Marianne yllättää miestenlehden kuvauksilla!

Marianne on lähdössä Skandinavian suurimmaksi miestenlehtisivustoksi esittäytyvän Scandal Beauties´in kuvauksiin. Neitokainen kertoo olevansa ainut suomalainen, joka on koskaan poseerannut netissä toimivassa lehdessä.

Aivan kuten Playboyllakin, Scandal Beauties -sivustolla on kuukauden tyttönsä. Mariannekin on lähdössä tavoittelemaan kilvassa ”Vuoden skandaalikaunottaren” titteliä.

Neitokainen on jo bongattavissa sivustolta bloggaajana, sillä monet erimaalaiset kaunottaret pitävät siellä omaa blogiaan.

Täällä videoklippi aiheesta

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, Marianne Kallio

Kommentit

no koska sä et seuraa maailmaa. kato susta ei oo kirjoitettu etusivun juttuu iltasanomiin, sä et oo voittanu missikisaa, sä et esiinny tv-sarjassa tallinna, etkä sä oo menossa miestenlehteen eikä susta aleta julkaista tv-realitysarjaa nimeltä blondit bailaa. kato se ero on sulla ja blondilla jolla on muuten superblondi blogi

Oma kommentti