Kohu-Tuija: ”Ei aikaa BB:lle!”

Tuija JärvinenKohutuottaja Tuija Järvinen on lähettänyt medialle tiedotteen, jossa kertoo jättäneensä Big Brother -taloon hakemisen sikseen.

-Mediassa on liikkunut paljon ”huhuja”, että hakeutuisin kilpailijaksi BB-taloon. Todellakin, minua kehotettiin useammaltakin taholta hakemaan sinne, eikä vähiten nuorekkuuteni ja räväkkyyteni takia. Karsinnat olivat Kuopiossa keskiviikkona, mutta valitettavasti jouduin vetäytymään kiireitteni takia. Minulle on buukattu sen verran juonto-, laulu- ja imitointikeikkaa tulevaisuudessa, ja oman singleni tekokin alkaa kohtapuolin, ettei pitkäaikaiseen sitoutumiseen olisi ollut mahdollisuutta, Tuija kirjoittaa tiedotteessaan.

-Singleäni kuunnellaan YouTubessa sen verran kivasti, että olisi jo toisen aika tulla markkinoille. Radio Rock on jo alustavasti ilmaissut kiinnostuksensa uuteen tuotantooni. Ilmeisesti olisin joutunut myös perumaan Diili-ohjelmaan osallistumiseni, mikäli olisin päässyt mukaan.

Tuksun kohutuottajana tunnetuksi tulleella Tuijalla on kuitenkin idea:

-Vierailua BB-talossa voisin kuitenkin harkita, jos kutsutaan. Sinnehän halutaan aina joku julkkis käymään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Big Brother, BB

Kommentit

Mikä ihmeen ”julkkis” tää on? Mitä tää on oikeesti edes tehnyt?

TUJIA;MISSÄ VOIN TULLA YLEISÖKSI VETÄMÄLLESI IMITAATIOKEIKALLE???? OLEN VALMIS JOPA MAKSAMAAN SISÄÄNPÄÄSYLIPUSTA!

Kävinpäs kuuntelemassa Tuija biisin youtubesta.
Tuomio: Laulamiseksi sitä ei voi sanoa, pikemminkin lausumiseksi. Ääni lerppuu sinne tänne, onneksi biisi ei ole kovinkaan vaativa.
Yhteenveto:
Ei kannata tehdä toista, ei todellakaan.

Toi on kyllä jo surullista, että Tuija ylistää täällä itseään ja yrittää vakuuttaa muille olevansa suuri julkisuuden henkilö. Noin ei käyttäydy kuin tuiki tuntematon töpselikärsä jostain Putaalta.

Seuraavaksi: ”Olisin mennyt euroviisuedustajaksi, mutta kun on noita juontokeikkoja ja projekteja. Julkisuudessa on huhuttu, että keskustan puheenjohtajaksi, mutta kun tuota imitaatiohommaa pukkaa (mitähän se on?)… Mutta kyllä varmaan linnan juhliin sitten Kaartin soittokunnan solistiksi (ellei tule karaokekeikka just samalle illalle Iisalmeen, varmaan tulee. Hitto kun aina menee päällekkäin nää hommat).

Tää ko. jutun henkilö käy näköjään itse täällä kommentoimassa…Ja kommentille numero 12. Kukaan ei todellakaan tiedä mikä ja millainen daami ko. henkilö on, ainoastaan se tiedetään että se on manageroinut huonolla menestyksellä pohjoisEuroopan turhinta julkkista….

Olishan se ältsin kivaa, jos tuijakin päivittäisiä tuota hektistä keikkakalenteriaan (vrt. tuksu)! Parhaillaan siellä ”projekteissa” on mm. osallistuminen diilin koekuvauksiin??? Aika haipakkaa…

Taitaa olla Tuki-Tuijalla menopaussin lääkitys vinksallaan,sen verran lentoon lähdössä on tämä nainen! Jos näyttää siltä minkä ikäinen on,kannattaisi myös käyttäytyä niin.

Kuinka moni näistä p…..kan jauhojista tietää mikä ja millanen daami Tuija on? Satun tietämään että on ainakin tälläsen arvostelevan luuserisakin ”yläpuolella” ja varmaan nauraa teille kun ei näköjään ole edes ”omaa elämää” teillä ja kuka tekee lööppejä jossain hymyssä, voicella, mtv3 sivuilla ”tuntemattomasta” häh!
Järjen käyttö sallittua, mutta eihän sitä voi vaatia, jos sitä ei kertakaikkiaan ole!!! Säälittävää.

Tuija älä välitä noista nollista. Tietävät tasan tarkkaan missä medioissa susta puhutaan. Näytä niille närhen munat!

”Mediassa on liikkunut paljon ”huhuja”, että hakeutuisin kilpailijaksi BB-taloon.”

Mitään huhuja missään ole liikkunut, koska ketään ei kiinnosta. Pelkkiä Nuijan omia ”medialle lähetettyjä tiedotteita”, joille nauraa harakatkin.

BB- talossa olis just kaivattu Tuijan kaltaista muijaa. Kova muija! Paskat välittää panetteluista. Sinä NOBODY nro 4! Tämä muija kuule ollu varmaan yli 50 lööpissä vuoden aikana, ei muka julkkis….

Joopa joo…alkaa haukottaa. Kuka teistä ihan oikeasti on saanut ”sellasta” aikaiseksi koko pienen elämänne aikana että siitä edes naapuri viestittäsi? Häh…

Kutonen, luuletko ettei Hymy ja Radio Rock tajua tuota camp-arvoa.

Kun tuo suhteellisuudentaju katoaa, niin tuossa on loppu tulos. Mutta kyllähän näiden tuulitunneleiden juttuja on hauska lukee….vaikka vähän säälittääkin.

Tuija, ihan rakentavasti. SÄ ET OO JULKKIS, ja lopeta selittämästä nuorekkuudestasi, koska olet juuri sen näköinen mikä on ikäsi.

tuija on taas hämmentämässä isoilla kourillaan paskapuuroo sattusko johhii timantti luiskahtaan essiin. minä ehotin et mäne pentuin sekkaan ja opeta reppanoelle joella on itentiteetti kriisi (semmosia jotka pökkii sammoosukupuolta).et eetaeja harhaviettisyys kuulua telekkariin. näättäsit kunnon mummon mallia ja ryyppeesit penskat pöövän alle.pimpin pittää olla kalju koska seon ollu talon tyyli aena.jos sulukia on nii ne huutokaapataan poes kuleksimasta tv jk

”-Vierailua BB-talossa voisin kuitenkin harkita, jos kutsutaan. Sinnehän halutaan aina joku julkkis käymään.” Niin siis julkkis?Mistä ko. henkilö on tunnettu?Siitä että ruokkii on joutunut ottamaan vaivoikseen Tukiaisen ja sitä kautta änkeää itsensä jokaisen ”tasokkaan” lehden sivuille..?

Oma kommentti