Kohuedustaja Teuvo Hakkarainen: ”Sotaveteraanit on unohdettu!”

Teuvo HakkarainenKohulausunnoillaan mediailmastoa raaputtanut perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen haluaa vaikuttaa Arkadianmäellä – maahanmuuttokysymysten lisäksi – sotaveteraanien hyvinvointiin.

Hakkaraisen mukaan sotaveteraanit on jälleen kerran unohdettu, kun veteraanien määrä vähenee. Asia käy ilmi Hymy-lehden lokakuun numerosta löytyvästä Hakkaraisen haastattelusta.

-Äskettäin minuun otti yhteyttä eräs sotaveteraani, joka oli huolestunut hoitolaitosten määrärahojen tiputtamisesta. ”Kun veisivät edes ulos”, veteraani sanoi.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Teuvo Hakkarainen, sotaveteraanit, Perussuomalaiset

Kommentit

Suomalaiset on unohdettu ja pidätte mielummin huolta vieraista kuin omasta kansasta. Myönnän se että on väärin. Olette liian kiltti ihmiskansanluonne.

Ei Suomessa taida enää olla muita sotaveteraaneja jäljellä kuin miinalaiva Pohjanmaan Intian valtameren suuren taistelun aikainen miehistö merirosvojahdista sekä Jugoslavian ja Somalian sisällissotien veteraaneja.

Niimpä ihmisiä pitäisi kohdella arvokkuudella. Mitä hoidon rahoitukseen tulee sietäisi myös eräs veteraani järjestö laittaa miljoona omaisuutensa hyötykäyttöön.

Veteraanijärjestöja on pilvin pimein ja ne keräävät rahaa jatkuvasti, vaikka omaisuutta on hirvittävästi. Kerätyt rahat eivät päädy veteraaneille. Minne???!!!!

Hakkarainen on oikeassa! En itse henk.kohtaisesti kuitenkaan anna senttiäkään veteraanikeräyksiin syystä että näiden järjestöjen olisi jo todella aika alkaa realisoimaan kertynytta omaisuutta. On osakkeita, kiinteistöjä, toimistoja jne, sanalla sanoen satojen miljoonien eurojen edestä… Ei näitä veteraaneja kovinkaan paljoa enää ole jäljellä joten turvattaisiin heille näistä myynneistä saaduilla tuloilla leppoisat olet viimeiseen iltahuutoon saakka

Hakkarainen tekee historiaa; ensimmäinen kansanedustaja joka puhuu asioista suoraan niinkuin ne ovat eikä turhia hienostele!

Veteraaneilta kun on kyselty, he sanovat järjestään, että itsellä on asiat riittävän hyvin, mutta tukea pitäisi antaa heille joilla menee huonommin. Talvisodan henki on siis vielä hengissä.

Onko niitä sotaveteraaneja enää edes elossa? Ainakin ne voi paremmin kuin muut vanhukset, koska niillä on ne tukijärjestöt.

Kyllä veteraanijärjestöillä rahaa riittää,sitä vain ihmettelen kuka ne rahat saa kun viimeinen veteraani jättää maallisentaivalluksen? Eiköhän Suomi ole tehnyt tarpeeksi pakolaisten eteen, ja voitaisiin pitää välivuosikymmen turvapaikkojen annossa.

Somaliasta nousee kone sinivalkoisin siivin, mutta suomalasten piti vaatimalla vaatia tsunamin vuoksi konetta. Suomalaiset meinattiin laittaa maksajiksikin.

Jaa, eikös ke Hakkaraisen suosio ja lausunnot kelpaa enää iltapäivälehtiin, kun pitää myhyyn ”uutisoida”?

Mene, Teuvo, kotiisi, ja pysy siellä – yhteiskunnasta ja politiikasta kun et juurikaan ymmärrä. Pelkkää populismia harrastat, ja se on lyhyt tie.

Johan oli kommentti ’Mina myos’, oli tarkoitus mika tahansa, niin sotaveteraaneja
taytyy muistaa ja heita auttaa.

Suomen helpoin tapa kerätä pisteitä on huutaa: Arvostan sotaveteraaneja !

Isäni on sotaveteraani ja hänellä on elämä paremmin kuin koskaan (itse sanonut).
Aina voi parantaa mutta veteraanien määrä vähenee ja avustusten pitää seurata mukana. Varallisuutta on…

Nama juutalaiset, joita arvostan kovasti, menivat tekemaan toita, eivat loisimaan, Mie, siina ero.

Veteraanijärjestöjen johtohenkilöt juhlii rahoilla,jotka kuuluisi käyttää veteraanien hyväksi,häpeällistä,Hakkarainen oikeassa

Teuvo on asian ytimessä. En olisi uskonut, että voin olla jostakin asiasta samaa mieltä hänen kanssaan. Veteraanit ovat joutuneet kärsimään viime vuosina uudelleen uhrauksistaan ja se on häpeällistä. Valitettavasti asioista on ollut päättämässä ihmisiä, joiden silmissä veteranit olivat väärällä asialla estäessään maamme miehittämisen. Sankarit käyvät vähiin. Vielä voimme kunnioittaa, mutta kohta poissa on veljet.

Aion äänestää PS ää vaikka vaan sen vuoksi että muuten sama huono suunta eri asioissa jatkuu.

Miettikää paremminkin mihin ne sotaveteraanien keräyksistä saadut rahat oikein menee. Taitaa järjestö olla erittäin vakavarainen, mutta eipä näy paljon toiminta ulospäin.

Aika monella juutalaisella oli varaa lentää Saksasta Yhdysvaltoihin. Eipä se vaino varallisuutta katso, Mauri.

Hakkarainen on jalleen oikeassa. Rahat menevat ns. pakolaisille, joilla on varaa tulla tanne lentokoneilla.

Näinhän se juuri on!
Sitä vaan ei saa sanoa ettei ole vihapuhetta tms…

Oma kommentti