Kohukuva leviää netissä: Tukiainen esitteli tissejään ja mahaansa!

Johanna Tukiaisesta sekä hänen siskostaan Juliasta leviää netissä vähemmän mairitteleva keikkakuva. Kuvassa tyttöset seisovat yleisön edessä telttakatoksella suojatulla esiintymislavalla. Julialla on yllään bikinit, joiden yläosan alta näkyvät nännit. Johanna taas on riisunut kokonaan yläosansa, ja hänellä näyttää olevan kuvassa todella hauskaa.

Ainakin on selvää, ettei Johanna häpeä esitellä runsaita muotojaan, ei, vaikka rusketus ei olekaan niin kovin tasainen. Johanna on kertonut julkisuudessa haaveilevansa vatsan alueen rasvaimusta, mutta miksi turhaan, jos hän ilkeää esitellä mahaansa julkisuudessa naturellinakin.

Kuva tuolla:

http://i36.tinypic.com/2gyce1v.jpg

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

MIssä se kauan toitotettu glamuur on näistä kuvista?? Ja voiko joku vielä väittää että normaalit ihmiset ovat kateellisia noille leideille? Nauran partaani vaikka olenkin nainen…

Siinä kuvassahan poseeraaa kaksi tosi uskovaista sisarta omien sanojensa mukaan.Minä kun olen aina .luullut että uskovaiset pitävät vaatteet päällään,eivätkä esittele rumaa kehoaaan julkisesti.
Todella vähäjärkisiä naisia.
Hyi h…….

Toi kommentti numero 10:ssä oleva kuvalinkki on aivan loistava. Mahtavat hauikset ja vatsalihaksen (1) on tuksu kehittänyt. Mahtuiskohan toi rasvaimukoneeseen koko klöntti? Ja siskonsa tuijottava katse on tuttu jo edellisistä kuvista ja videoista, hah. Loistavaa tukevaisen sisarukset!

Eihän linkistä kuvaa löytynyt. Eipä väliä. Olisin kuitenkin irvaillut.

Hymy on just hyvä, tekee pikkuisen huumoria näistä turhista julkkiksista xD

glamouria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anteeksi tietämättömyyteni mutta missä se elsol ja pleiboissa esiintynyt Julia on tuossa kuvassa ?

Onko kuvassa Adams family vai joku muu pellesarjan näyttelijät.

Hyvissä lihoissa näkyy olevan! Jotkut tykkää vähän barskimmista naisista. Voi sitä läskin lätinää… 😉

Oma kommentti