Kohumalli Anne-Mari Berg haukkui Kimin aivan pataluhaksi!

Anne-Mari BergViihdelehtien otsikoissa Ilkka Kanervan tekstiviestikohun jälkeen pyörinyt Anne-Mari Berg tweettaa jälleen kärkeviä mielipiteitään. Tällä kertaa haukkujen kohteeksi joutuu tosi-tv-tähti Kim Kardashianin uusi biisi.

-Tuosta Kimin biisistä tulee mieleen joku useammasta biisistä, mitä mulle on tarjottu. Yhden biisin nimi mitä mulle tarjottiin oli nimeltään ”Candy”, loput voitte arvata. Siinä olisi varmaan tuottajalla ollut ideana, että laulan dancehuttua ja liikun seksikkäästi lavalla voihkien ”candy”. Joo toimii! Jossain peräkylän pubissa, eli no thanks moiselle hommalle! Ihmisiä aliarvioidaan, jos luullaan että pelkkä ulkonäkö riittää musabisneksessä, Anne-Mari rähisee.

-Ei jessus, miten kauheaa kuraa Kim Kardashianin biisi on. Huippukaunis nainen, kannattaa pysytellä siinä mitä osaa. Ei edes isolla rahalla saatu YHTÄÄN mitään aikaiseksi. Ei tollainen valmiiksi jauhettu dancerätkytys ilman mitään sanomaa oo mistään kotoisin. Joku pissis saattaa digata.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Anne-Mari Berg, Kim Kardashian

Kommentit

AMB on superruma. Kim on miljoona triljoona kertaa kauniimpi. Ja Kimin biisi on ihana. AMB on vaan kade ja haluu twiiteillään vaan huomioo.

Michael Monroe on joskus muistaakseni sanonut:”Kannattaa miettiä mitä sanoo matkalla ylös, sillä ne samat ihmiset ovat vastassa alastullessa”..

Makunsa kullakin, mutta en puhuisi AMB:n kanssa samana päivänä Tuksu-Puksusta tai Leuka-Martti Aitopöhköstä…hei joku taso sentään…

En tiedä miksi, mutta tämä nainen ärsyttää niin järjettömästi! Ihan turha silikonitissi-julkkis, joka nyt on sattunut nakittamaan itselleen hyvän elättäjän (joka hyvällä tuurilla auttaa vielä musabisnekseen… Toivottavasti ei). Aika turha ylipäänsä dissata ketään ja yrittää vaikuttaa uskottavalta kun on itse hankkinut tyrkyn maineen pousaamalla roskalehdissä puolialastomana. Mitä muita saavutuksia tällä naisella on? Ainiin, Miss Plastic -kisat. I rest my case.

Anne Mari Berg = Kateellinen Kalkkuna.
Wannabejulkkis joka tyrkyttää itseään julkisuuteen tavalla jos toisella. Olettaen sivaltavansa älykkäästi, pudottelee hän jatkuvasti suustaan sammakoita joilla on älykkyydeltään ja terävyydeltään kuin itkanpaska valtameressä

kuka maksoin Anne-Marin silikonit. ei tainnu olla aikoinaan tytöllä varaa itse maksaa. Kuka mahtaa olla se rahamies/nainen?

Mitäs itse olet saanut aikaan?Tissit ja poikaystävät ovat pitäneet sut otsikoissa?Kuka olikaan se vanhempi herrasmies Kanadan reissulla???

Niin ja mitenkäs se nyt menikään AMB…mitkäs ne sinun meriittisi olivatkaan? Miten sul on kanttia arvosetlla Kim Kardashiania???Kim on kyllä 3 miljoonaa kertaa paremman näköinen kuin AMB.

AMB on niin turha, etten viitsi edes kommentoida sen enempää.

Mitä tää AMB on sitten koskaan tehnyt muuta kun esitellyt isoja tissejään, jotka eivät edes oikeasti ole isot, vaan tekotyrkyt. Mutta kyllä näitä Henna Kalinaisia Suomesta löytyy aina vaan uusia. Tuksukin tuntuu järkevältä ja nätiltä AMB:hen verrattuna.

Tule julkisuuteen me tehään sulle sama kuin Tukiaiselle että ile vois nauraa hutsu kainalossa teille.

Kannattaa pysytellä siinä mitä osaa? Eli mitä jää jäljelle? ”Osaan näyttää välillä tätä valtavaa berberiä…”

meikit kun otetaan pois,tavallisennäköinen finninaama,mahtuu 13 tusinaan sofia ruusilan kanssa

sanonta on kylläkin ”älä opeta isääsi nussimaan”… idiootti..

Tuli mieleen sanonta opetaks sää isääs ***simaan

Ja kuka on tämä Anne-Mari Berg? Joku laulajaksi voivotteleva ja haihatteleva missi-malli vai? Joku joka kuvittelee että ihan taidolla hänkin tässä elämässä etenee vai?

Oma kommentti