Kohumalli Anne-Mari Berg: ”Olen varmasti rasisti…”

Anne-Mari BergTwitter-päivityksissään kovin kantaaottavaiseksi herennyt kohumalli Anne-Mari Berg twiittaa median ruokkivan uusia trendejä, jotka provosoivat ihmisiä.

-Ensin oli ”homopuheet”, nyt ”vihapuhe”. Ai että media ruokkii uusia trendejä, joilla provota ihmisiä. Maahanmuuttajien on sopeuduttava maan kulttuuriin ja elettävä Suomen lain mukaisesti, muuten ei tänne ole mielestäni asiaa, Anne-Mari paasaa.

-Mielipiteeni mukaisesti olen varmasti rasisti ja ”kiihotan kansanryhmää vastaan”. Maamme-laulu, Suvivirsi. Miten jotkut tahot voivat valittaa näistäkin. Hävetkää!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

Jokaisella on oma mielipiteensä ja oikeutensa siihen, fair enough, mutta ei tuo nyt mitään suurenmoista älykkyyttä osoita… Helppohan toki tuollaisilla kliseisillä ”maassa maan tavalla” -kommenteilla on saada aikaan ihastusta perusjunttien keskuudessa. 🙂

Suurin osa suomalaisista ajattelee noin, että ei siinä mitään uutta ole. Harmi vaan ettei suomessa kansa päätä asioista.

tyhmät tyhmää kehumassa 😀 AMB oppinut ulkoa persusetien mantran, niin jo puhutaan älyköstä

Näin on! Mutta lisää maahanmuuttajia vaan otetaan ja eduskunta syytää niille rahaa..mitä jos hoirettaas ensi oman maan asiat kuntoon.

Tosi ristiriitainen kommentti. Ensin kritisoidaan, sitten kuitenkin sanotaan juuri se, mihin media osittain provosoi.

Enpä olisi uskonut. OLEN TÄYSIN SAMAA MIELTÄ AMB:n kanssa. Olipa hyvä ja fiksu kommentti!

Hyvä kommentti. julkisuuden henkilöiden pitäisi tulla enemmän esiin näiden mielipiteiden kanssa niin että saataisiin tämä kukkahattu-hyssyttely aikakausi loppumaan

Hienoa! Tämä osoittaa, etteivät kaikki kauniit naiset ole bimboja.

Keep up the good work, Anne-Mari!

Tämähän on käyty jo monta kertaa lävitse, ei itään uutta

Väsynyt kommentti. Mutta osoittaa kuitenkin hienosti, miten median provosointi on onnistunut lietsomaan vihaa ja vastakkainasettelua.

Mulla on ollut aivan vääränlainen kuva Marista. Tämähän on aivan fiksu likka.

Erittäin hieno kommentti erittäin hienolta nuorelta naiselta.

mä valittaisin AMB:n rinnoista, koska tuntuu ihmeelliseltä, että joillain naisilla sallitaan muovitissit.

EI SALLITTUA!

Oma kommentti