Kohumanageri aikoo pistää välit poikki!

Tuija JärvinenKohumanageri ja Johanna Tukiaisen tuottajanakin tunnetuksi tullut Tuija Järvinen uhkaa pistää välit poikki suojattinsa, säveltäjä Esko Koivumiehen kanssa. Hymyn tietojen mukaan kyse on sopimusoikeudellisesta asiasta, johon liittyy luottamuspulaa. Tarkemmin Järvinen ei kuitenkaan asian yksityiskohtia suostu paljastamaan.

-Vahvasti näyttää siltä, että parin vuoden ajan kestänyt yhteistyömme päättyy. Kyse on luottamuspulasta. Koivumies kieltäytyy noudattamasta aiemmin tekemäämme sopimusta. Tunnen itseni hyväksikäyteyksi ja petetyksi tällä hetkellä, Järvinen pahoittelee.

-Olen tehnyt paljon ilmaista työtä eteemme jo kahden vuoden ajan, ja tein meistä niin kutsutusti ilmiön. Olen myös saanut aikaiseksi upean ja kannattavan sopimuksen taannoin, lisää yhteistyökuvioita on meille tarjottu jatkossakin, viimeksi eilen. Toivon siis, että luottamus palaa välillemme.

Järvinen ja Koivumies kertoivat yhteistyöstään viimeksi Radio Rockin haastattelussa. Tarkemmin Järvinen ei halua eritellä nyt kysymyksessä olevan sopimuksen sisältöä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Esko Koivumies

Kommentit

Juu kovat meriitit on Eskolla. Viime vuosituhannella säveltänyt pari keskinkertaista iskelmähittiä parille keskinkertaiselle iskelmälaulaja naikkoselle. Taitaa sekä Esko että Tuija olla jo laskevia tähtiä… sori vaan lähipiiriin kuuluvat, mutta en hirveästi kehuskelisi.

Lassi perkele! Mehän sovittiin että et paljasta mua! Nyt et saa omaa osuuttasi täpäkästä!

T: E.K.

Juu, ”ilmiön” teit teistä. Siitä Esko varmaan onkin kovasti kiitollinen..

Sinänsä mielenkiintoista ja kuvaavaa, että sopimuksesta pitää erikseen mainita, että se on kannattava…

Taas tätä merkityksetöntä tyhjäkäyntiä ja paskapuhetta.

Esko Koivumiehellä on meriittejä, Tuija Järvisellä ei. Tuija Järvinen ei ole tehnyt Esko Koivumiehestä eikä kenestäkään muusta ilmiötä.

Tuija ei ole myynyt yhtään keikkaa. Esko Koivumies on ammattilainen, joka ei varmasti lähde kävelemään ”upeista ja kannattavista sopimuksista”.

Tuijalla ei ikinä ole näyttöjä mistään, pelkkää puhetta.

Lassi, ei laupis oo Esko…mehän tiädetään kuka se on…..:D

eppäilen et Esko esiintyy FB:ssä nimellä Laupea Lahna !
onko yhteistyö ollut hetelmällistä ? kolme piisiä viidessä vuodessä JOhannalle ??? ?

ehkä ovistä ja ikkunoista on Laupiks…siis Eskolle tullut massia !!!!1

-Lassi Matinpoika-

Tuija Järvinen yllättäin uhri. Hassua vaan että aina nää tyhjänpäiväset ihmiset syyttää aina toisiaan.

Oma kommentti