Kohumanageri järkyttyi uhkailuista – lue!

Tuija JärvinenHymy-lehdessä suosittua blogia pitänyt Johanna Tukiaisen managerina tunnetuksi tullut Tuija Järvinen on järkyttynyt uhkailuista, joita hän on saanut lopettamisensa jälkeen.

-Tämä on aivan kauheaa. Kun kerroin vetätyväni blogista – ainakin tauolle – minuun on otettu yhteyttä uhaten itsetuhoisilla viesteillä, Järvinen kertoo.

-Eräs henkilö siis uhkaa tehdä itselleen jotain, mikäli lopetan blogini kirjoittamisen, Järvinen ihmettelee.

Manageria on aiemminkin uhkailtu, ja tämä oli myös osasyy matalaan profiiliin julkisuudessa. Viimeaikaisten uhkailujen valossa näyttää siltä, että mikään ei ole hyvä; ei se, että Järvinen bloggaa, eikä sekään, että hän lopettaa bloggaamisen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oi Tuiteri! Tein leukakeinun vuoksesi. Tule irrottamaan köysi. Osoite Halsua, Jöötinpelto, kolmas lato vasemmallta

Tuija,kyllä minä tiedän että asioita suurennellaan ja kaunistellaan mediassa,milloin mihinkin suuntaan mutta,,,,,älä nyt vakavissasi meille yritä uskotella ihan täyttä puppua.Sellaista fania ei sinulta sen paremmin tuksultakaan ei löydy,että edes yöunensa menettäisi teidän takianne.
Vaikka et itseäsi arvostaisi,älä kuitenkaan aliarvioi Hymyn lukijoita,hassuja me voidaan olla,muttei tärähtäneitä

TEE PALVELUS KAIKILLE EI TUOTA USKO KUKAAN EI SINUA KAIVATA

Ettei mahtaisi ahdistaa nämä Y-tunnuksen kyselijät, heh heh…

Tuija ei tainnut tietää, että lakien mukaan syyllistyi aika raskaaseen rikokseen julkistamalla nimen. Ensin kertoilee kaikille avoimella olevalla sivullaan itsemurha aikeista ja muista viestiin liittyvästä ja sitten julkistaa nimen. Kaveri on saattanut syyllistyä laittomaan uhkaukseen tms. ja Tuikku syyllistyi kunnianloukkaukseen.

Olen aivan varma että nämä uhkailut ovat vitsejä! Blogissakin moni kommentoi siis vitsillä että en kestä enää elää jos lopetat Tuija jne. Että hohhoijaa.

No nyt täytyy toivoa, että uhkaaja on esiintynyt omalla nimellään, ettei Tuija ole julkistanut kenenkään viattoman ulkopuolisen nimeä.

Nyt kun yhteiskunta on supistanut mielenterveyspalvelut olemattomiin niin monella ei ole muuta auttajaa kuin Tuiden blogi jotta pysyisivät järjissään.

Tarja, sun on jatkettava bloggaamista, olet monelle se elämän ainoa valopilkku ja jaksamisen lähde! Sä et saa lopettaa.

Nimi julkistettu ja hyvä niin, vaikken julkistamisen laillisuudesta tiedäkään. Uhkailijan etunimi alkaa T-kirjaimelöla. Sairasta! Hiusten tai hampaiden värin kritisointi on pientä ja kivaa verrattuna tällaiseen. Ei nyt jumalavita saa kenenkään hengen riistämisellä uhata. Joku roti pitää olla! Hyvä, Tuija, että veit asian poliisille!

Tosiaan, tuo ilmaveivikin on alun perin Tuijan keksintöä.

Kädet menee näin!

y-tunnus. missä on firmasi y-tunnus. mikä on firmasi y-tunnus. Tuija Tuija ethän puijaa. kerro heti firmasi y-tunnus. vaadin hymyä pyytämään tuijalta välittömästi y-tunnusta!!!!!!!!!!!!!!!!

mitä?? olen edelleen tässä.. ja tuijde-ilmaveiviii-kädeeet, näääiin!

Tuota, miten sen nyt sanoisi… nuo ”itsetuhoiset” viestit ovat vähän niinkuin huumoria. Huumoria, joka ei nyt ihan ”auennut” siellä päässä.

No onneksi selvisi tuo ex-kohumagerin artistien ”hiljaisen myynnin” salaisuuskin viimein – matala profiili julkisuudessa, heh!

Kuka uhkaa ja ketä? Feissarissa Tuikku uhkaa paljastaa häntä uhkailleen ihmisen nimen. Hoh hoijaa. Ilmoittais sen poliisille, mutta kun edellinenkin ”rikosilmoitus” jäi torsoksi, niin… en tiedä mitä sanoa. Muija elää ihan omissa sfääreissän, eikä häntä kukaan enää ota tosissaan.

Harvoin sitä aikuinen ihminen purskahtaa yllättäen ihan huutonauruun, mutta nyt kävi niin. Kiitos hauskasta hetkestä!

Tää on ihan parasta.

Ja viime viikollahan Tuija julisti, että hän lopettaa blogin ja että kirjoitukset poistetaan netistä.

Tämäkin oli p-puhetta.

Oma kommentti