Kohumanageri kävi miljoonikko-exänsä haudalla!

Tuija Järvinen Einari Vidgrenin haudallaKohumanageri Tuija Järvinen oli 2000-luvun puolivälissä iltapäivälehtien lööpeissä, kun hänet liitettiin hiljattain edesmenneeseen Ponsse-miljonääriin, Einari Vidgreniin.

Tuija ja Einari tutustuivat metsäkonemiljonäärin erottua vaimostaan. Tutustuminen tapahtui erään karaokekilpailun tuomaristossa, johon molemmat olivat saaneet kutsun.

Pari alkoi tapailla ja vietti aikaa myös Tuijan lasten kanssa. Myöhemmin suhde kariutui omaan mahdottomuuteensa. Pariskunnalla oli toistakymmentä vuotta ikäeroa.

Nyt Tuija on käynyt poisnukkuneen ystävänsä sukuhaudalla Vieremällä. Välit ehtivät palautua hyviksi ennen Einari Vidgrenin poismenoa.

-Siellä hän nyt makaa maan povessa, Tuija lausuu surumielisenä Vidgrenin haudalla.

-Tässä vaiheessa rahalla ei ole väliä

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tuija Järvinen, Einari Vidgren

Kommentit

Kyllä tämä on Tukiainen-Järvinen -julkisuudentavoittelumatsissa vieläkin alhaisempi temppu kuin Tuksun ”raskaus”. Äärimmäisessä tapauksessa lastensuojeluviranomaiset olisivat voineet puuttua Tukiaisen lapsen tilanteeseen, jos tarvetta olisi ollut kun äiti milloin menee naimisiin, milloin peruu itsemurhansa. Mutta että mennään kuvaajan kanssa muistelemaan menestynyttä ja äskettäin pois nukkunutta ”exää” vielä kun kukat ovat haudalla, on tosi tökeröä. Julkisuushuurussaan Tuidelle ei tietenkään muisteloita masinoidessaan tullut mieleenkään sellaiset asiat kuin korrektius ja omaisten surun huomioiminen.
Sitäkään en tajua, miksi Tukiaiseen ja Järviseen liitetään sana kohu. Kohukaunotar, kohumanageri. Tai tiedän: ei ole suurta näyttöä näiden saavutuksista, niin sitten kohuillaan…

Miksi Vidgrenin haudan viereen on tuotu joku musta mätisäkki? Törkeetä.

Tämä Tuide oli sinulta kaikkien aikojen rimanalitus… kyllä nyt hautausmaa pitäis jättää rauhaan valokuvilta ja julkisuudelta… huhhuijaa ja oot pelkkä ex-hoito sille, et mitään muuta, jotain millä Einari eron jälkeen vähän paranteli itseään…

UPEAA!
Kun sinä Tuija kuolet verenpaineeseesi, tulen myös vierailemaan haudallasi. Laitan hautakiven päälle voinapin ja valkaisevaan hammastahnaa.
Koska olikaan aikasi lähteä?
Halaus

Tiedoksi vaan,Tuija,haudoilla voi käydä viemässä kynttilöitä ja kukkia sekä muistelemassa ihan ilman,että on kuvaaja mukana ja mielessä oma julkisuus!

Nolottaa puolestasi Tuija.

nyt tuli tuijalla kaikkien aikojen pohjanoteeraus ei minkäänlaista kunnioitusta edes kuolleita kohtaan.

Hienoa Tuija! Todella kaunis ja herkkä ele. Jaksamista elämässä sinulle joidenkin haukuista huolimatta. On meitäkin nk. ” inhimillisiä ihmisiäkin” vielä.

Rahasta järvinen riiteli pitkään julkisuudessa,kun heidän ero tuli

”Tässä vaiheessa rahalla ei ole väliä”

eli ilmeisesti seurusteluaikana muulla ei ollutkaan?

Oma kommentti