Kohumanagerin nimeä käytettiin hyväksi petoksessa!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen takapiruna tunnetuksi tullut tuottaja-manageri Tuija Järvinen on närkästynyt nimensä väärinkäytöksistä.

-Sain jokin aika sitten kiukustuneen puhelinsoiton ja satojen eurojen korvausvaatimuksen liittyen arvokkaisiin vaatteisiin, Järvinen kertoo Hymy-lehdelle.

Järviseltä penättiin rahaa vaatteista, joita eräs levylaulajaksi pyrkivä naispuolinen kaunotar oli käynyt hakemassa Järvisen nimeen ja levynkansiprojektiin vedoten paikallisesta boutiquesta, käyttänyt laivaristeilyllä omilla 30-vuotispäivillään ja jättänyt sitten palauttamatta.

-Törkeää toimintaa! Eihän edes biisiä ollut vielä saatu valmiiksi saati että levyn kantta. En aio olla missään tekemisissä tämän ”tähtösen” kanssa enää, Järvinen suomii. Hän harkitsee jatkotoimenpiteitä nimensä väärinkäytöksistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Kyllä tämäkin täti-ihminen jaksaa. EIkö resurssejaan voisi keskittää vaikka yhteen tai kahteen teini-ikäiseen hyvään laulajaan joilla on ennestään tuntematon tausta eikä tälläisiin litran kannuilla varustettuihin neitosiin jotka media on jo loannut viimeistä vetoa myöten? Luulisi jonkun nuoremman muusikon manageroinnin olevan tuottoisampaa mutta tuntuu että julkisuuttahan näillä jutuilla haetaan eikä mitenkään artistille vaan myös managerille itselleen.

Tais olla tämäkin sellainen liian pitkälle viety polttaripila…

EI SE AINAKAA POSSU TUKSU OO OLLUT. EIKS SE OO JO YLI 50V.

MUHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA

TUKITUIJAN LAVASHOW PARASTA IKINÄ!!!

TÄÄ ÄMMÄ SE TILITTÄÄ ELÄMÄÄNSÄ JATKUVASTI,JA JOKA ASIASTA HARKITSEE OIKEUSTOIMIA-SÄÄLITTÄVÄ MITÄTÖN TAPAUS

”Eihän edes biisiä ollut saatu valmiiksi…” Yllättävää – yleensähän tuki-huijan projektit etenee määrätietoisen huimalla vauhdilla ja laadulla, kuten vain ammattilaiselta sopii odottaakin…

tuija piä puoles noihin halapahalli kiipiöihin kanssa.onhan se ihmisen jottaen tehtävä ,ainahan kolikko sieltä täältä paree kun hieromasauva iliman pattereta.minä kannustan sinua jokatappaaksessa,tv jaska

jossu on jossu vaikka voissa sulattaisi….eivät kovin teräviä nämä hänen uhrinsakaan. mainiota viihdettä on jossu kenties joidenkuiden mielestä. toisten mielestä, kuin myös minun, on kävelevä katastrofi j.tukiainen yksinomaan säälittävä, henkisesti horjahteleva (usein fyysisestikin…) opportunisti-köyhimys. yök.

Hahhah, Jorma (60 wee) ja Tuija Järvinen (kuuluisa tuottaja/manageri) ovat joutuneet suomen tyhmimmän naisen (Tuksun) huijaamiksi… mitä se kertoo heidän älykkyydestään..?! xD

Oma kommentti