Kohumanagerin päälle hyökättiin – Matti Nykäsen haastattelu keskeytyi!

Tuija JärvinenMatti NykänenKohumanageri Tuija Järvinen on lähettänyt lehdistölle tiedotteen viime perjantaisesta välikohtauksesta, joka sattui Matti Nykäsen keikalla Iisalmessa. Järvinen joutui väkivallanteon kohteeksi.

-Menin paikalliseen baariin ja olin lavan edessä tarkoituksenani ottaa parit valokuvat Matista. Siinä oli pieni välitauko, joten kerkesin jo sopia Matin haastattelusta blogiani varten. Hän myös lupasi ystävällisesti, että voin ottaa kuvia. Yhden ehdin juuri ja juuri ottaa, kun yhtäkkiä huomasin olevani selälläni lattialla. Löin pääni, selkäni ja käteeni sattui. Vieläkin on kipuja, Järvinen tiedottaa.

Järvinen kertoo hänen päälleen käyneen parikymppisen naisen.

-He vain nauroivat minulle ja puhuivat äänekkäästi toisilleen, että nyt päästään Hymyn tai Seiskan juoruihin. Olisin voinut vaikka halvaantua tai selkäni olisi voinut mennä poikki, Järvinen kauhistelee.

Ovimiehen tultua paikalle tämä luuli Järvisen haastaneen riitaa.

-Kyseisestä ravintolasta minut laitettiin viime talvena kävelemään yli 20 asteen pakkaseen, kun en löytänyt takkini lunastuskorttia. Ei voi kuin ihmetellä! Jos joku tunnisti naiset baarissa, ottakoon yhteyttä, maksan palkkion. Takaan, että saavat haluamaansa julkisuutta. Positiivista se ei tosin heille ole. Ihmettelen miten kaksikymppiset naiset ovat kuin pahaisia kakaroita!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Matti Nykänen

Kommentit

50 euroo muovi läpyskäst tuskin 😉 Kyll ne sanoo että tule huomenna hakeen takkisi. Ilman mitään maksuu. Ja tuksun ja järvisen vois pistää sinne minne aurinko ei paista

Mikä ihmeen kohumanageri. Ekan kerran törmäsin koko akkaan. Ja viinanturvottamaan nenäänsä.

Mitä yhteistä Tuijalla, Johannalla ja Matilla?
Viina ja sen turvottama ego.

No tää karvinen tai järvinen tai mikä se oli, lähettelee ”tiedotteitaan” sinne sun tänne. Eilen lauantainakin oli ”tiedottamassa” paikallisessa ja turpiinhan se taas sai. Vittu että osaa olla ärsyttävä muija. Pysyis kotonaan, vaan ku ei. Pitää tulla vouhottaan ja pilaamaan toisten hauskanpito. No, hauskaa oli tinttaajalla, jota koko kapakan porukka kannusti.

Järvinen jätti lehdistölle tiedotteen……joutui hyökkäyken uhriksi…jne.

Onko niin, että kaikki lehtien palstoilla olevat ”julkkikset” itse työntävät näitä älyttömiä juttuja lehdille ja sitten ne julkaistaan.

Sitten elämisen malli tulee juomisesta, tappelemisesta, kauneusleikkauksista ja muusta älyttästä ja siitä tehdään muka hohdokasta elämää.

Miksi vetää matin juttuun=)Ai niin julkisuuden takia jos saan kapakassa turpaansa niin täytyykö siihen Matti vetää mukaan.Kun ei ole edes juttua tekemässä .Masa sen verta järkevä ,että ei tod anna juttua tuolle höyry päälle.Ja eiköhän tällä ole joka baariin sisälle pääsy siinä ja tässä

Matti ei ole luvannut koko akkalle juttua .Huuti lavan vieressä että saako tehdä jutun matti kahto vaan .Ja Samassa akka oli tappelemassa =)
Masa ite sano että elkää tuoko tuota naista hänen lähelleen ,että se jutun teosta=) Paskaa kirjoittaa blogissaan .Ja eikä todellakaan juttelut koko iltana matin kanssa .

”Kyseisestä ravintolasta minut laitettiin viime talvena kävelemään yli 20 asteen pakkaseen, kun en löytänyt takkini lunastuskorttia.”
😀 Ihan omaa syytään 😀 Kannattaisi juoda hieman vähemmän niin ei hukkaisi tavaroitaan.
Kyseisen baarin henkilökunta on hyvin asiallista ja työnsä osaavaa. Kerran kaverini takkia ei löytynyt narikasta vaikka hänellä narikkalappu olikin tallessa (takki oli tippunut lattialle ja tuntomerkeillä ”musta villakangastakki” löytyy noin 100 takkia narikasta…) ovimies pahoitteli tapahtunutta ja kysyi paljonko taksi kotiin maksaa ja antoi nurisematta 50 euroa, seuraavana päivänä hän soitti että takin voi tulla hakemaan.
Ja kyllä myö tiällä Iisalamessa sen verran lupsakoeta ollaan että kaekenlaeset immeeset tänne sekkaan mahtuu, mutta tuommosta turhan päevästä vööhöttämistä myö ee hyvällä katota.

Tässä viitisen vuotta sitten tää kohupe……oli paikallisen tanssiravintolan edessä ja hänen mukaansa oli pilkun jälkeen pyrkimässä yks äijä….no eikös tämä Järvinen lohkase siihen, että jos hän ottaa sut mukaansa, niin ens viikolla kaikki lehdet kirjottaa siitä….voi prkl….meinasin sanoo siihen, että ei kiinnostas ees paikallista ilmaisjakelulehtee.

”Ovimiehen tultua paikalle tämä luuli Järvisen haastaneen riitaa.”

Miten niin luuli? Tää turvenuijahan on kokoajan aukomassa päätään kännäysreissuillaan jokaiselle ja luulee vielä olevansa niin vitun vitsikäs ja huumorintajuinen. Lätty lätisee pannulla, voissa paistettuna.

Mikä ihmeen välitauko?
Kyllä toi keski-ikäinen nainen (en käytä halventavaa nimitystä, ettei viime vuosituhannella missikisoihin osallistunut ex-rouva) nyt yllyttää toisia ihmisiä vähän rikolliseen viittaavin keinoin. Eli kun vuodan Tuigulle nauraneet mimmit, hän kirjoittaa niistä blogissaan sontaa?
All righty then?

Kylä se o niin, että kun TukiTuija olisi voinut KUALLA, on otettava kovat aseet käyttöön ja parikymppiset naiset on suljettava kotiinsa!!11 He ovat laajalti vaaraksi TukiTuijalle ja Noppapotin jatkumiselle. Parikymppiset naiset saisivat tulla ulos vain karkauspäivänä ja sitten kun ovat oppineet tavoille, eli kolmikymppisinä.

Tuija, Tuija. Sanat eivät riitä kertomaan sitä, mitä niin moni haluaisi sinulle sanoa.

pakko kommentoida..

olen itsekkin joutunut parikymppisten tyttöjen riepoteltavaksi. he pääsivät kuin koira veräjästä, kiitos ravintolan henkilökunnan.

nämä pahoinpitelijät olivat kenties ravintola-henkilökunnan tuttuja, koska poliisille ei kerrottu totuutta. tämän episodin jälkeen sain porttikiellon ravintolaan,.. !

kävin ensiavussa heti tapahtuman jälkeen seuraavana päivänä tein rikosilmoituksen.
ne, jotka nimesin silminnäkijäksi valehtelivat poliiseille, etteivät he tuntenut pahoinpitelijöitäni.

sain iskuja, jotka kohdistuivat päähän, joten ihan pienestä asiasta ei ollut kyse.

parikymppiset naiset kuvittelevat olevansa maailmannapoja, mutta vastuuta ei heiltä löydy sen vertaa, että ottaisivat vastuuta omista teoistaan.

sen edestään löytää, minkä taakseen jättää, tätä toivon pahoinpitelijöilleni. !

On sitten paljon vaadittu, että aikuinen ihminen onnistuu baari-illan ajan säilyttämään (edes) narikkalappunsa? On sitten ammattimaista käytöstä ”manageriksi” itseään kutsuvalta änkeä tekemään jotain ”haastattelua” kesken toisen keikan? Ämmänlänkyrä, sanois Matti. Kiltisti sanoessaan.

Olen joutunut itsekin samasta syystä talsimaan paitasillaan ravintelista kotiin. En löytänyt narikkalappua ja portasi sanoi tyyppillisen arrogantin elkein, että tule hakemaan seuraavana päivänä. Taskussa olisi ollut tunnistekin, mutta portasari ei halunnut alkaa etsimään takkia naulakosta. Niin tavallista- niin tavallista.Taitaa olla ainakin suositummissa paikoissa enemmän sääntö kun poikkeus, etteivät ala etsimään takkia ilman narikkalappua.

Kummallista, että Tuija herättää näin paljon antipatioita. Eihän hän yritä olla muuta kuin oikeasti onkaan. Tavallisen sinisilmäinen ja ylenpalttiseen positiivisuuteen taipuvainen neiti. Ihan kiva näin täällä tosikkojen tasavallassa. Ammatinkin puolesta on ihan pakko repiä positiivisuutta, jotta managerointi onnistuu ja kauppa käy.

Nehän ovat kuin kaksi marjaa tuksu ja tuija,molemmille sattuu ja tapahtuu

Järjestyksenvalvoja ottaa takin narikkaan ja antaa siitä numerolapun. Jos sen hävittää on j.valvojan mahdotonta ja jopa kiellettyä antaa takki pelkällä osoituksella ,toi on mun. Takin saa lunastettua viimeisenä asiakkaana jolloin voidaan olettaa että takki on kyseisen henkilön. Jos on useampi takki jäänyt jostain syystä kuitenkin narikkaan voi j.valvoja veloittaa esim. 50 € tai ennemmän riippuen mikä omavastuu j.valvojalla on vakuutusyhtiön kanssa. Narikkalappu on siis yhtä tärkeä kuin junalippu, teatterilippu, ässäarpa ym.ym.

Tuksu ja Tukituija käyttävät jo liikaa mm. samoja kirjallisia ilmaisuja; olisin voinut kuolla, vammauduin siitä ja tästä, en ole syyllinen mihinkään sekä lisäksi liioittelevat kovin egosentrisestisti tilanteita/asioita – kovin on tuttua tekstiä ja asennetta. Ovatko nämä kaksi siis jotenkin henkisiä sisaruksia? No – pahimmanlaatuisia julkkistyrkkyjä ainakin – ja todella säälittäviä olentoja. – Ei ole elämä helppoa heillä totisesti, vaan vissiin sitä saa, mitä tilaa.

Tuikku,nythän taijat puhuu omias.Et sä mittään huastetteluu ollu menossa
tekemään vuan ihan vuan Masan keikkaa kahtommaa fb päivityksen mukkaan.Tungosta oli ja joku tönäs…Sullahi nuo jutu matkalla muuttuu niinko sillä toisellakin hemasevalla.Eli elä kehtoo.

Mutta missä olivat ne sinun kiljua tarjoavat ja saunomaan aina pyytävät
nuoret miehet.

Otapa Tuikku se Tuksu messiin ja muuta jonnekin,jossa kummastakaan ei kuulla enää ikinä.Niin olette muutenkin kuin maksi marjaa..

Hymy vois tutkivan journalismin nimissä soittaa kyseiseen kapakkaan ja kysyä sen ”poikkeavan” tapahtuma kuvauksen. Mutta nehän on varmaan kateellisia, kun kertoisivat Tuikun olleen häiriöksi.

Älä selitä !!! Ei yksikään kapakka vaadi takin lunastuslippua, jos voi muuten osoittaa takkinsa. Oot tainnut olla vähän päissäs ja riehunut, niin pistivät pihalle. Jos sinut heitetään pihalle kapakasta, niin eihän se kenenkään muun syy ole. Kyllä portsari olis tuon muutenkin hoitanut, jos et olis häiriköinyt. Selittelyn makua ja paskan puhumista.

Ei ollut aika vielä lähteä. Onneksi lehdistölle on annettu tiedoite. VOI *(%&( TIEDOITE

POPPANOTTI!

Ei ole aikani lähteä, mutta NOPPAPOTIN on mielestäni aika uusiutua. Tervetuloa uuteen POPPANOTTIIN! Luvassa karaokea ja mahtavia palkintoja 2,5 cm korkean JOULUKUUSEN juurella!

Eikö Matti tullut apuun, olis sen luullut herrasmiehenä tulevan hätiin 😀

Tukituija toistaa itseään. Nyt on jo käsitelty syövänpelko, ja sitten onkin vuorossa kapakkatappelu..jälleen kerran. Antaisin Tukituijalle neuvon että pysyy niistä kapakoista pois kun aina tulee tappelua. Lisäksi suosittelisin perusteellista terveystarkastusta, ettei tänne tarvitse noista sairauksista tai niiden pelosta raportoida.

Ihmettelen miksi Tukituija kirjoittaa blogia, kun niiden ydin on aina jonkin asteinen sairaus, vamma tai muu kaltoinkohtelu. Onko mitään musiikillista blogattavaa? Ainakin sitä odottaisin.

Hahaha. Ei tällä naisella paljoa liiku pääkopassa. Jos kaatuu lattialle, niin olisi voinut halvaantua tai selkä mennä poikki? No onhan toki kaikki tässä maailmassa mahdollista, mutta elä liiottele asioita.. Miksei samalla olisi voinut mennä kallo pirstaleiksi, ja käden luut murskaantua?? Olisihan sekin mahdollista, mutta todennäköisyys siihen ehkä samaa luokkaa lottovoiton kanssa… Ja sitten tuokin: ”Kyseisestä ravintolasta minut laitettiin viime talvena kävelemään yli 20 asteen pakkaseen, kun en löytänyt takkini lunastuskorttia.” Olisiko niiden pitänyt jättää tämä touho baariin nukkumaan vaiko kenties antaa taksirahaa?

Aih ja voih kun maailma on paha ja ilkeä ja… Pidä Suomi siistinä, pysy sängyssä..

”Kateelliset ämmät!!! On Järvisellä karismaa kun nuoretkin naiset kadehtivat….sääliksi käy piruparkoja. Pidä pintasi Tuija…ja ihmiselle annettava yksityinen ja työrauha! Jos joku nyt ilveilee, sopii harkita henkilön itse menoa ”Kellokoskelle” tvs.”

Just joo!!! Mä olen sanonut Tuijalle, että muuttaa iisalmesta pois. Juntit eivät hyväksy joukkoon muualta tullutta, joka vielä on paikkakuntansa ainoa julkkis!! Iisalmi ei sun arvoinen.

Oma kommentti