Kohutohtori Antti Heikkilä sai potkut – kertoo nyt totuuden

Pitkään velloneen kohun vuoksi 72-vuotias lääkäri Antti Heikkilä sai potkut pitkäaikaisesta työpaikastaan Eiran sairaalasta Helsingissä.

Heikkilää on syytetty levittämistään virheellisistä tiedoista kirjassaan. Heikkilä kiistää väitteet perusteettomina.

– Vielä en tiedä, otanko vastaan potilaita jossain muualla. Mietin vielä, en osaa sanoa, haluanko sitoutua mihinkään. Rauniot savuavat vielä. Sinänsä lääkärin työssä tulee sitä paremmaksi, mitä vanhemmaksi elää, hän toteaa.

Vaikka Eiran sairaala on väittänyt julkisuudessa, ettei Heikkilä saanut potkuja, Heikkilä torpedoi sellaiset väitteet.

– Potkut Eiran sairaalasta olivat suoraa seurausta negatiivisesta julkisuudesta. Sain sieltä vain puhelinsoiton, ettei palveluksiani enää tarvita. Olin 35 vuotta lääkärinä Eirassa. Muitakin lääkäreitä on lähtenyt sieltä pois. En ole ainoa.

Lue Heikkilän mielenkiintoinen tilitys lehdestä.

– Terveydenhuollossa on vahvaa, mutta peiteltyä korruptiota. Lähes jokaisella lääketieteen professorilla on kytköksiä lääketeollisuuteen, joka maksaa tutkimukset tavalla tai toisella. Näillä tutkimuksilla pönkitetään vääränlaisia hoitosuosituksia, jotka perustuvat lääkkeisiin ja vahingollisiin ruokasuosituksiin, Heikkilä väittää.

Teksti:Hymyn toimitus, Esa Pesonen
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: Antti Heikkilä

Kommentit

Suomessa on vallalla oleva korruptio lääketieteessä, oikeuslaitoksissa, kaikkialla liike elämässäkin. Näin vaalien alla on hyvä miettiä näitä asioita. Antti Heikkilän opeilla moni on tervehtynyt, siitä vaan ei puhuta mitään, se on tosi asia. Terveyttä ja pitkää ikää Antti Heikkilälle

Oma kommentti