Kone-miljonääri vuokrasi köyhälle kirjailijalle asunnon!

Mikko RimminenKenellä on ökylukaali Turun Kakolan liepeillä? Kuka asuu miljonäärin hänelle vuokraamassa kämpässä? Kuka taas bunkkaa maaseudun rauhassa 180-neliöisessä ”linnassaan”. Hymy selvitti viime vuoden bestseller-kirjailijoiden tulot, kirjamyynnit ja talot. Tarkemman listan ehdit vielä lukea maaliskuun Hymy-lehdestä.

Mutta kuinka asustelee esimerkiksi Finlandia-palkittu Mikko Rimminen? Hänet palkittiin Nenäpäivä-romaanistaan, joka onkin jo yltänyt 53 700 kappaleen myyntiin. Tämä ei vielä näy kirjailijan tuloissa, sillä ne ovat vuoden 2009 verotuksesta, eivätkä päätä huimaa: 15 093 euroa.

Mikko Rimminen asuu Helsingin KampissaMikko kuitenkin asustelee Helsingin Kampissa 63 neliön asunnossa, jossa on kolme huonetta ja halli. Talo on vuonna 1933 rakennettu ja vastaavien asuntojen hinnat lähtevät markkinoilla 300 000 eurosta.

Kuvio selviää sillä, että Mikon Marius af Schultenin suunnittelemassa kodissa onkin toinen omistaja. Hän on Kone-suvun miljonääri Niklas Herlin. Ei tarvitse olla Einstein tajutakseen, että kyse on työsuhdeasunnosta, sillä Herlin on Teos-kustantamon omistaja ja Mikko kirjoittaa Teokselle.

Lue maaliskuun Hymystä, kuka kirjailijoistamme tienasi 477 396 euroa tai kenen koti on salaisistakin salaisin, oikeasta nimestä puhumattakaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Niklas Herlin, Mikko Rimminen

Kommentit

Tuo Niklas taitaa olla ihan fiksu tyyppi kyllä. Siskonsa piti takavuosina tuttavaani lapsenpiikana ja maksoi minimiliksaa. Ihan kun ei ois eukolla ollut varaa maksaa paremmin. Eipä paljoa arvostanut lastensa hoitoa.

Niklas on fiksu kaveri kun pitää työntekijöistä huolta.Myös antoi dna näyteen eikä häpeä suvun vaikeita vaiheita hyssyttelyjen aika meni jo.Kuinka monella on luurankoja kaapeissaan tiedän paljon mutta olen vaitiolovelvollinen.Ei tarvitse pelätä että juorulehdet saavat aiheita.

Oma kommentti