Kotimaisen tv-juontajan oudot neuroosit ja rituaalit: Peitän nenäni, peitän pankkisaldon sormellani…

Niko SaarinenMaikkarin peliohjelmajuontajana tutuksi tulleella ja Hymyn BB-aiheisena bloggarinakin toimivalla Niko Saarisella on outoja stressin kohteita. Miehen käytösmallit vaikuttavat suorastaan neuroottisilta. Hän avautuu niistä omien nettisivujensa blogissa.

-Jos olen menossa tapaamiseen, paikkaan josta tiedän vain osoitteen, olen niin kauhuissani että mahani menee sekaisin jo vuorokautta aikaisemmin, mies paljastaa.

-Jos mun pitää soittaa jollekin ventovieraalle ihmiselle (verovirasto, pankki, buukata vieraita Maikkarille) pitkitän puhelua mahdollisimman pitkälle. Vakio on, että keitän kahvit ennen puhelua, käyn tupakalla ja wc:ssä. Ja soitan ystävälle ja kerron tilanteen, jonka jälkeen vasta pääsen soittamaan itse puhelua paikkaan X, Niko jatkaa. 

Mutta eipä tässä vielä kaikki:

-Jos joudun menemään yksin julkisilla keskustaan, en koskaan laita hiuksia, vaan laitan lippiksen tai pipon päähän. Talvisin kääriydyn lisäksi kaulahuiviin, jolla peitän nenäni, koska minusta tuntuu että ihmiset katsovat aina nenääni. 

Lisää seuraa: Jos Nikon pitää maksaa laskuja, hän kirjautuu verkkopankkiin ja peittää tilinsä saldon sormella. Sitten hän maksaa laskun. Hän ei halua tietää, mitä tileillänsä on rahaa.

-Äidilläni on valtuudet nähdä tilini saldot ja hän yleensä ilmoittaa minulle, jos alan olla miinuksella. 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Oma kommentti