Koulun ruokatarjonnasta vastaava nainen harrasti seksiä oppilaan kanssa – media julkaisi kuvan!

Naisen työtehtäviin kuului kokata ja tarjoilla kouluruokaa oppilaille.

Ruokatarjonnasta vastaava nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli harrastanut seksiä teinin kanssa ja pommittanut häntä alastonkuvilla, kertoo Daily Star.

Naista syytetään myös siitä, että hän lähetti 14-vuotiaalle oppilaalle videoita itsetyydytyksestään ja syytteenä on seksuaalinen kanssakäyminen hänen kanssaan. Nainen on kiistänyt syytteet.

31-vuotias nainen on kotoisin Connecticutista New Fairfieldin kaupungista. Hänen väitetään käyttäneen Snapchatia ja Instagramia kuuden kuukauden ajan lähettääkseen alastonkuvia itsestään ja videomateriaalia pojalle. Lisäksi hän on ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä oppilaan kanssa.

Poliisi aloitti tutkinnan naisen epäillystä rikoksesta sen jälkeen, kun uhrin ystävä kertoi asiasta vanhemmilleen. He myöhemmin ilmoittivat epäillystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä viranomaisille.

Nainen oli lähetellyt itsetyydytystä esittäviä kuvia pojalle. Tämä oli myös pyytänyt poikaa lähettämään kuvia. Uhrin puhelimesta löytyi selfienä otettu paidaton kuva.

Pidätysmääräyksen mukaan poika oli seksuaalisessa kanssakäymisessä ajoneuvossa, mutta ”lopetti kohtaamisen, koska hänestä alkoi tuntua oudolta”.

Poika oli lähtenyt juhlista eräänä iltana ja kertonut ystävilleen, että hänen oli tavattava perheensä. Palattuaan hän myönsi lapsille juhlissa, että hän oli ”poistunut bileistä harrastaakseen seksiä naisen kanssa”.

Lähde, uutinen ja median julkaisema kuva tästä linkistä.

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti