Kristian Meurman menetti joulumielensä – tässä syy!

Kristian MeurmanIdolsista tutuksi tullut laulaja Kristian Meurman päivittää blogiaan surumielin. Mies kertoo joulumielensä olevan kadoksissa, vaikka esikoislapsikin on tuloillaan. Mieltä painaa kollegan ja ystävän Kari Tapion hautajaiset.

-Kaiken lisäksi Klabbi oli paitsi idoli ja esikuva myös kollega. Ja hänen välittömästä suhtautumisestaan (ja mainioista juttutuokioista) päätellen voinen kutsua häntä myös kaveriksi. Minulle on kunnia-asia saada olla mukana saattamassa häntä viimeiselle matkalleen – vaikkakin kirkon taimmaisesta penkistä, Kristian avautuu.

Kride muistelee yheteisiä hetkiä keikkapaikkojen backstagella legendan kanssa.

-Tsemppasimme toisiamme, juteltiin, minä savuke huulessa, Klabbi piippu suussa. Monet naurut tuli koettua, puolin ja toisin – vaikka minulla oli kunnia tuntea sinivalkoisen äänen omaava mies vain vajaat kolme vuotta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kari Tapio, Kristian Meurman

Kommentit

Hei!
Sain itsekkin tossa vähän aikaa tiedon rakkaan läheisen sairaudesta,syövästä.Olen itsekkin aivan murtunut ja pakko on vaan jaksaa etteenpäin.Itselläni on tyttö 5v. ja joulu jo ovella.Kosketti minuakin Karin poismeno.Ikävä on….Hyvää Joulua ja jaksamista teidän perheelle! T.Lappilainen

Oma kommentti