KS: Tuore kansanedustaja lahjoittaa koko palkkansa hoitotyöntekijöille: 320 000 euroa!

Persujen riveistä eduskuntaan valituksi tullut pappi Anssi Joutsenlahti lupaili lahjoittavansa koko neljän vuoden edustajanpalkkansa sairaanhoitotyöhön. Kyse on 320 000 euron potista.

Mies tuli kuin tulikin valituksi Kankaanpäästä Arkadianmäelle. Nyt paikallislehti Kankaanpään Seutu on tentannut miestä kysyäkseen, aikooko hän pitää lupauksensa.

-Luuletko, että heti vaalien jälkeen rupeaisin perumaan lupauksiani, enhän toki, Joutsenlahti lupaa lehdelle.

Hän kertoo olleensa jo yhteydessä sairaanhoitopiiriin. Hoitajia tultaneen palkkaamaan kahdesta neljään.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Joutsenlahti, Perussuomalaiset

Kommentit

No ei tulis mieleenkään luulla, että ilman mitään tuloja tai omaisuutta eläisi, eihän se nyt edes ole mahdollista. lapsellista kommentointia, tuoko on sitten taso muiden puolueiden taustalla?

Ei Anssi Joutsenlahti ”luovuta” 300 000€ sairaanhoitoon, vaan osti paikan eduskuntaan yli 300 000€ euron epävirallisella vaalibudjetilla. 300 000€ epämoivoituneempi lainlaatija ei herätä lämpimiä tunteita mun sydämessäni.

Ihme urputtajia täälläkin, toinen luovuttaa yli 300 000 euroa vapaaehtoisesti pois, yhteiseen hyvään, ja sekään ei ole joillekin hyvä.

on sitä taas kateellista täälläkin… vaikka hän saa massiivista ja kadehtittavaa 1600€ kulukorvausta luovuttaa hän silti yli 300 000€ pois! voinen kysyä moniko kokoomuksesta tekisi saman? eli kaikki tosiaan on miltä se näyttää

joo persujen äänestäjät luulevat, että pappi elää nyt ilman palkkaa 4 vuotta! kertoo aika paljon persujen kannattajista. vähän kuin kike elomaan ansiot 2000 euroa vuodessa! HA HA!

Tässä on aika iso mutta! Vaikka hieno ele onkin.

Joutsenlahti on eläkkeellä. Mitä se vaikuttaa hänen eläkkeeseensä ettei nosta palkkaa?
Hän saa joka tapauksessa kankaanpääläisenä 1600€ verotonta kulukorvausta. Työmatkat ilmaiseksi. Veronalennuksen lahjoituksesta etc
Kaikki ei ole aina sitä miltä näytää.

Tässä on aika iso mutta! Vaikka hieno ele onkin.

Joutsenlahti on eläkkeellä. Mitä se vaikuttaa hänen eläkkeeseensä ettei nosta palkkaa?
Hän saa joka tapauksessa kankaanpääläisenä 1600€ verotonta kulukorvausta. Työmatkat ilmaiseksi. Veronalennuksen lahjoituksesta etc
Kaikki ei ole aina sitä miltä näytää.

Hei mä meen vääntämään ison pääsiäisjytkyn (soin liikaa mämmiä…)

vain pressan PALKKIOSTA ei mene veroa, k-edustajien palkasta todella menee

Riviedustajan palkka on 6335 euroa kuukaudessa, 80000 euroa vuodessa eli himpun yli 300000 euroa neljässä vuodessa. Verot varmaan joutuu maksaa normaalisti, eli lahjoitettavaa jäänee sata tonnia tuota summaa vähemmän.

Kyllä se Joutsenlahdenkin työmotivaatio nyt punnitaan. Joutuu työmies oikeasti ponnistelemaan asioiden kanssa joita tuskin ymmärtää, ja saa siitä palkaksi 0€. Naurussa pitelemistä kun seuraa äijän pinnan kestoa… Idioottipopulisti.

Onneksi äänestin persuja!! Tästä lupauksesta en tosin tiennyt, mutta oikeaan osoitteeseen näyttää ääneni menneen!!

eihän tuossa ole mitään ihmeellistä? noinhan niiden kaikkien pitäisi tehdä, jos siis KANSAN etua ovat ajamassa.

Oma kommentti