Kuinkahan moni saa pakokauhun nähtyään tämän bussin?

Kiinassa testataan autoliikenteen yläpuolella kulkevia busseja, joihin mahtuu kerrallaan kolmisen sataa matkustajaa. Hurjan näköistä menoa!

Transit Elevated Bus -niminen sähkökäyttöinen moderni bussi viilettää raiteita pitkin. Sen ideana on olla niin korkea, että autot jäävät sen ”alle”. Kuten videolta voi nähdä, bussi siis ylittää ne.

Linjuri on 22 metriä pitkä, viitisen metriä korkea ja noin kahdeksan leveä. Siihen noustaan erityisiltä korotetuilta laitureilta.

Ihan pieniä kysymyksiä tällainen härveli herättää. Kuinkahan moni autoilija saa pakokauhun, kun bussi ajaa ”yli”? Kuinkahan moni autoilija kykenee ajamaan bussin alapuolella tuntematta pelkoa härvelin alle liiskautumisesta? Mitenkäs onnettomuudet? Entä kun autoilija ajaakin vahingossa raiteille – bussihan tulee päälle niin että paukkuu?

Monia kysymyksiä – nähtäväksi jää miten tällainen kokeilu onnistuu.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: bussi, Kiina, pakokauhu

Kommentit

Niin on jäljessä. Esimerkiksi CCTV julkaisi videon peräti kaksi päivää sitten, Twit Netcast 23h sitten…

Mutta jos sinä olet nähnyt sen puoli vuotta sitten unissasi niin eihän sille mittää voi. 😀

Kyllä Hymy on selkeesti kaikesta jäljessä. Tämä video on pyörinyt somessa jo puoli vuotta. Ja ehkä kannattaisi palkata myös ammattilaisia tekemään keskustelupalstan pohjia, ne on niin vanhaa kamaa… Valitettavasti.

Oma kommentti