Kummitus piinaa Maisa Torppaa!

Maisa TorppaMiss Bikininä ja MTV3:n peliohjelmajuontajana tunnetuksi tullut Maisa Torppa kertoo Hymylle muuttaneensa muutama viikko sitten Helsingin keskustaan vanhaan taloon, jonka ammoinen asukas mitä ilmeisemmin ei pidä kaunottaresta.

-Tämä on itse asiassa aika karmivaa. Kattohuoneistostamme häviää ja siirtyy kaikenlaisia tavaroita ja esineitä, ja se vaikeuttaa elämäämme. Muun muassa sukkien toiset parit katoavat.

Joku voisi nähdä asiassa huumoriakin, mutta ei Maisa.

-Eräänä päivänä hävisi tärkeä puhelinlasku, tuosta vain pöydältä. Se oli ollut ainakin viikon siinä samalla paikalla.

-Olen nimennyt kummituksen Margareetta-Riitta III:ksi, ja se näköjään haluaa minulle hermoromahduksen, jotta muuttaisin ”hänen kodistaan” pois. Maisa tuhahtaa.

Lue uusimmasta Hymystä muiden julkkisten ylimaallisia kokemuksia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Ei huolta sen ”kadonneen” puhelinlaskun suhteen. Se tulee kyllä takaisin perintätoimiston kautta, ja kas kummaa, maagisesti siihen laskuun on tullut pari kymppiä extraa. Sitä ennen voi mystisesti olla myös puhelinyhteydet katkenneet. Selitäpä tuo nyt sitten rationaalisesti.

Oletkos, Maisa-kulta, koskaan kuullut sukkia syövistä pesukoneista? Ne ovat olioita (eivät toki kummituksia), jotka asustavat erityisesti lapsiperheissä, mutta muissakin, jopa loaf-asunnoissa.

Sinun eksistentialinen ongelmasi on todella syvältä.

Keksisit edes jotakin uutta, tai mene takaisin koloosi / nurkkaasi, mieluiten häpeämään erittäin läpinäkyvää julkkistyrkkyyttäsi.

kukas tää on?
onko joku silikonityrkky?
ei se ainakaan urheilija ole…

Ou nou, tuon perusteella meilläkin kummittelee. Aina on toinen sukka kateissa ja laskut kateissa. iiik!

kummitustalot on ikäviä, tyttö puhuu valitettavasti ihan totta

Kun uutiskynnys ylittyy jonkun bikinimaamin hajamielisyydestä ja sitä pidetään kummitteluna jätän tällaisen lehden omaan arvoonsa!

Mun peiton alle kun tulis niin ainut mitä se pelkäis on mun tykki joka maisan sisälle menis 😛

Lue uusimmasta Hymystä muiden julkkisten ylimaallisia kokemuksia. juu varmasti luen

Oma kommentti