Kuvagallerioiden teiniprostituutio puhuttaa – tämä sivusto kantaa vastuunsa!

Hymyn syyskuun numerossa esiintyy 21-vuotias Inka, joka kertoo myyneensä seksiä useiden kymmenien kaltaistensa nuorten tyttöjen tavoin internetin kuvagalleriasivustoilla. Suureksi asiakasryhmäksi nousevat Inkan mukaan perheenisät. Nämä ovat erityisen halukkaita maksamaan 18-24-vuotiaasta seurasta.

Netissä toimii useita kuvagalleriasivustoja, mutta Inka ei paljasta, millä niistä hän operoi. Hymy pyysi kommenttia juttuunsa yhdeltä suurelta kuvasivustolta, kuvake.netiltä. Emme siis edelleenkään väitä, että Inka toimisi kyseisellä sivustolla.

Nettisivuston Eero Holmila toteaa kuitenkin syyskuun Hymyssä tietävänsä prostituutioilmiön olemassaolosta. Avointa ja näkyvää toiminta ei nettisivuilla kuitenkaan ole, joten tilastoja on vaikea esittää.

-Ihmiset voivat sopia asioista helposti yksityisviestein. Kuvakkeen kanta on, että seksin myynti on ehdottomasti kiellettyä meillä. Ylläpidon tietoon tullessa sekä ostaja että myyjä suljetaan pois sivustolta, Holmila toteaa.

-Sivustollamme on myös selkeä linja nuorten kuvien kanssa. Flirttiä ja hieman paljasta pintaa saa olla, mutta yliseksuaaliset kuvat poistetaan.
Holmilan mielestä kodin roolia ei pidä unohtaa ilmiön syntymisen ennaltaehkäisyssä.

-Vanhempien olisi hyvä käydä avointa keskustelua kotona nuorten kanssa vaikeistakin asioista sekä olla mukana nuorten arjessa sopivalla tasolla. Arvopohja ja käsitys siitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä, tulee kodista, kuvake.netin Holmila toteaa.

Aiheesta lisää printtilehdessämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, Kuvake.net, Eero Holmila

Kommentit

Tiedoksi kuvakkeen tyypille, että seksin ostaminen aikuisilta teinitytöiltä on Suomessa 100% laillista ja suositeltavaa toimintaa.

Nautiskelija – oikein! Toivottavasti kohdallesi sattuu moonta ihanaa varhaisaikuista, joita pyörittää rahan sijaan rakkaus

Oma kommentti