Kymmenen käskyä sinkuille – näin käy flaksi ja pidät hauskaa!

Sinkkuäiti Hinni ja rakasKevät ja kesä on rakastumisen aikaa. Hymy kolusi arkistojaan, ja löysi sieltä Elina Pirisen ”Kymmenen käskyä sinkuille”. Pirinen on kirjoittanut joitakin vuosia sitten kirjan Kuinka löytää se oikea ja pitää samalla hauskaa.

Nämä vinkit eivät vanhene!

1. Mieti, mitä odotat kumppanilta ja parisuhteelta. Kun tiedät, mitä haet, parisuhdeviidakossa on helpompi suunnistaa. Pohdi myös, ovatko odotuksesi realistisia.

2. Epätoivoisuus tarkoittaa sitä, että yrittää jotain sellaista, missä ei usko onnistuvansa. Ajattele siis positiivisesti. Älä ota itseäsi turhan vakavasti.

3. Ota kaikki irti sinkkuudesta. Vietä aikaa ystäviesi kanssa ja panosta harrastuksiisi. Jos elämä tuntuu tyhjältä, solmi uusia ystävyyssuhteita ja hanki mukavan tuntuisia harrastuksia.

4. Tutustu itseesi. Yksin on kivempaa, kun tykkää itsestään, ja parisuhteessa itsetuntemus maksaa itsensä korkojen kanssa takaisin.

5. Flirttailu on helpoin tapa saada kontakti. Uskalla hymyillä ja katsoa silmiin. Tehokkain iskurepliikki on ihan vain ”hei”.

6. Älä kiiruhda uuden kumppanin kanssa sänkyyn, jos se ei tunnu hyvältä. Etene itsellesi sopivassa tahdissa. Muista aina turvaseksi!

7. Ole kärsivällinen. Sen Oikean löytymiseen voi kulua aikaa. Orastavan suhteenkin kannattaa antaa kehittyä kaikessa rauhassa.

8. Säilytä suhteessakin oma elämä. Pidä ystävistäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja omista menoistasi kiinni, vaikka et enää viettäisikään sinkkuelämää.

9. Ole rehellinen ja reilu – vain pelkurit pelaavat ihmissuhteissa. Jos et ole kiinnostunut, ilmaise se toisen tunteita kunnioittaen. Säästät teidän molempien aikaa.

10. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, muista aina pitää hauskaa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: sinkkuus, sinkut, ohjeet

Kommentit

SETI Earth Speaks ^

Kenties Hymyn jutut saattaisivat kiinnostaa myös muita Maailmankaikkeuden sivilisaatioita? Siis tällaista on pariutuminen Maapallolla.

Itse otan aina ennen baariin lähtöä pari viagraa… ja johan farkuissa on huomiota herättävä pullotus… ja toimii!

Minun vinkki: lukekaa Neil Staussin kirja ”Pelimies” ajatuksen kanssa… voitte unohtaa tällaiset markan halpavinkit ja ymmärrätte ehkä hieman syvemmin pariutumisen sosiaalisen dynamiikan.

Käännetääs toisin päin, niin huomatte:

1. Älä .mMieti, mitä odotat kumppanilta ja parisuhteelta. Kun et tiedt, mitä haet, parisuhdeviidakossa on vaikeampi suunnistaa. Älä myöskään pohdi, ovatko odotuksesi realistisia.

2. Kun et ole epätoivoinen, tarkoittaa se sitä, että ei yritä jotain sellaista, missä uskoo epäonnistuvansa. Ajattele siis negatiivisesti. Suhtaudu itseesi turhan vakavasti.

3. Ota kaikki irti parisuhteesta. Älä vietä aikaa ystäviesi kanssa äläkä panosta harrastuksiisi. Jos elämä tuntuu vievän kaiken aikasi , älä solmi uusia ystävyyssuhteita äläkä hanki mukavan tuntuisia harrastuksia.

4. Älä tutustu itseesi. Yksin on surkeampaa, kun ei tykkää itsestään, mutta parisuhteessa sen saa vielä ”tuta” korkojen kanssa

5. Murjottaminen baaritiskillä on vaikein tapa saada kontakti. Uskalla vääntää vielä itkua peliin. Tehottomin iskurepliikki on ihan vain ”Lähetkö nussimaan?”

6. Kiiruhda heti uuden kumppanin kanssa sänkyyn, vaikka se ei tunnu hyvältä. Etene orgasmihakuisesti. Ajele vanteilla eli älä käytä kumia tms.

7. Ole kärsimätön. Sen Oikean löytymiseen ei voi kulua aikaa. Orastava suhde kannattaa heti sinetöitä kirkossa tai maistraatissa.

8. Älä säilytä suhteessa omaa elämää. Unohda ystäväsi, kiinnostuksen kohteesi ja omat menosi, et ole enää surkea sinkku.

9. Ole epärehellinen ja ketku – uskalikot pelaavat ihmissuhteissa. Jos et ole kiinnostunut, ilmaise se vastapuolta säälimättä. Säästät näin omaa aikaasi.

10. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, muista aina murjottaa !

ELI ???? Kuka vittu tuon alkuperäisen tekstin on kirjoittanut ? Tuskin Sarasvuo, koska hän suoltaa vielä suuurempaa paskaa…

Tuollaiset Lovegety -laitteet voisivat menestyä Suomessakin. Ujo kansa kun on.
Vinkiksi vaan, jos Hymyllä on verkkokauppa.

tyhmyys tiivistyys…. kait! kun on noin ”järkevä” kommentti!

Anna Tapion koulu ja Mattilankaari toisinaan sekaantuvat asukkaidensa yksityisasioihin. Epäkohta, joka olisi jotenkin korjattava.

Täytyy tsekata Hymyn deittipalstalta onko himba-kaunottaria etsimässä seuraa.

Oma kommentti