Lähestymiskielto tuli – onko Martinan poistuttava kapakasta, kun Anne-Mari saapuu?

Martina AitolehtiAnne-Mari Bergin ja Martina Aitolehden kapakkaepisodista poikinutta lähestymiskieltoasiaa puitiin Helsingin käräjäoikeudessa perjantaina.

Anne-Mari haki Martinalle ja myös tämän aviomiehelle lähestymiskieltoa ja saikin sellaisen vuoden ajaksi. Syyttäjä päättää myöhemmin, viekö se muutama viikko sitten Sedu KoskisenLux-yökerhossa tapahtunutta nujakointia oikeuteen. Anne-Mari on väittänyt Martinan hyökänneen hänen kimppuunsa.

Mutta voi hyvät hyssykät, tarkoittaako tämä kaikki sitä, että nyt kunMartinalle mätkähti lähestymiskielto, hänen on poistuttava aina Luxista, kun kuningatar-Anne-Mari hoveineen saapuu paikalle? Lähestymiskieltoon tuomitunhan on välteltävä kanssakäymistä kohteensa kanssa rangaistuksen uhalla.

-Kummankaan ei sinänsä tarvitse lähteä paikalta, vastataan Turun kihlakunnan poliisilaitokselta.

-Lähestymiskielto ei ole este yleiseen paikkaan menemiselle. Kieltoon määrätty saa siis myös sinne mennä. Laki sen sijaan kieltää seuraamisen ja tarkkailemisen ja ilman laillista perustetta olevan yhteydenoton.

Kuvassa Martina Aitolehti

Teksti: Hymy
Avainsanat: LUX, Martina Aitolehti, lähestymiskielto, Anne-Mari Berg, Sedu Koskinen

Kommentit

Koko aitolehmä sais hävitä julkisuudesta. Paljon se jauhaa, mutta mitään asiaa sillä ei ole.

Toisekseen, noita lähestymiskieltoja ei ihan tosta vaan määrätä, että kyllä siinä pitää vahvaa näyttöä olla.

Sitten vielä että jos AMB olis tässä tehnyt julkisuustempun, niin sehän olis itkemässä suoraa itkua hymyn ja seiskan sivuilla julmaa kohtaloaan, ja kommentoimassa jokaiselle toimittajalle.
Mutta ylläri pylläri… ketkäs ovatkaan asiasta pitäneet älämölöä, niin ettei varmasti kukaan voi olla asiasta tiedoton…
Nehän on itse Aitolehmä ja sen kananaivoinen miehen rääpäle!

eikös tää martinan mies olla nähty just jossain ton AMB:n kanssa?? ei ihme että suututtaa. mutta fyysistä väkivaltaa en kannata.

mä ainakin itse poistuisin baarista jos martina sinne tulisi. ei jaksais kattella sellasta lehmää ees kännissä..

Hahahaha….vai, että ihan kunnianloukkaussyyte siitä, että Martinalle ja Eskolle määrättiin vuoden kestävä lähestymiskielto! Mitä näitten tampioiden päässä liikkuu…EI MITÄÄN! Onko tämä nyt sitten heidän tekemä vastaava julkisuustemppu? Niin ja tosiaan, siellä oikeudessa olisi kannattanut olla paikalla, mutta luulenpa, etteivät uskaltaneet…olisivat vielä joutuneet omin sanoin selvittämään tilannetta ja eikös siellä Luxissa ollu useampi silminnäkijäkin paikalla ku tämä raivopäinen harakka oli Bergiä retuuttanu? Taitaa Martinaa kalvaa todellakin kateus itseään kauniimpia naisia kohtaan. Aina jonkun kaunottaren kanssa nokat vastakkain…ihme muija! Ja sen ukko ei siitä parane…pitäs tehdä vetoomus hunkseille et potkiivat tollasen paskiaisen ulos niiden ryhmästä. Ite en ainakaan mee kattomaan yhtäkään hunksien keikkaa, jos tuo naisten uhkailija on mukana.

Nyt nää Aitopahvit on tehnyt rikosilmoituksen AMB:tä vastaan.

VOI JUMALAN JEESUS!

Ai miksi? Onko se lähestymiskielto väärä??? Niinkö?? Tekikö oikeus väärin, kun se harkitsi näin?

OIsko siellä oikeudessa pitänyt sitten olla, eikä naureskella Maikkarin Viihdeuutisten videolla, ettei käräjillä mee lähestymiskiellot läpi, ja mitään en oo ottanu tai tehny.

Tämä Aitolehti. Minä ODOTAN . MINÄ ODOTAN KUINKA TULEE RYTISTEN ALAS TÄMÄ JUTTU!!!!!! Ei todella tule mitään kunnianloukkausjuttuja.

Aika selkeä näyttö ollut, koska maksimiaika lähestymiskiellolle napsahti! Ei noita tuomioita saa tosta vaan. AMB on siinä ollut kyllä fiksu, että on tajunnut säästää kaikki tekstiviestit (??) ja muut. Ite en aikoinaan tajunnut, eikä mennyt läpi…

Maksimimäärä mitä lähestymiskieltoa voi määrätä

Käräjäoikeus tuomitsi Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen vuoden lähestymiskieltoon

Näissä tyrkyisä on se ero, että tää AMB näyttää ihan hyvältä(vaikka turhan laitettu makuuni). En ymmärrä tätä Aitolehtoa… Vaikuttaa julkisuusriippuvaiselta turhakkeelta. Ehkäpä syynä oli kateus.. Eikös toi AMB ole ollut tv:ssä juontajana. Tämä toinen ei ole saanut mitään aikaan.

Marttinalle pitäs antaa lähestymiskielto koko Suomen maahan. Aivan älytön tapaus.
Vois kyllä verottaja ym. tukia millä rahalla täti asuu hienostoalueella, matkustaa, ostaa juppivaatteita ja juhlii jos ei tuloja ole muutakun menoja ulosotossa. Suuresti ihmetyttää.

Hanki elämä Anne-Mari ja poistu julkisuudesta…säälittävä tapaus!

Noh, ihan oikein Martinalle, jos hyökkää toisen päälle… Onko missään tietoa siitä, että miks hän teki näin?
No se mitä Martinasta nähny bb:ssä ja muuallakin niin eikai hän siihen mitään kovin pätevää syytä tarvii , koska ”mä teen mitä mä haluun”.
Joten jos ei auta kun ottaa lähestymiskielto, niin se on ihan oikein!!

Sen verran on elämä näköjään hakusessa, että en edes itse tiedä, että millä sivuilla sitä pyörii… No, seiska tai hymy… samaa roinaa eri paketissa.

Onkohan jutun kirjoittaja kenties Martina fäni… Ainakin tuosta sarkastisesta ”kuningatar-Anne-Mari hoveineen” -kommentista tulee sellainen olo…

Voisin tietysti hankkia itselleni elämän ja unohtaa seiskan nettisivujen lukemisen… ja varsinkin juttujen kommentoimisen…

Kyllä on turhia kirjoittajia kuten tuo jj:kin ei osaa edes välimerkkejä käyttää vaan lataa tänne kaikkea paskaa ihmisten kestettäväksi….

kyl on naurettavia kohujulkkiksija turhia se on myös naurettavaa et yleisiinpaikkoihin ei sais mennä kiellon pitäisi vaan koskee kotiinmenemistä ei sais missään liikkua.

Oma kommentti