Lähikuvat BB-Hennan leuasta – tarvitseeko hän edes uutta?

Henna KalinainenKohukaunotar Henna Kalinaisen leukakaupassa käynti lähenee.

BB-Henna marssii tallinnalaiselle Tiina Jylhän The Look –klinikalle operoitavaksi heti juhannuksen jälkeen.

Henna KalinainenMutta tarvitseeko Henna oikeasti edes operointia – eli uutta leukaimplanttia?

Hymy julkaisee tässä exclusive-lähikuvat Hennan leuasta. Kyllä, Hennallahan on leuka ihan omasta takaa!

Neitokainen on kuitenkin päättänyt käydä operaatiossa, sillä häntä on kiusattu ulkonäköongelmasta pitemmän aikaa. Henna esittelee kirurgin työn tuloksia Hymy-lehden painetussa versiossa myöhemmin kesällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Tiina Jylhä, BB-Henna, The Look

Kommentit

Eiköhän leukamurheet jää toiseksi kun alkaa rintaimplantit kapseloitumaan!? Se ei olekaan mikään pikku juttu. Lobotomia voisi olla oikea ratkaisu tässä tapauksessa? Siis jos jotain löytyisi korvien välistä?

Eikö ”oikea” tapa reagoida kiusaamiseen on jättää ne kommentit omaan arvoonsa?

Etkö nää miten Hymy käyttää sua hyväkseen… Toisaalta hölmö ei ole se joka pyytää vaan se joka tekee…

Saat näistä tempauksista kovan läksyn loppuelämäksesi muistuttamaan, ehkäpä se on sitten se ainoa keino oppia.

hmm taitaa ollla tyttö vähän hoikistunut bb ajoilta..??! taitanut antti laittaa lenkille…kuka selliliitista tykkäis..=D

Ei muuta kuin tanakkaa, mustaa ja kuusikulmaista moloa poskeen kymmenen kertaa päivässä, niin lähtee loppukin leuantynkä hevonvittuun ja loppuu se jatkuva paskanjauhaminen.

voivoi nuori tyttö ja on sille tehty leikkausta jos toistakin. sääliksi ihan käy tyttöraukkaa. on se elämä tainnut mennä ihan pilalle..

voi luoja älkää nyt enää hennaa kiusatko 😀 kai se saa tehdä omat päätöksensä. vaikka en mäkään niin tota leuan hankkimista kannata mutt jos henna tuntee sit olonsa siitä paremmaks ja itsetunto kohoo niin hankkikoot ei varmaan teidän asianne ole 😀 antaa hennan tehdä mitä lystää elämällään!! eiköhän jokainen siispä saa tehdä mitä itse haluaa.. seuraavaks sit vaiks uudet reidet ja kämmenselätki.

39.

”Henna Kalinainen= BB-Majava”

LOL
Buahhahhaaaaaa
julle, kiitos nauruista:D:D:D

39.

”Henna Kalinainen= BB-Majava”

LOL
Buahhahhaaaaaa
julle, kiitos nauruista:D:D:D

Ei uusi leuka mielestäni Hennan ulkonäköongelmia korjaa. Hennan kasvojen ongelma on pyöreys – hän näyttää ihan pusukalalta. Pyöreät posket, ohuet sojottavat huulet ja epämuodostunut leuka aiheuttaa kieltämättä hassun vaikutelman. Mutta aika paljon pitäisi siis töitä tehdä tuossa naamassa ennenkuin voidaan oikeasta kaunottaresta alkaa puhua. Mutta ilmeisesti joillekin miehille kelpaa vähempi.

henna olet sen näköinen kuin olet ei mitään vikaa niissä on jotka arvostelevat sinua . muiden takia ei sinun tarvitse itseäsi muuttaa. olet kaunis älä aliarvio itseäsi kuka sitä itseänsä kehuu ellet sinä itse älä hauku itseäsi. säästä rahasi pahan pävän varalle . ei mihinkään huuhaan siis turhaan miksi rikastuttaaa kirurgeja .

Miten aikuisiksi itseään kutsuvat ihmiset viitsiikin olla niin hervottomia idiootteja, että porukalla auotaan päätä jonkun ulkonäöstä!

Katsotaanhan ensin peiliin ja mietitään, että mistähän nämä teinit oikein oppivatkaan ne koulukiusaamisen perusteet!

ihan oikeasti henna!! en todellakaan kuulu ihailijoihisi, en voi ymmärtää kaltaisiasi pissiksiä ollenkaan. olen kyllä kuitenkin pettynyt kun näin annat kiusaajillesi periksi ja alat muokata varsin viehättävää naamaasi!! huuletkin jo näyttävät teennäisiltä, miltä kohta näytätkään tyttörukka, kun korjailet kaikki kohdat, joista toiset sinulle huomauttelevat. ja koska olet tämmöiseen varsin kyseenalaiseen julkisuuteen tieten tahtoen itsesi tällännyt, niin voit uskoa ettei se huomauttelu ikinä lopu!!
ota järjen rippeet käteen ja huomaa ettei leuassasi ole mitään vikaa. mene vaik kuntosalille ja keksi jotain oikeaa tekemistä ja sisältöä elämääsi!!

Minusta Henna on todella kaunis, ei tarvitsisi mitään muutosta.
Kaikkia meitä arvostellaan, jopa näköjään todella kauniitakin ihmisiä.
Joillekin leikkaus parantaa henkistä oloa niin paljon, että sen takia hyötyä, tässä tapauksessa ainoastaan kauneuden takia ei pitäisi tehdä mitään.

ota useemmin ”mehujää” poskeen ja ime sitä kunnolla ni noi löllöt leuan alta kiinteytyy ja voit unohtaa koko leikkauksen

Kommenttiin nro 5. Mitä pahaa hevoset on sulle tehneet :;D

Ei henna ylipainoinen ole mutta on se läski. on hennaki varmaan tyytyväinen kun pääsee esiintyyn märkä t-paita kilpailuun..Naurettava julkkis.Pysys poissa lehdistä vaan.

Henna ei ole ylipainoinen, ja miksi hvetissä pikku mimmin pitäis leikellä enää itseensä kertaakaan… aargh, vähän taitaa täällä muutamalla kommentoijalla olla todella vikaa päässään!!!! Mitä iloa te saatte dissaamalla Hennaa? Yrittäkää muistaa ne lääkkeet!!!

OSTAKAA SILLE AIVOT,MUT VARMAAN TUNKIS SINNEKKI SILIKOONIA! TAI HANKKIKAA NÄILLE”JULKKIKSILLE” MENOLIPPU KAUASPOIS,SÄÄLITTÄVÄÄ TEILTÄ,JA TÄLTÄ LEUATTOMALTA

Koko täti olisi parempi ilman alaleukaa, niin ei sitä paskaakaan niin paljon karkaisi mediohin. Hyvä Henna olet esimerkkinä kaikille 15 vuotiaille tuleville silikonibarbinukeille!

kyllä tarvitsee itse en näe leukaa mut ihan sama painuis pois lehdistä maailman turhin ”julkkis”

Kova on työsarka.
Ei ollut tissejä = Ostettu
Ei ole leukaa = Ostoslistalla
Ei ole aivoja = Hmmm…Raskaaksi!

Ohhoh, ei toi kyllä leukaa vaihtamalla parane. Ei se ladakaan mersuksi muutu vanteita vaihtamalla!

Kyse ei ole nyt Hennan leuasta vaan idiooteista Hymyn toimittajista!
Laitetaan joku Hymyn toimittaja vastaavaan kuvaan, vaikka päätoimittaja ja kysytään ”tarvitaanko uusi naama?”
Miksi ihmeessä ihmiset menevät mukaan tällaiseen imbesilliin loanheittoon????

Eiköhän Hymyllä ole diili leikkaajan kanssa ja lopputuloksesta tulee jotain kauheeta. Ompahan Hennan leikkausksista kirjoiteltavaa tulevaisuudessakin.

Jos kissalla on tollanen leuka ja sitä rapsuttaa, niin varmasti kissa kehrää.

Ja kun ne tissitkin meni vähän niinkun piloille siinä leikkausoperaatiossa.

Tässä on se vaara että kun korjataa yhtä paikkaa niin sitten pitää korjata toista. Tätä jatkuu kunnes on korjattu vähän sieltä ja täältä. Sitten ne silikoonit lössähtää muutaman vuoden päästä, niin siinäpä ollaan. Menee vaan hyvä tyttö pilalle tuossa hommassa. Parempi olis kehittää itsetuntoo niin siinä se.

Luovu Henna leikkauksesta niin saat ainakin yhden ikuisen fanin!

Eiköhän kyse ole tosta ”heltasta” leuan ja kaulan välimaissa????

Hymy vois mullekkin sponssata vastaava leikkaus….

Kaunis nuori nainen, normaali leuka. Jätä Johanna Tukiainen pois kaveripiiristäsi, ettei mene sullakin maine,

Todella kaunis nuori tyttö. Tuossa leuassa ei ole mitään vikaa! Kyllä minuakin arvostellaan vaikka mistä, mutta olen tälläinen ja jos joku ei pidä niin ei sitten. Enkä todellakaan lähtisi muuttamaan itseäni kenenkään muun takia vaan ihan oman itseni takia jos näkisin sille tarvetta, mutta en näe. Olen onnellinen näin. ::)) ja Hennalle semmoinen juttu, että jos todella haluat miellyttää sitä Anttiasi niin ole hyvänen aika oma itsesi, sillä uskon että hän pitää sinua hyvin kauniina tyttönä koska on sinut itselleen valinnut.

En tiedä… siis kun koko mimmi on jotenkin niin halppiksen oloinen, niin mikä tuo leukajuttu oikein on? Yliblondatulla tukalla, tekotisseillä, muovikynsillä ja feikkileualla varustettu hölmö, jossa ei ole mitään aitoa.
Kiihottaako tuollainen olemus edes miehiä, tai siis mikä tuon kaiken funktio oikein on?

edelleenkin ihmisiä on vähä niinku kaiken kokosia ja näkösiä. ja toi menee vieläpä sinne paremmannäköisten osastoon. mitä helvettiä se tekee tisseillä ja leuoilla ja seuraavaksi varmaan perseellä kun kerta on ihan normaalin ja jopa kauniin näköinen?
todellakin, se on leikki kaukana kun on kaikki leukana.

Eri asia on Hennalla, jonka täytyy ainakin yrittää täyttää sentään jonkinlaiset kriteerit ollakseen julkisuudessa, koska hänhän ei ole minkään erityistaitonsa vuoksi julkkis.

Musta on todella kurjaa, että Hennalla on niin huono itseluottamus että toisten puheiden takia lähtee leikkaukseen. Olen itsekin saanut kuulla ties mitä arvostelua ulkonäöstäni, mutta en välitä muiden puheista. Olen sellainen kuin olen.

Parempi oottaa vähä aikaa ennenku menee leikkaukseen… Sitä ei nimittäin tiiä jos ritke forresterilla on elinluovutustestamentti niin se vois onnettomuuden/sairauden kohdatessa luovuttaa leuan, jolla saatas Hennanki itseluottamus kerralla kuntoon.

No kyllähän tollasia nauretaan ja pilkataan jo tarhaiästä asti, se on selvää.

Ei ole normaalia kummempi leuka, nyt on vika jossain muualla, kun leuassa?
Itsekkin pienileukaisena kävin ensin Merkonomiksi ja työnantaja kouluttu Kauppatieteiden maisteriksi. Siinäpä leuat ja muut unohtui, kun ei tarvitse olla ”julkkis tyrkky”.

Ketä oikeesti kiinnostaa jonkun bb-hennan leuka?????????????????

Itse en lähtisi leukaa muuttelemaan kasvosi ovat mielestäni viehättvät ja aina on riski että muutoksen jälkeen tipahdat sinne ”ruman” puolelle. Käyttäisit ennemmin kyseisen summan terapiaan tai itsesi sivistämiseen niin varmasti pääsisit sinuiksi itsesi kanssa. Joutusit kyllä sitten varmaan myös etsiä uudet ystävät.

Kylläpä päästä repeilemään kuhan uudet kuvat lelu leuasta saadaan.
Legolekurin kautta tulis varmasti parempaa jälkee.

Luulempa, että Hennan leuka näyttää tuolta koska hän on hiukan ylipainoinen. Liikkumalla ja syömällä terveellisesti leuka tulee varmasti esiin paremmin, siinä on nyt vaan vähän läskiä. Ei siinä mitään leukaimplanttia tarvita 🙂

Henna kuuleppas,et tarvitse mitään uutta leukaa,anna asian olla.

Nyt en käsitä? Mitä vikaa tuossa leuassa tai naamassa on? Ongelmat taitavat löytyä jostain ihan muualta, mutta luultavasti kuitenkin pään alueelta.

Jaa, kas kun mun mielestä toi on ihan normaali leuka.

MOi on oikeassa. Ei implanttia, vaan leikkaus, jossa oma epämuodostunut leuka vedetään eteenpäin. Voisi mennä kunnallisen terveydenhuollon piikkiin, koska silmiinpistävä ja kärsimystä aiheuttanut haitta, pystyykö edes syömään kunnolla, puhe takeltelee, mutta voi johtua muustakin.

Ei tohon mitään implanttia pidä laittaa. Pitäisi tehdä ns. SRO-toimenpide, jossa alaleukaa siirretään eteenpäin. Kupera kasvojenmuoto pitää korjata oikeilla menetelmillä. Genioplastia leukaimplantilla ei poista oikeaa ongelmaa. Hammaslääkäriin, ei plastiikkakirurgille.

Oma kommentti