Lähipiiri vahvistaa: Simo Silmulla on alkoholiongelma

Simo Silmu ja alkoholiYölinnun keulahahmo, laulaja Simo Silmu on kohahduttanut viimeaikaisilla känniesiintymisillään. Nyt myös Silmun lähipiiri on huolissaan. Hymylle viestitetään, että Simo Silmun alkoholinkäyttö ei ole enää hänen hallinnassaan.

– Simolla on alkoholiongelma ja hän tarvitsee apua, Silmun läheinen työkaveri vahvistaa.

Moni muu on Silmun työtoverin tavoin huolissaan. Tanssipaikka Merikievarin omistaja Jouko Elevaara toteaa, että Merikievarissa Yölinnulla ei ole ollut koskaan ongelmia. Mutta…

– Jos alkoholin käyttö on niin suurta mitä puhutaan, silloin ollaan vaarallisella Olavi Virran tiellä. Olen nimittäin nähnyt senkin. Se johtaa vääjäämättä siihen, että yleisö alkaa äänestää jaloillaan ja keikkajärjestäjät alkavat hylkiä. Tällainen vaara on olemassa, Elevaara muistuttaa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Simo Silmu, Jouko Elevaara

Kommentit

Simo korkki kiinni nyt ja Stemppiä muuten sinulle että onnistut lopettamaan juomisen lopullisesti vaikka!

Eihän alkoholiongelmalle läheiset mitään voi tehdä, ellei alkoholisti itse ongelmaansa myönnä. Turha on huudella, että tehkää nyt hyvät ihmiset jotain. Ja voisi kuvitella, että ovat yrittäneetkin. Kaikki asiat kun ei vaan Hymyssä lue.

Simpalla ei ole minkäänlaista ongelmaa alkoholin kanssa Mutta hän ei aina muista katsoa kellon aikaa koska on sopiva hetki nautiskella tuota huutovettä ja siitähän huuto nousee maksavien ihailioiden kommentteina Kyllä se maahan nuijuttu vielä pinnallekin ponnahtaa Toivoisin että edes joku kirjoittaisi hänestä jotai vaikka pientä sympaattista eikä vain paha paha paha paha

Missään lehdessähän ei tilat riittäiskään jos kerrottais kaikkien, tavallisten tallaajienkin alkoholiongelmista.siksi onkin vai tyydyttyvä julkkiksiin.Ompa ihmeellistä että niiläkin on samoja onkelmia kuin muilla. No HALOO,ihmisiä nekin vaan on.

Kyllä on rupsahtanu parissa vuodessa ja pahasti, että naamasta näkee, että viina maistuu. Surullista. Simo on minusta hyvä laulaja ja sympaattinenkin ja ikävää, että on nyt tällä tiellä. Toivottavasti läheiset tekevät jotain.

Simo on ottanut liikaa
vaikutteita idolistaan
Baddingistä:(

Ja sitte me ryyyypättiin ja ryypättiin,,emmää muista kaikkee

Lähipiiri vahvistaa…joo minä olisin voinut vahvistaa ton jo noin 6 vuotta sitten kun Simo paineli melkosessa kännissä vesiskootterilla Kokemäenjokea edestakaisin. Olin omaa venettä laskemassa siinä Shellin rannassa ja kaverin kanssa katseltiin, että mitähän tostakin seuraa.

kattais ottaa petri nygårdista mallia…. vaikka viinaa mene pikkusen niin aina keikat menee putkeen.

seiska ja hymy innoissaan: taas kiusattava! viimeksi kiusasitte mika myllylää. nyt on taas uhri paskalehdille riepoteltavaksi!

Simo putki poikki vaikka -A-klinikan kautta!
se on miehen teko ei se, että jää kittamaan lisää.

Joo, kukin hiihtelee tyylillään. Onneksi viuna ei maailmasta lopu hetkeen!

Olipa yllätysten yllätys ja lähipiirikin on täysin järkyttyny ja kaikki menettää yöunensa sen takia

mukava työ kun voi tulla työpaikalle kännissä, ei onnistu muissa ammateissa niin hyvin.

Ja siitähän te Hymyn haaskalinnut ootte vaan ja ainoastaan innoissanne.

turhaa marmatusta! kai simo nyt ite saa päättää paljon sitä kuppia ottaa.jos jotain ei kiinnosta tulla kattomaan niin jää sitten kotiin

jokainen vähänkin alaa tunteva tietää että suurin osa artisteista on viinaan meneviä

Eipä nappaa kautta kiinnosta jonku Silmun viinaongelmat…ite on tiensä valinnut.

auttakaa miestä herrantähden. Ihan liikaa on jo kuollut viinan takia.

Ei voi samana päivänä verratakaan Olavi Virtaan; ei edes Uusivirtaan.

Oma kommentti