Lähtisitkö näille festareille kesällä – tiesitkö niitä olevankaan?

Festarikansa käy nykyisin paljon myös ulkomaisilla festareilla. Mitäs jos sinäkin? Tiesitkö että näitä festareita on edes olemassa? Ebookers on koostanut TOP-5-listan musiikkitapahtumista, jonne kannattaa suunnata.

1. Positivus Festival, Salacgriva, Latvia

Hiekkarantaa, riippumattoja metsikössä, paljain varpain poppaamista ja kaikenlaista maailman parhautta ja ihanuutta. Maaginen lasten saari, elokuvia, kulttuuria. Lavalla tänä vuonna muun muassa Ellie Goulding, Years & Years, Hot Chip, Charles Bradley ja Iggy Pop. Lennot Riikaan, teltta mukaan.

2. Love International, Tisno, Kroatia

Otetaan kristallinkirkkaan Välimeren Kroatian-puoleiselta rannikolta historiallinen pikkukylä, valitaan sieltä luonnonkaunista amfiteatteria muistuttava paratiisilaguuni ja kutsutaan laguunia reunustaviin rantamänniköihin maailman eturivin house- ja diskoartisteja esiintymään. Lennot Zadar, Split tai Zagreb.

3. Edge of the Lake, Sierra, Sveitsi

Geronden järven viinitarhojen ympäröimällä hiekkarannalla on moni kokenut jotain ainutlaatuista. Edge of the Lakessa päivä saattaa alkaa kuten missä tahansa keskiluokkaisessa koko perheen lomakohteessa. Melotaan vähän järvellä, pelaillaan rantapalloa ja sen sellaista. Vähä vähältä ihmisiä valuu enemmän ja enemmän paikalle, ilta hämärtyy ja yhtäkkiä huomaat tanssivasi satojen ihmisten kanssa jollekin kansainväliselle artistille, joka sopii iltaan kuin nenä päähän. Lavalla tänä vuonna muun muassa Deetron, Ninja Tune DJ’s ja Lindstrom. Lennot Zurich, Geneve, Bern tai Lausanne.

4. Boom, Idanha-a-Nova Lake, Portugali

Joka toinen vuosi täydenkuun aikaan pidettävillä Boom-festivaaleilla kyse on pyskedeliasta. Ympäristö on varta vasten muokattu psykedeeliseksi; workshoppeja, installaatioita, chillausalueita. Pukeutuisinko mystiseksi jumalhahmoksi? Voit ilmaista itseäsi miten haluat ja jakaa se muille. 

5. Obonjan, Kroatia

Obonjan on 1500 metriä pitkä ja 500 metriä leveä saari. Siellä ei ole asunut pitkään aikaan ketään, eikä siellä ole amfiteatteria lukuunottamatta kiinteitä rakennuksia, mutta nyt sinne halutaan ihmisiä 18. heinäkuuta ja 10. syyskuuta välisenä aikana. Päivästä riippuen Obonjassa voi esiintyä DJ Shadow, Roy Ayers, Dilated Peoples ja niin edelleen. Kyse on enemmän jonkinlaisesta kesän elämäntavasta, kuin festivaalista, kuvailevat järjestäjät. Nukkuminen kangastaloissa. Sukeltelua, melontaa ja chillailua. Kiinnostuneita kehotetaan tutustumaan projektiin netissä ja kirjoittamaan järjestäjille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: musiikki, festarit

Kommentit

Oma kommentti