Langennut nainen

Kirsikka KelloniemiSuomen tunnetuin strippari Kirsikka ”Geronima” Kelloniemi nilkuttaa ainakin hetken.

– Kävin kaupassa matalilla kesäkengillä, puhelimeen puhuessani nilkka muljahti kaivonkannen reunaan ja nyt istun sisällä kylmäkääre nilkan ympärillä. Turvotus ihan asiallinen, jos aion hoitaa ensi viikon työt, tämä ilta menee kotioloissa, vanhasta kokemuksesta tietäen, nainen viestittää netissä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Kaunotar luojan luomana kateelliset taas nillittää! Superia että kaiken hässäkän keskellä jaksat vielä esiintyä, milloin uusia kuvia tulossa ja minne?

oon joskus runkannut ton showssa. melkein ei nalli ees palanut. nuorempaa kehiin..

Mitä väliä kuinka vanha yhtä kuuma puuma kuin Helena Lindgren. Moni kolmekymppinen näyttää kulahtaneemmalta kuin nämä kaks. Paula Koivuniemi on kans superpaketti.

Ihana nainen. Muodot kohdillaan, älä vain laihduta enää lisää Geronima kulta. Kaksikymppiset ja varmaan vanhemmatkin lautatissit ja littanaperseet haukkuvat sinua läskiksi älä välitä.

Nyt unohtui ”Geronimalta” haukkua maahanmuuttajat. Höh. Olis nyt edes yrittänyt, vaikka että jos olisi vähemmän mamuja niin kaivonkansien reunat olisi paremmassa kunnossa. Nyt vaan hyysätään mamuja ja unohdetaan katujen kunnossapito

Olipa veikeä ja vinkeä tapaus. Onneksi kumpikaan noista ilmapalloista ei osunut kaivonkannen reunaan tai törröttävään puunoksaan. Olisivat meinaan puhjenneet.

Oma kommentti