”Lapsuuteni oli kauhuelokuvaa!”

T.T. PurontakaIskelmälaulaja ja tanssipaikkojen kestosuosikki T.T. Purontaka sanoo, ettei hänellä ole koskaan ollut isää. Tosiasiassa hänellä on ollut isä, joka kuoli, kun T.T. eli Tapani oli 15-vuotias. Hän on vain pyyhkinyt isänsä pois elämästään.

Viime aikoina julkisuuden ihmiset ovat pystyneet avautumaan lapsuutensa kipeistä muistoista, joihin liittyy usein isän alkoholismi. Harvan lapsuus on kuitenkaan ollut yhtä painajaismaista kuin Tapanin. Hänen arkensa muuttui tämän tästä kauhuelokuvaksi, jossa isä esimerkiksi yrittää hukuttaa äitiä Tapanin silmien edessä kaivoon, mutta äiti pääsee lopulta pakenemaan yöpaitasillaan naapuriin.

T.T. Purontaka kertoo dramaattisesta lapsuudestaan – ja kuinka hän selvisi siitä – kesäkuun Hymyssä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: T.T. Purontaka

Kommentit

Kyseessä on Kokkolalainen iskelmäartisti jota ei kukaan noteeraa omassa kaupungissa,cover laulaja lähinnä 🙂

hei haloo tuksu on mennyt kihloihin kuvaa esiin kenen kans ja äkkiä

Säälittää niin hirmuisen paljon tämä Tapani-raukka. Kaiken kärsinyt. Julkkis josta kukaan ei ole kuullut mitään. Järjestetään hänelle tukikeräys. Minä annan 20-pennisen.

Siinä teille nykyisille juoppohullu-isille esimakua siitä, miten teitä arvostetaan lähimpien piirissä, kun terrorisoitte heitä ! Teidät tullaan vihan ja halveksunnan lisäksi ignooraamaan totaalisesti, kun perhe teistä vapautuu.

Oma kommentti