Laulaja Marita Taavitsainen myöntää Hymylle: ”Odotan vauvaa!”

Marita TaavitsainenLaulaja Marita Taavitsainen vahvistaa Hymy-lehden saamat tiedot oikeiksi. Hän odottaa toista lastaan.

-Kyllä, täällä me kaikki ollaan raskaana, iloinen Marita naurahtaa Punaisenmeren rannalta, jossa koko perhe lomailee tällä hetkellä. Perheeseen kuuluu entuudestaan aviomies Tomi Natri ja Stella-niminen tytär, joka syntyi vuonna 2009.

Tominsa kanssa Marita on ollut naimisissa vuodesta 2008 asti. Lomansa jälkeen Marita palaa vielä keikoille, joita tehdään kevääseen asti.

-Vauva syntyy kesällä, tangokuningatar vuosimallia 1995 toteaa.

Keikat jatkuvat pikaisesti vauvan syntymän jälkeen.

Marita avautui viime keväänä Apu-lehdessä vauvatoiveistaan ja ymmärsi, ettei hänen iässään ole enää rajattomasti aikaa lasten tekemiseen.

Hän kertoi myös yllättyneensä väsymyksestä, jonka pienokaisen maailmaantulo aiheutti ja pelkäsi, voisiko rakastaa toista lastaan yhtä paljon kuin ensimmäistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marita Taavitsainen

Kommentit

Kurjaa,lasten kannalta! Teiniiässä saa hävetä vanhempiaan!!ja kuinka vanhemmat pärjää heidä kanssaan , ovat jo vanhoja……

oikun ihana, sinulle suon sen olet niin ihana esiintyjä, ja tosin ei ole paljon aikaa tuossa iässä. terveyttä vain ja onnea paljon sinulle.

Onneksi olkoon!

”Keikat jatkuvat pikaisesti vauvan syntymän jälkeen”

Miksi kiire keikoille? Ole vaan rauhassa vauvan kanssa kotona. Kerran se vain pieni on.

Oma kommentti