Laulaja nukutettiin kipujen takia!

Tarja YlitaloLapin laululintusen Tarja Ylitalon kymmenen vuoden keikkatauko on ohi. Hän on palannut esiintymislavoille yhtyeensä kanssa peräti kymmenen vuoden kipuhelvetin jälkeen.

Kaikki sai alkunsa putoamisonnettomuudesta. Tarja ojensi ystävälleen lumikolaa ja porras petti. Putoamisesta luiskahtivat nikamat niskasta ja alaselästä.

-Minua yritettiin opettaa pois kivun tuntemuksesta. Tuska oli hirvittävä. Lopulta minulle asennettiin kipustimulaattori ihon alle, ja siitä johtimet selkäydinkanavaan. Mutta tuska vain jatkui.

Vielä viisi vuotta sitten kivut olivat niin ankaria, että Tarja nukutettiin usein päiväksi – näin annettiin hänelle mahdollisuus levätä jatkuvasta paineesta.

Yllättävä asia toi avun tilanteeseen. Mikä? Sen ehdit lukea vielä toukokuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tarja Ylitalo

Kommentit

Hyvä Tarja,kiva että olet saanut helpotusta kipuihin,oikein hyvää kesän alkua ja keikkailua,täytyypä seurata missä esiinnyt,ja tulla katsomaan,kyllä sua on kaivattu….

Ihana Tarja Ylitalo!Kyllä sinua on kaivattukin! Kaikkea hyvää sinulle.

Lukeehan siinä selvästi että Tarja Ylitalo….on muuten suomen parhaita laululintusia,,voimia Tarjalle

KIva Tarja ,että olet alkanut keikkaileen,hyvää vointia ja katsomaan kyllä tulen,kun kuulen missä keikkailet..jaksamista..

ihanaa tarja, olenkin odottanut,milloin pääset taas esintymään,tulen varmasti sinua kuuntelemaan,kaikkea hyvää sinulle.ja ihanaa kesää.ja yläkerran isännän suojelusta.

Oma kommentti