Laulaja Saija Varjuksen raju päätös: Hylkäsi lääkityksen!

Saija VarjusLaulaja Saija Varjusta loukkaa, että hänen epäillään esiintyvän humalassa, vaikka horjahteluun onkin syynä MS-tauti. Laulaja puhuu mielipahastaan marraskuun Hymy-lehdessä. Saija kertoo hänellä olevan laulajana vielä paljonkin annettavaa, mutta elämää hankaloittaa jatkuvasti ihmisten kyttäily ja pahansuopuus. Artistin auton perään on soitettu jopa poliisit, kun Saijan askel on ollut heittoisa.

Saijan diagnoosi varmistui 12 vuotta sitten. Sairaudestaan huolimatta kaunis laulajatar pyrkii elämään mahdollisimman normaalia arkea. Viisi vuotta sitten hänelle määrättiin interferoni-lääkitys, mutta Saija päätti olla aloittamatta sitä. Sen sijaan luontaistuotevalmisteita on kulunut viime vuosina ämpäritolkulla. Säännöllinen harjoittelu kuntosalilla sekä luontaistuotteet ovat yhdessä vaikuttaneet hidastavasti taudin etenemiseen, Saija kertoo Hymyssä.

 

 

J

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saija Varjus, MS-tauti

Kommentit

Minäkin lupaan olla syömättä loppuelämäni ajan kaurapuuroa jos pääsen polkasemaan. Se on mulle helppoa, kun en syö ikinä kaurapuuroa

Todella kaunis nainen. Tyylikäs. Ja hattua nostan, että Saija painaa eteenpäin kuin mitään sairautta ei olisikaan, ei paljon asiasta rutise. Ei kannata jäädä tuleen makaan, sanotaan. Go girl.

On se vaan HOT nainen.. Olisin loppuelämäni ilman kaurapuuroa jos sais edes kerran…..

No niin, rintavarustuksestahan sen todellisen laulajan tunnistaakin…. hehheee

Mitä tulee Saijan päätökseen, se on hänen omansa. Laulaahan Saija osaa kyllä ja vielä oikein hyvinkin. Toisaalta kyllä suuri yleisö on tietoinen Saijan sairaudesta, mutta onhan hänelle tuo alkokin aikoinaan maistunut, jolloin rattiin hyppäsi silloinen miesystävä kännissä Saijan autolla. Niin se vaan on, kerran rattijuoppo tai luovuttanut auton känniselle, aina epäillään samaa…

Saija oli syksyllä laulamassa Ile Vainion konsertissa Kotkassa.Lauloi aivan mahtavasti livenäkin ja otti yleisönsä.Kävelystään huomasi että vaikeaa oli,mutta hatun nosto hänelle,että saapui esiintymään.Ja loppukumarruksen kohdalla Saijan kaula-aukkoa katsoessani olin tippua kuin kana orrelta!!!

Miksi ihmeessä laulaja ei noudata todellisten asiantuntijoiden ohjeita vaan turvautuu puoskareihin? Kuvitellaan, että luontaistuotteet (harhaanjohtava nimitys, koska tehtaissahan nekin nykyään tehdään) olisivat turvallisempia, tehokkaampia, luonnonmukaisempia tai eettisesti hyväksyttävämpiä kuin tutkitut, oikeat lääkkeet. Luontaistuotekauppiaalla voi olla vain muutaman viikon koulutus alalle; hänkö on MS-taudin asiantuntija? No ei taatusti!

mutta on se saija vaan kaunis nainen ja nuoren miehen mieleen 🙂

Oma kommentti