Laulaja Saija Varjus harmittelee, kun ei enää saa kannabista lääkkeeksi

Laulaja Saija Varjuksen sairaus on edennyt jälleen. Hän on kärsinyt MS-taudista vuosia.

Onneksi rinnalla on uusi rakas, Keijo Sylander, joka on ain valmis auttamaan. Apua Saija on saanut myös lääkekannabiksesta ja hypnoterapiasta.

Aiemmin Saija sai hankituksi laillisella reseptillä lääkekannabista, josta hän teki teetä. Hän sai huomattavaa apua kipuihin ja MS-taudin oireisiin.

-En enää tätäkään saa. Lääkäreiltä on uhattu ottaa luvat pois, jos he määräävät lisää lääkekannabista. Ymmärrän huumeiden vaarat, mutta lääkekannabiksen käyttäjä tuskin siirtyy vahvempiin ja laittomiin aineisiin, Saija toteaa Hymyn painetun lehden haastattelussa. Lue lisää lehdestä.

Lehden juttu: Reija Kokkola, Kuvat: Kari Pekonen

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Saija Varjus, kannabis, MS-tauti, lääkekannabis

Kommentit

Muutama päivä sitten WHO alkoi suosittelemaan lääkekannabista lääkkeeksi. Tämä on suuri edistys tähän järjettömyyteen ja hulluuteen. Nyt olisi siis viimein Suomessa herättävä tähän, mutta kipuklinikat ja kipuklinikan lääkärit eivät pääse kuitenkaan heidän ammattiylpeydestä mihinkään. Ihmiset siis myrkytetään mieluummin terveydelle vaarallisilla ja haitallisilla opioideilla. Myös vanhuksia lääkitään näillä opioideilla, vaikka terveydelle paljon turvallisempi lääkekannabis olisi olemassa. Lääkekannabikseen ei nimittäin voi ensinnäkään kuolla, mutta opioideihin kuolee joka päivä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Jos ei heti, niin ne kyllä tappavat hitaasti ja varmasti. Lääkekannabiksessa ei ole tätä ongelmaa ja esim. yliannostukseen on mahdoton kuolla, vaikka yrittäisit sitä. Tätä on kyllä todella vaikea käsittää, että huomattavasti turvallisempi lääke on kielletty. Jokohan näillä virkamiehillä ja virkanaisilla alkaisi tuolla pääkopassa raksuttamaan? Kuinka monta ruumista meidän on vielä nähtävä, ennen kuin me herätään tähän ongelmaan ja vaikka herättäisiinkin, niin miksi me tulemme aina jälkijunassa?

Tässä siis linkki WHO:n ilmoituksesta:

https://www.icci.science/en/article/news/who-world-health-organization-announces-scientific-consensus-on-medical-cannabis/?fbclid=IwAR2S3sfN0AIz7h_R-QQRDsDcqhQyGmo40cqkD187Dnds2zk1QKlxIE7zQ4g

Oma kommentti