Laulaja Tony Montana täytti eilen 60 vuotta – tältä hän näyttää aikuisiän rakkautensa, Sariannen vierellä

Laulajakonkari Tony Montana, alias Pasi Hailio, puhkuu intoa ja energiaa. Hän täytti eilen 60 vuotta.

– Tuntuu käsittämättömältä! Kroppa ei tietenkään ole enää kuin parikymppisellä. Kaikennäköisiä kolotuksia on siellä täällä, mutta urheilen koko ajan ja pyrin syömään terveellisesti, Tony viitoittaa painetun Hymy-lehden jutussa, joka on Juhamatti Niemisen käsialaa.

Tonyn nykyinen puoliso Sarianne Reinikkala tuli kuvioihin vuonna 2016. Tonyn ja konttialan perheyritystä johtavan Sariannan rakkaus roihahti Kirjaclubilla, Helsingissä toimivalla sikariin ja hyvään ruokaan erikoistuneella yksityisklubilla.

Rakkaus sai sinetin kesällä 2018, kun Tony ja Sarianne avoituivat. Häiden jälkeen he muuttivat uuteen kotiin Itä-Helsinkiin meren äärelle. Suuremmilta kriiseiltä pari on välttynyt.

– Koko ajan mennään parempaan suuntaan, kun oppii tuntemaan toista ja myös itseään paremmin. Jos jotain erimielisyyttä syntyy, onko se niin vakavaa. Onko sillä merkitystä 100 vuoden päästä, Tony muotoilee.

– Emme lakaise asioita maton alle, vaan käsittelemme erimielisyydet saman tien, Sarianne jatkaa.

Yhteisten harrastusten ohella kaksikkoa yhdistää sama horoskooppi. Sarianne on Tonyn tavoin kauris, hänellä on syntymäpäivä neljä päivää myöhemmin. Nyt mittariin tulee 57 vuotta.

– Ihan vesseli vielä, Tony piikittelee.

Lue hyväntuulinen haastattelu aikuisiän rakkaudesta painetusta Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tony Montana, Sarianne Reinikkala

Kommentit

Oma kommentti