Laulava talonmies Sepi Kumpulainen ahmi 11 hampurilaista – syömisennätys!

Sepi KumpulainenKaikki muistavat ”armottomasta menosta” laulaneen Kalevankadun talonmiehen Sepi Kumpulaisen. Nyt mies on tekemässä kovaa vauhtia comebackia esiintymislavoille. Kitaravirtuoosi on saanut ohjelmamyyjäkseen Tony Halmeen keikkoja välittäneen manageri Mika Katajan.

Sepi rakastaa hyvää roskaruokaa, ja niinpä Hymy veikin hänet Mäkkäriin tekemään ahmimisennätyksensä. Joskus hamassa menneisyydessä Sepi oli syönyt yhteen soittoon kahdeksan hampurilaista, mutta nyt napaan soljahti yksitoista burgeria ja viisi colajuomaa!

-Siis lihottaako nämä oikeasti? Jos jatkan tätä, niin olen haudassa kuuden vuoden päästä, kuten Elvis.

-Sehän tykkäsi kanssa burgereista. Meissä on samaa se, että ollaan ruokaa rakastavia laulajia, Sepi lausahti rasvapommeja ahtaessaan.

Lue Sepin uudesta tulemisesta ja uudesta elämästä huhtikuun Hymystä lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Halme, Mika Kataja, Sepi Kumpulainen, Elvis

Kommentit

Manageri Katajalta kuollut jo 2 esiintyjää( Tony Halme ja Urpo Leppänen) ja tämä ainokainen alkaa muistuttaa jo Tuonelan tienviittaa….

Tansiiko Sepi nykyään dolls dancerseissä tukiaisten kanssa ?

No, Sepi on näköjään laihtunut ja ollut huonolla ruualla. Kiva kun pääsi syömään kerrankin. Hyvä, että joku, kuten Hymy auttaa nälkäisiä. Sostoimistot auttaa vaan MAMUJA, ne ei syö missään ”Hesessä”ne syö ”VIP-paikoissa” ja sossu maksaa. Tämä tarina on tosi.

toi on ihan normaalia! 10 burgeria naamaan mäcissä ja sit baariin et jaksaa bailata.

Onko Sepi ilmoittoitautunut tukiaisen sulhasehdokkaaksi jo

tos kuvassahan on tuksu,poistanu silarit ja hius pesäkkeen.

Sepillä näyttää olevan ns. manboobsit. Miten se laulu menikään.. lihavat on lepposia, ei ne tee toisille kepposia.

no toi 11 juustoa on yks läppä. jäbä on 100 kilonen murikka ja vatsa venyny pilalle ku on syöny noita 10 vuotta. pitäis ainakin mennä 15 juustoo

Oma kommentti