Lehti: Tukiainen saa kaksi syytettä pahoinpitelystä – puukotti miesystäväänsä!?

Johanna Tuksu TukiainenSeitsemän Päivää -lehden mukaan Johanna Tukiaiselle luetaan pian syytteet kahdesta eri pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Teot ovat Seiskan mukaan tapahtuneet viime kesänä Helsingissä.

Ensimmäisessä tapauksessa Tuksun epäillään pahoinpidelleen nuorta naista nyrkeillä sekä avokämmenellä ja repineen häntä myös hiuksista. Tähän juttuun liittyy syyte myös haitanteosta virkamiestä kohtaan.

Toisessa pahoinpitelyjutussa Tukiaisen väitetään lyöneen ex-miestään hedelmäveitsellä niin, että miehen käteen tuli haava. Poliisit tulivat rauhoittelemaan tilannetta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Johanna lipesi itse rinteeltä Julian kanssa. He olisivat voineet kuolla tai halvaantua, onneksi kumpaakaan ei tapahtunut ja ovat oikein terveitä ja onnellisia nyt! 🙂
Kertoo paljon idiootti sinun ajatusmaailmastasi jos olet iloinen toisten onnettomuuksista!

on varmasti ollu koominen näky ku tuksu on vieriny rinnettä alas.
kiitos ja kumarrus sille joka sen sinne viskas.

Jossulla oli ihan validit syyt suuttua, kyseessä samanlainen tragedia kuin Tiger Woodsin tapauksessa kun Elin jahtasi golfmailalla. Miehet antavat hyvän syyn tuollaiseen käytökseen. Eikä se toinen ”pahoinpitely” tapahtunut missään Pakilassa, vaan Jollaksessahan viime vuonna joku tyttö tyrkkäsi Johannan vuoren rinteeltä alas. Että se taas niistä väärinluuloista.

Onpas kaunis kuva Johannasta! 🙂 Ihan Pamela Andersonin näköinen!

voi voi nyt pitäis varmaan sääliä tuksua… linna kutsuu..läskit kertyy.. ja ura strippibaarissa olikin (ylläri ylläri) strippausta..

Puukotetaan exää ja hakataan naista? Niinkö se raamattu sinut on opettanut elämään?
Vai olitko sillon juuri demonien vallassa kun puukotit?

Tyttö,sinä olet PELLE!

Kauhea olis kiire saada joku rikas mies naruun, jonka voisi sitten lypsää kuivaksi rahoista ja omaisuudesta. Aika läpinäkyvää tuo vanhempien miesten ihailu, vai mitä? Taitaa olla kuitenkin yhtä alamäkeä tästä eteenkin päin tupsun ”ura”. No sitä saa, mitä tilaa, kuulemma.

Tuksu! Tule meille. Tehdään lapsia. Olet kaunein. Ihana tuksu!!!

turha-tuksu kuuluu niihin ihmisiin joiden ei tosiaankaan pitäisi hankkia lasta

Olisin todella yllättynyt, jos joku haluaisi lapsia tuon kanssa. Katsotaan, kehtaako kukaan edes julkisesti alkaa tuon poikaystäväksi, enpä usko.

Ja tuo järjetön ihmettelee vielä miksi EX-mies ei halua lapsia hänen kanssaan?! Exien kanssa ei tehdä lapsia ja toisekseen jos nainen heiluttaa puukkoa ja on muutenkin täysin ilman järkeä ja valehteleva niin fiksu mies pysyy kaukana moisesta!

On toi Tuksu niin naisellinen nainen, että huh.

Oma kommentti