Lenita Airisto haukkui Liisa Hyssälän!

Lenita Airisto pitää vaalien tulosta demokratian riemuvoittona: ihmiset kertoivat mitä mieltä he olivat viime vuosien omahyväisestä hallituspolitiikasta. Onko Lenita siis persu itsekin?

Niin tai näin, hän jatkaa tuoreessa Hymy-lehdessä:

-Kepun ykkösmokaaja on ollut Kelan pääjohtaja Liisa Hyssälä. Esimerkiksi Lääkeviraston siirtäminen Kuopioon veti vessasta kaikki työntekijöiden oikeudet. Kepu sai nyt maksaa Hyssälän mokista, Lenita jyrähtää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Liisa Hyssälä, Lenita Airisto

Kommentit

Lenita on vain katkera, kun hän ei saa enää KELA:n lahjoittamaa villapeittoa.

No, Lenita on sen ikäinen ihminen että kaikki hänen puheensa ja mielipiteensä voi pistää vanhuuden piikkiin.

Kela on ollut kuralla niin kauan kuin muistan, päätehtävänä on myöntää 18 vuotiaille tummille eläkkeitä ja kusettaa työtätekeviä – täytyy olla joku Jungner tai Lenita jos ei tuota tiedä.

Yllättävää, että kovana businesnaisena tunnettu Airisto asettuu työntekijöiden puolelle asiassa, joka ei ole yksittäinen tapaus, vaan osa valtionhallinnon saneerausohjelmaa. Airisto voisi mielummin haukkua vaikka kaikki suomalaisten metsäyhtiöiden, konepajateollisuuden ja Nokian johtajat, jotka ovat vieneet sata kertaa enemmän töitä pois koko Suomesta. Missä tuolloin olivat työntekijöiden oikeudet Lenitä?

Hyssälä olisi voinut jo jäädä nauttimaan edustajaeläkkeestään,mutta taas nähtiin politiikan hyvä veli kaupoista.Nimitettiin Kelan hyväpalkkaiseen toimeen vielä viimemetreillä,jotta ennestään korkea eläke saadaan vielä suuremmaksi.Vaikka virka olikin julkisessa haussa,pätevät jättivät hakematta,koska virka oli valmiiksi sovittu annettavaksi Hyssälälle.No,kelpaahan hänen nyt palisanteripöydän takaa arvostella eläkeläisiä,jotka eivät ole tyytyväisiä takuueläkkeeseen,joka tuo toisesta päästä ja vie toisesta

Vaikka Lenita ärsyttää välillä, niin on siinä sisukas nainen ja puhuu tällä kertaa pelkkää asiaa ja faktaa, hyvä Lenita!

Ei Lenita jyrähdä, hän narahtaa kuin vanhan isännän pieru.

niin että kuinkahan ne kelan johtajat juhlii siellä lapissa .ei oikein ymmärrä kuin ne kehtaa käydä siellä hirsilinnassa

Lenita on yhdessä jos toisessakin asiassa ollut oikeassa vaikka kaikkia hänen sanontojaan en allekirjoitakaan. Näitä suorapuheisia naisia tarvitaan enemmän.

Menisi nyt Lenita takaisin sinne arkkuun mistä on noussutkin.

Hyvä Lenita. Samaa mieltä kanssasi. Hyssälä laittaa vielä Kelankin ihan kuralle.

Oma kommentti