Liikemies Carl Danhammer: ”En halua kuolla aidsiin”

Carl DanhammerMaksakirroosia poteva ja elinsiirrännäistä odottava liikemies, ex-manageri ja värikäs Ghanan prinssi Calle J. Danhammer esittelee maaliskuun Hymyssä Ylöjärvellä sijaitsevan hulppean linnansa.

Talo pursuaa naamioita, leopardinnahkoja ja eksoottisia patsaita – ja on kuin afrikkalainen museo.

Kaiken loiston keskellä Calle toteaa elävänsä jatkoajalla.

-Aika nopeasti uusi maksa on saatava. Muuten tulee lähtö ilmavoimiin. Hyvän elämän olen elänyt, piru vieköön, on niitä nuorempiakin miehiä mennyt, juttelee 53-vuotias mies vakavana.

Vaikka Calle on naimissa jo viidettä kertaa ja lapsia hänellä on sanojensa mukaan jalkapallojoukkueellinen, Afrikassa hänellä ei jälkikasvua ole.

-Ei, ei, vaikka minä olen kaikki hulluudet tehnyt, niin mustaa naista en ole pannut, enkä thaimaalaista tylppänokkaa. Nättejähän ne on, mutta en mä aidsiiin halua kuolla. Siellä kun kerran painaa, niin kulli jää pöydälle, Calle täräyttää.

Mitä ilmeisemmin maaliskuun Hymyn haastattelu ei ole feministien ja muiden herkkähipiäisten silmille sopivaa luettavaa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Calle J. Danhammer

Kommentit

kaikkia kateellisia pellehermanneja maa päällään kantaa

ei ihme vaikka keskisen tytsykin karkuun lähti.
varmaan kuuli jostain callen rikoksesta joka on mielestäni hirvein murhan ym.ohella

Rinssi sanan käyttäminen on junttia. Menee JMT-kategoriaan. LOL. :alas:

Vähän pistää ihmetyttää nämä Kallen elinsiirtojutut. Mies on viime syksystä asti vatvonut maksansiirtoa. Suomessa keskim. aika maksansiirtojonossa on 40-60 päivää ja kun tieto tulee, että sopiva maksa on löytynyt on aikaa operaatioon n. 6 tuntia, eli täytyy tulla sieltä Ghanasta avaruusraketin kanssa HYKS:in katolle jos meinaa ajoissa ehtiä kun on sopiva siirränäinen löytynyt.

Paljonpa aikusiet ihmiset sukupuolitaudeista tietää 😀

AIDS tulee hoitamattomasta HIV:stä eikä siihen siis enää tänäpäivänä kuolla.. varsinkaan jos saa sen tuon ikäisenä 🙂

Vähän valistusta

Urpojuntin on sitten ihan pakko ripustaa seinälleen uhanalaisten eläinten nahkoja? No, rahalla saa – huonoa makua ainakin.

Olen tehnyt ravintolassa tarjoilijana töitä 20 vuotta ja tämän kyseisen herran ravintolakäyttaytyminen on kamalinta, mitä olen ikinä nähnyt! asiakkaat taputtivat ja vihelsivät, kun herra oli poistumassa ravintolasta!!

Luuleeko tää jätkä olevansa joku kovakin?? Lähinnä tulee mieleen tallinnalainen taksikuski.

Vesa Keskisen kohutilitys: ”Kaikki naiseni ovat pettäneet”.

Jouko ei petä.

Mediatemppu, samaa luokkaa kuin Keskisen sekoilut ”naisystävän” kanssa tai Tukiaisen häät.
Muutaman viikon päästä peruu sanansa.

”Ei, ei, vaikka minä olen kaikki hulluudet tehnyt, niin mustaa naista en ole pannut, enkä thaimaalaista tylppänokkaa. Nättejähän ne on, mutta en mä aidsiiin halua kuolla. Siellä kun kerran painaa, niin kulli jää pöydälle, Calle täräyttää”

Mut jätkä kuitenkin järjestää kaverilleen Vesa Keskiselle naisystävää Afrikasta…Vesaa ei aids vissiin pelota, vai onko sillä se jo?

Todella ällöttävä tapaus tämä vanha siipiveikko! Häpeä puheitasi!!

Vai että prinssi? Muistan, että aikanaan tätä Juvosen Joukoa kutsuttiin myös liikanimellä Eestin Elvis. Oli Anu Saagimin kanssa naimisissa. Anu on nyk. rva Ristomatti Ratia ja seurapiirijulkkis muka.

”Ghanan prinssi”, ”kunniakonsuli”… Jotenkin kun tätä Juvosta katsoo, tulee mieleen kaikki se mätä korruptoituneisuus jonka keskellä elämme.

Jep…oikein rehti mies tämä Jouko…niin puhtaat jauhot pussissa että…raiskaus ym..

Mielenkiintoista.. Jokke esitteli lehdessä asuntoaan. Oli valokuva Joken ”sukuvaakunasta”. Viirissä oli hieno logo ja alareunassa teksti ”Danhammer” ??

Millä eväillä raiskaajasta nimeltä Juvonen on tehty aatelinen jolla oikein sukuvaakuna ??

Oma kommentti