Liperiläismies sai 2,7 kilon metson – ja sitten pamahti 2,7 miljoonaa euroa rahaa!

Pohjoiskarjalainen mies oli lokakuun alkupuolella lintumetsällä. Saaliiksi tuli komea ukkometso, 2,7 kilon kokoinen. Paluumatkalla radiossa kerrottiin, että Liperiin oli edellisiltana osunut 2,7 miljoonan euron lottovoitto.

Mies muisti pelanneensa sillä viikolla lottorivin Liperissä Ylämyllyn Shellillä. Vanhempiensa kotitalon pihaan päästyään hän kaivoi tositteen lompakosta ja tarkisti omat numeronsa huomatakseen, että hänestä oli juuri tullut miljonääri.

-Tuntui aika uskomattomalta tajuta, että juuri minä olin se voittaja, josta radiossa puhuttiin. Ja vielä hassu sattuma, että se metsäreissulla saatu metso oli täsmälleen 2,7 kilon painoinen ja lottovoitto 2,7 miljoonaa euroa, mies kertoo.

Mies tarkasti vielä numerot kertaalleen ja suuntasi kotiin yllättämään vaimoa.

-Ihmettelin jo ovella, että miten tuo mies näyttää niin kummalliselta. Että mitä nyt on tapahtunut, vaimo muistelee muutama viikko voiton jälkeen.

Vaimo sekosikin uutisesta, tuli epätodellinen olo.

-Rupesin hääräämään keittiössä ja olin niin pyörällä päästäni, että keitin epähuomiossa kymmenen kananmunaa meille kahdelle, hän nauraa.

Pariskunta iloitsee erityisesti siitä, että he saavat nyt maksettua kaikki lainat kerralla pois. Ja koirakin pääsee ihan oikealle trimmaajalle, kun se on tähän asti saanut tyytyä kotiparturointiin. Loma-asunnosta ulkomailla haaveillaan myös.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: lotto, metso, päävoitto

Kommentit

Oma kommentti